Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@juliane126 manzel tuzi po chlapcovi...ja som spociatku pravdupovediac vobec uz nechcela...kedze Emka bola velmi narocna...uz sa to zlepsilo ale je to taky cickacik na mne zaveseny stale...ale nejako mi je smutno a cim dalej viac by som este jedno...no ono to zavisi od velmi vela faktorov...uvidime co cas prinesie
@jarunka102 tak držím palce, aby sa vám aj teraz zadarilo, keď chcete ešte jedno.. Potom daj vedieť 😊😉
@blondie257 bola si teraz tehotna?
@blondie257 držím palce teda nech sa opäť zadarí,my pre zmenu dievčatko by sme chceli 😊
@zeytin moze byt. Brat je starsi o 15 mesiacov a tiez nikdy neziarlil. Len on je flegmos. A moja ma maleho radsej nez mna. Mojkat sa chodi vylucne k nemu. Rozdiel 4,5 roka co je trochu dost, ale tak nam to vyslo. Do 3 rokov by som si maleho tak neuzila, ale bolo by to lepsie pre deti. Viac spolocnych aktivit.
@blondie257 trosku som sa cudovala, ze mas energiu na dalsie babo tak hned po tom ako pises aka je mala narocna. Hlavne ked manzel v kuse prec. Ja nie som moc babatkovsky typ, ja radsej tie starsie deticky🙂. Mala bola ako rocna uzasna, to som si fakt uzivala. Potom prislo obdobie trucu a moje nervy boli na hrane. Od 18 mesiacov odmietla spavat a tym to cele zacalo.
V tehotenstve mam strasne znizenu imunitu a sople a hrozny kasel som mala do maja. Paradoxne som si uzila az posledny mesiac, nic ma netlacilo, ziadne caste nastevy wc. Este i pocas porodu som si 3-4hodky zdriemla. Po hodine v nemocnici bol maly von. Doma som muzovi nevravela ze rodim, aby sa stihol vyspat a postarat sa o malu ked budem prec.
Teraz by som ani nevedela ci chcem chlapceka ci dievcatko. A moja chrbtica by to uz nedala tak rychlo. Maly sa stale budi i 5x za noc, musim ho kojit z oboch stran a ledva ho prehodim takeho velkeho v tej perinke. Inak ho neviem vlozit do postielky tak aby sa nezobudil. Ked si k nemu lwhnem a on chce spat, tak zacne vrieskat. Mama uspavaj ma. Co tu lezis. Nenajde tak este pokoj. A este k tomu tie choroby a zuby. Vcera sa mu predrala stolicka, 9. V poradi. Nadchu mal 1. 6tyzdnovy a od novembra do januara asi 15x, co sa budil kazdu hodinu lebo nemohol dychat. Potom prislo 8 zubov naraz. Stale daco. Inak je to maly smejo.
@olylili nadherny😍. Kolko uz vazi? Nas ma uz 3 mesiase stale 10,4 kg
@blondie257 och to ma mrzi :( viem ako sa citite :(
A ja to zatial neviem naisto a mozno z toho ani nic nebude.
@juliane126 prvy den som mala strasne bolesti,ale neskor to uz preslo a mala som len slabe krvacanie a travala len styri dni
@juliane126 ďakujem 😊 pred mesiacom mal 11,100 teraz 21 ideme na tretie očkovanie tak uvidím tiež už toľko nepriberá lebo je nonstop v pohybe a viac je na cicke ako normálne jedlo
@blondie257 drzim palce,nech sa vam zadari :-*
@zuzacka16 tak ete nie je k comu gratulovat,ale jasne,zajtra dam vediet ako to vyslo 🙂
@jarunka102 drzim palce 😉
@jarunka102 však ja som ti ešte ani negratulovala iba ze držím palce 😂😁😀
@kattky ano....bola....neplanovane
@sanylind vdaka ..tak snad raz....ale neskor...
@olylili krasny princ...mame pre neho princeznu😉😉😗
@juliane126 no ano mala je narocna...bola stale od narodenia ale uz sa to meni aj to zaspavanie uz je lepsie.my sme neplanovali tak skoro...vzdy to bolo v teoretickej rovine....ze este chlapceka casom...ked mala podradtie pojde do skolky...ja sa kus odteagujem v robote ak by bola nejaka a tak ..... no teraz dajak neplanovane...az napocudovanie tesne pred kramami ...ked mi vysiel tehu test sok jak ....ale tak clovek sa tesi ci planovane alebo nie....v 6tt mi potvrdil sonom tehu....a v 9tt ked som sla uz zalozit tehu preukaz srdiecko uz nebilo...termin vychadzal uzasne 3.1 ..a MM ma narodky 30.12....tak bol taky happy...ze este ked chalan ....a niekedy s nim narodky....asi sa tesil privelmi
My ideme zajtra na 3.ockovanie plus poradna...tak.som zvedava....a sa modlim aby reakcia po bola....znesitelna bez horucok a podobne
@blondie257 tak ty by si rozumeli veľmi náročný a všetka pozornosť len jemu lebo zle 😀 my ideme na tretie budúci týždeň tie dve boli hrôza tak mám strašný strach držím palce
@blondie257 a to tretie ockovanie je zase do noziciek ci uz do rucky? Lebo mne kamoska pisala ze do ruky. Tiez sa teho ockovania bojim nakolko teraz place pri doktorke a ne to potom jak bude
@kattky no my sme mali teraz v pondelok a do nôh obidvoch.. A to ďalšie v 15.mesiaci je do ruky, teda záleží od dr.. A mne tiež plakala doteraz pri dr, no v pondelok sa na ňu dívala, stetoskop jej chytala, začala revať až keď jej pusinu mala ukázať a samozrejme keď ju očkovala sestrička 😂😂
@zuzacka16
@jarunka102 my mame sa pojst ockovat po 7 juli
@jarunka102 😍💝 toľko žien na neho čaká 😊
Dievčatá mozem dať malému palacinku? Samozrejme čistú...

@juliane126 teraz sa nejako stalo,bolo to riadne prekvapko ale zial sa neudrzalo....tak chceli by sme este jedno...ak by sa postastil chlapcek...