icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

dandeska
1. nov 2010

@embabuli Ja to planujem povedat v praci az okolo 20tt, tak s vami suhlasim, ani na Facebook to nemozem napisat, kde mam kolegov priatelov 😀
Ja tiez milujem stavy, ja by som si dala jahodovy dzus ale neviem ho tu nikde zohnat ☹ ty si daj pozor na yseliny potom, mozno este terz je to ok ale neskor to moze byt fakt velmi neprijemne 😖

dandeska
1. nov 2010

@maxiberuska Ahoj 🙂 tak co aj nam nieco o sebe povies, ci len chodis zdravit 😅

maxiberuska
1. nov 2010

@dandeska chodím sem len tak nakúkat..zatial 🙂 V stredu sa chystám k lekárovi, budeme o niečo múdrejší,tak sa aj zapojím do vašich debát 😉

embabuli
1. nov 2010

@dandeska pozor na kyseliny?
fuh no z toho som pekne zmetena, ze co jest a co nejest..vcera som si dala spanielsku omeletu s camembertom,
rano citam ze syre s pliesnou sa nemozu, no som z toho somar...
okrem toho ze nemam chut nanic, tak ak aj mam tak sa dozviem ze to nemozem 😒

dandeska
1. nov 2010

@maxiberuska Dobre dobre....drzime palce 😉

maxiberuska
1. nov 2010

@dandeska dakujem a ty si už bola u lekára?

dandeska
1. nov 2010

@embabuli No to je zle dobre si pozry, co mozes a co nie ja plesnivy syr milujem a preto som ho jedla pocas obdobia snazilkovania lebo som vedela, ze ked sa podari uz nebudem moct. nemozes ani pecen, pate, pastety, cinske polievky, ziadne nedovarene maso,teda ani steak, nie vela mrkvy nejake morske prisery a uz presne neviem, co za rybu(pretoze z mora aj tak nic nejem) S kyselinami je to tak, ze ty si mozes pit a jest na co mas chut ale potom budes trpiet, ja som toto mala velmi zle ak som nahodou nemala pri sebe najaky gaviskon alebo nieco podobne, tak bolo velmi zle.

dandeska
1. nov 2010

@maxiberuska 17 Novebra idem. Ale uz o mne vedia 😉

maxiberuska
1. nov 2010

@dandeska ja som chcela až tak okolo 12.11, ale včera som mala také špinenie, neviem, čo to, tak radšej idem

dandeska
1. nov 2010

@maxiberuska No tak radsej chd chd cim skor, drzim palce 🙂

maxiberuska
1. nov 2010

@dandeska dufam, že to bude ok, pri malom som si užila, tak sa aj bojím

embabuli
1. nov 2010

@dandeska no uz som o tom aj pocitala daco,
ale celkom sa tie nazory lisia..najbenevolentnejsi bol, ze hlavne alkohol a ine drogy nie, zevraj aj mala nesca kava sa da ak nie je silna a je hodne zriedena s mlieckom..
tak neviem no, na to ze mozem jest vdaka nevolnosti dost malo, tak skusim davat pozor..

nawal
autor
1. nov 2010

vy pisete o 106, ja nemam poriadne silu vas citat 😒 . stale ma napina, rozmyslam, ze sa pojdem nasilu vygrckat 😝 . teda ak to pomoze, lebo takto fungovat s dvoma detmi doma to nejde 😠

ivulik20
1. nov 2010

Ahojte, ja teda zatiaľ nemám absolútne žiadne chute a môžem jesť všetko. Teda mi zatial všetko chutí. U lekára som ešte nebola, zajtra sa chystám objednať tak uvidíme. V práci to poviem hneď ako mi doki potvrdí že je to dobré 🙂 teším sa na tie reakcie 🙂 Inak, volám sa Ivana a som tu oddnes nováčik, tak Vás všetky zdravím 🙂 😵

embabuli
1. nov 2010

@nawal mne nasilu grcat neslo, zato som dnes v elektricke skoro odpadla..a v praci ma do ruzova vytocili, fuh som sa cela roztriasla, som to sla predychat von, no zloba taketo stavy ☹

@ivulik20 vitaj a uzivaj dobre chute normalne 🙂

ivulik20
1. nov 2010

@embabuli no, je to super, ale možno to ešte príde... pri prvom mi bývalo neuveroteľne zle, raz mi po ceste do práce musel autobusár zastaviť aby som mohla vystúpiť 🙂

maxiberuska
1. nov 2010

@ivulik20 vitaj 🙂

ivulik20
1. nov 2010

@maxiberuska ďakujem pekne 😉

maxiberuska
1. nov 2010

@nawal to verim, ale prejde to a bude ok 🙂

maxiberuska
1. nov 2010

@ivulik20 ty si z Malaciek?

ivulik20
1. nov 2010

nie, presne z Ma nie, ale z okolia

dandeska
1. nov 2010

@ivulik20 Vitaj medzi nami dievcatami 😉
To je zvlastne ja som 3x tehotna a ani raz mi nebolo zle ani chute som nemala ani nic....znamena to ze to bude dalsie dievca alebo, ze sa to este moze dostavit neskor? 😕

dandeska
1. nov 2010

@embabuli Ved len papaj co ti chuti ale vsetko s mierov si myslim, ze nemoze uskodit. 😉 s Mojou prvou si pamatam, ze asi v 7 mes. som bezne chodila s rodinkou do restiky 🙂 a ja som si davala 2 porcie hlavneho jedla 😀 ....ved som a riadne pribrala 😖
@maxiberuska Nic sa neboj aj teraz si uzijes 😉 ....ako kazda z nas 😉

embabuli
1. nov 2010

@dandeska ved skusam, vsetko s mierou hlavne pestro,
dnes mi kamaratka poradila ze presnidavky jej pomahali ked nemohla nic moc jest...

inak, ja som z Malaciek 🙂
aj ked teraz v Prahe..

ivulik20
1. nov 2010

@dandeska mne keď bývalo tak zle pri prvom, tak bol chlapček, teraz keď nič, bude to dievčatko? 🙂 Možno, všetko uvidíme, je ešte skoro 🙂
@embabuli v Prahe si natrvalo už?

embabuli
1. nov 2010

@ivulik20 hej vyzera ze hej..uz som tu od studia na vyske..ppotom len tri roky vo finsku a teraz spat 🙂

maxiberuska
1. nov 2010

@ivulik20 mna bývalo pri malom tiež zle, asi do 3 mesiaca, všetko mi smrdelo a teraz nič..tak uvidíme 🙂

dandeska
1. nov 2010

joj dievcata mne je nejako blbo 😖 uz vyse tyzdna som chora 😒 kaslem(co je hnusne lebo mam z toho uz svalovku na bruchu) soplim(niekedy mi aj tecie krv z nosa) a mam zimnicu, nastastie uz teplotu nemam 😅 ale citim sa tak 😨 .....uz neviem, co so sebou a najhorsie je na tom to, ze uz zajtra musim ist do roboty 😠 Pijem cajik s medom a citronom, Paralen uz neberiem nastastie. Nech to uz preide, ved to ani babu nerobi dobre ☹

maxiberuska
1. nov 2010

@dandeska fuha, to nieje nič moc, toho sa ja bojím, pri malom som mala asi v 2 mesiaci chrípku a potom aj v 6, nakoniec sa narodil so srdečnou vadou, mohlo to byt aj preto, tažko povedat čo sa stalo..

dandeska
1. nov 2010

@maxiberuska No to ma nestras 😕 ...ako dieta hej to chcem strasne ale nech je pane boze zdrave 😅 .....no nic si na to nemozem zobrat, ziadne lieky, tak som aj ratala, ze to potrva dlhsie 😒 ...ani vonku nechodim, skoro nic nerobim....tak ja neviem, co mam este .... Jaaaaj chcem byt szravaaaa 😖