Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zdenush88 ja som tiež volala na gyndu a objednali ma na 10.11. takže ja si o deň dlhšie počkám ako ty 🙂 V piatok idem s kolegyňami do wellnesu, máme to zaplatené.... ale neviem či si neublížim.... budem len trošku plávať, to mi asi neuškodí.... a čo vírivka? Myslíte, že mi to uškodí, ked sú to začiatky tehu.... viete mi poradiť?
zdenush88 hlavné je mysleť pozitívne, lebo ak by si sa mala pri každom pichnutí zlaknúť tak ťa asi trafí šlak. to pichanie je v poriadku lebo sa ti rozťahuje maternica, to ti doktorka všetko vysvetlí 🙂 . takže neboj sa, a teš sa že ťa tam niečo pichá, to je dobré znamenie...
😀 @embabuli veru a to nie je len nevedomost,a le ako povedala aj moja svagrina..totoje taka doba internetu, ze zeny stale nieco citaju nejake clanky, informacie a fora ze maju pocit, ze kazde jedno pichnutie je predzvest niecoho zleho lebo to niekde citali... ze chodia zeny do ordinacie nabite milionmi informaciami, ze su pomaly lepsie ako ich doktor... 😉
stale sa ale snazim mysliet pozitivne... hmmm...pozitivne...hmm.. 😀
@ivulik20 plávanie si myslím ťe určite nebude vadiť a tá vírivka... zase co ja viem, keby si nevedela ze si tehu tak ides do tej virivky...neviem ci na tehu vadi tepa voda, niekde som citala ze az od 32tt je to zakázné lebo teplá voda by mohla vyvolat pedcasny porod... no takze budeme v napätí ešte týžden..... 😒
@miskadusko snažím sa... 🙂 ale je to všetko ešte pre mňa také nepoznané... nemám sa s kým ani o to podeliť,lebo ešte som to nevravela nikomu takému...rozmýšlam, že to užpoviem buducej starej mame, ale neviem ci to nie je priskoro.... lenze ona je so mnou kazdy den a aj v praci tak keby nieco aspon by ma ratovala a vedela by peco som napr. odpadla... lebo dnes je mi tak vseliako cudne aj na odpadnutie... 😒
caute, zistila som ze cerstvy vzduch mi pomaha, tak sedim v spalni s otvorenim oknom 😀 😀 . Este nemam ani upratane ani navarene 😖
drzim vsetkym palce, urcite to dobre dopadne 😎
@ivulik20 no do sauny by som ja urcite nesla...a co s atyka kupelom, my s drahym rady chodime do wellnes tak po veceroch mame to blizko aspon do bazenov, takze ucite sa na to budem pytat doktorky, ze ci mozem a tak....
Drahy to uz povedal doma jeho rodicom tak uz len ja mojim a bude... 🙂 ale tak ja som mame uz v auguste ci v septembri spominala, ze uz asi chceme tak je na to trochu pripravena... 🙂 horšie to bude so starkou a starkym, ti su este zo starej skoly a budu ocakavat svadbu...ale ja sa nechcem vydavat s bruchom, dost ma je aj bez toho... 😉
tak čo baby , píšete? my sa ideme s krpcom trochu poprechadzat
ahojte babule ako sa mate? Ja som tu len zatial len raz prispela. jaj mna konecne po 3 dnoch prestala boliet hlava myslela som ze ma slahne hrozne som unavena. pri prvom tehu som sa citila fit keby mi nerastlo brusko tak ani by som nevedela ze som tehu 😀
...baby začína mi byť riadne čudne... je mi zle a toči sa mi hlagva..take vlny cezomňa chodia... dufam, ze ma nikde nevykotí 😒
@maxiberuska píšeme, píšeme...a ty sa ako máš? 🙂
Baby, ja som si dnes zasa spravila test - posledny, co som mala doma a ciarka je uz rovnako silna, konecne 😵
a ja som to este nikomu nepovedala, okrem vas, dusim to v sebe, do navstevy dr., poviem az potom
@zdenush88 nepôjdem do sauny určite.... u mňa je to také zložité trošku.... som rozvedená a bábo čakáme s priatelom, ktorý sa tiež velmi teší... o svadbe má nejaké reči, ale tak tiež je rozvedený, neviem čo sa tak hrnie do toho zas 😉 ja teda o svadbe asi nechcem už ani počuť... neviem, nikdy nehovor nikdy 😀
@ivulik20 no... ja nepovazujem svadbu ako za nieco extra dolezite, skor si chcem obliect tie nadherne biele šaty... 🙂 na dovolnke ma drahy poziadal romanticky o ruku ale termin sme nemali...stale sme sa priklanali skor k tomu,ze najprv babo a potom svadba...no a bábo sa nám už zadarilo...klop,klop,klop taj´k hadam takto o rok bude aj svadba... 😀
ahojte kocky, dnes mi sestricka potvrdila tehotenstvo, tak uz je to na 100% 😵 😵 😵 zacal ma vsak trapit kasel, a ani neviem co nato ☹ manzel bol v jednej lekarni, a tam mu vraveli, ze mam ist k lekarovi, nedali mu nic ☹ takze teraz mam dilemu ci ist, ci neist. antibiotika co mam doma, sa neodporucaju tehotnym. baby ak sa mi to dozajtra nezlepsi, mam radsej ist? ani mi nema kto poradit, kedze okrem manzela o tom nikto este nevie. moja mama a sestra su dost ukecane, nedokazu drzat veci v tajnosti, takze ked im to poviem, bude to vediet asi kopec ludi 😀 a to este nechcem. ale rada by som im to uz povedala 🙂
@zdenush88 dakujem, zatial dobre,zajtra sa chystam k lekarovi, uvidím, čo mi povie, bola som v meste, kupila som kyslu kapustu a už ju ládujem do seba 🙂
@ivulik20 ja to mám také iste, tiež mám teraz priatela s ktorým čakame bábo a syna mám s býval.
@maxiberuska aké to je pre teba? Ako sa cítiš? Malý chodí k bývalému?
@ivulik20 súd mu určil termín, ale nechodí..aj tak dobre, maly si ani nespomenie 😒 , ešte sme sa aj prestahovali, ja som Skaličanka
@maxiberuska fakt? Aj ja som záhoráčka, z okolia MA. Aj nám určil termín a chodí pravidelne.... ale nevadí, malý je v pohode a to je najdôležitejšie... len neviem ako zareaguje na súrodenca.... čo by ste chceli?
@ivulik20 no moj už reaguje 🙂 , už má meno, stále listuje v knihe mama a dieta a hladká mi bruško 🙂 Priatel má syna ako ja, tak by sme chceli dievčatko, ale hlavne, nech je to zdrave
@maxiberuska my sme mu to ešte nepovedali, lebo bude mať 5 rokov a prvé čo by bolo, všade by to rozprával 🙂 Až ked sa všetko ozaj potvrdí, tak potom. Tiež by som chcela babu, ale fakt je to jedno, len nech to je zdravulinké a nič tomu nechýba.
@ivulik20 presne tak, ja už som to povedala, aj našim, zajtra idem k dokt.
ja idem dokimu až 10.11. tak daj vedieť zajtra čo a ako, som zvadavá 😵

@zdenush88 neboj zdenush...pokial tam ciarka stale je a silneje tak je vsetko najviac ok!!!
a necitaj moc somariny, zbytocne si zapratas hlavku negativnymi myslienkami...ja uz sa tesim jak pridem z prace a kuknem doma nejaky fajn filmik romanticky ci co.. 🙂
fuh no su to tazke stavy tato nevedomost co a ako.. 😒