Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@rianka7 ja si myslím, že keď ťa trápi len kašel, tak nad antibiotikami ani nerozmýšlaj. nech skúsi inú lekáreň, mali by vedieť poradiť a nie hned posielať k doktorovi do čakárne plnej bacilov.... nech ešte pobehá iné lekárne alebo nech sa opýta na homeopatika. ja pri prvom tehu som bola chorá, začínala mi asi chrípka a začala som cmúlať Paragrippe a za pár dní som bola fit. určite je takéto niečo aj na kašel, vyrába to firma Boiron alebo tak nejako. určite to nerieš hned ATB. 🙂
@maxiberuska maj sa pekne papa
rianka7, ivulik ma pravdu, chod si kupit homeopatika, to jednine mozes a neublizi ti to, ja som ich tiez brala v tehotenstve
ahojte Babulky- tehulky,,vsetkym vam gratulujem,,prajem Vam aby ste si toto krasne obdobie uzivali tak ako sa len da, prajem vela trpezlivosti, hlavne vzajomnej podpory,,aby ste si vedeli poradit a podrzat sa a spolu to z 2v1 dotiahli stastne az na 1+1- pripadne 1+2 ak niektora caka dvojicky, nebodaj viacorcata, tak ako my z juloviek 2010.
Obcas zo sentimentality vam sem istotne niektora nakukneme ako sa vam vodi a tak si pripomenieme krasne obdobie tehu brusiek 😵 ,,tehu demencie 😅 ,,kopkanie detickami 😉, ci nevolnosti, alebo opuchnute ruky, ci noh ☹
@pisulitka je jedno asi ci sa pridas k julovkam ci k junovkam,,ja som tiez junova, ale taham to s dievcatami z juloviek,,ked uz som sa raz k nim pridala a oni ma prijali,nemenila som kabat a som im vdacna 😵 😵 😵
Este raz vam drzim palceky a pirjemne tehulkovanie a pisanie 😵
@merikac Dakujeme to je velmi pekne od teba, takto nam napisat 🙂 Tebe vela trpezlivosti a radosti s dobcom 😉
Dievcata, musim vam povedat, co sa mi dnes stalo 😀 ☹ . Isla som po malu do skoly a tam, kde rodicia cakaju je taky plotik, kde sa ja vzdy opriem (tam je moje cakacie miesto 😀 ) Inak caka tam okolo 50-60rodicov. Vzala som malu a sli sme do auta. Autom do obchodu a tam som stravila okolo 15min (mala zatial sedela v aute s mojou mamou) V obchode bolo tiez okolo 35ludi...Urobila om si 4taskovy fajne tazdky nakup...stale zabudam, ze toto si uz mozem odpustit... Tak a prisli sme domov a tam mama na mna pozera a hovori: "Danka ved ty mas kompletne roztrhane nohavice na zadku" Pozriem sa do zrkadla a docista cela dupa vonku. Ako je to mozne, ze som nic necitila? Kazdy mi videl skoro holu dupu 😀 Strasneeee. musela som si ich potrhat na tom plote.Aj vsetci rodicia ma videli...na takom mieste kde sa snazim posobit ako seriozna zodpovedna matka 😎 Boze taka hanba ludia 😖 😅 No a teraz sa idem prezliect do uniformi, co som si pred tyzdnom pripravila, pekne vyzehlena na vesiaku....naposledy som ju mala na sebe pred 2 tyzdnami. no idem si obliect nohavice a co nevidim? Suuu mi male....nedokazem ich zapnut....chapete to? tehotna som 6tt aj s cestou a uz sa nezmestim? Ja odpadnem...Nastastie mam este jedny tehotenske cierne do prace, tak mozem ist inak? neviem...toto teda bude asi tazke dlho utajit pred kolegami 😀
@dandeska 😀 😀 , super, ale aj to sa stáva, hlavne, že si mala 4 tašky nakupu 😉 ja som sa teraz bavila s mojím a tiež mám nejaké podozrivo velké brucho, tak neviem, pri malom som do 4 mesiaca nemala nic a teraz?Skusim ist na wc, možno sa mi zmanšíí
@maxiberuska 😀 to je dobry napad ist na zachod....ja som toto samozrejme uz skusala a stale nic...ale nevadi...ja som rada bruchata 😉 a tehotenske nohavice maju vyhody...netaha mi na krize a su fakt velmi pohodlne 🙂
@dandeska asi si aj ja nejake zaobstaram
Ahojte
tak mne vysel test este vo stvrtok. Niekedy okolo 2.7. by som mala mat termin. Tak sa k vam zatial nesmelo pridavam. Dnes som sa objednavala a sestricka ma objednala az na 29.11. skor nema volny termin.
No a nesmelo sa pridavam preto, lebo pred tromi mesiacmi som v 12 tt potratila. V 8 tt som bola na ultrazvuku a vsetko bolo v poriadko aj srdiecko bilo no a o to vacsi sok som mala potom.
A druhej veci co sa bojim, ze som teraz otehotnela pocas horuciek co som mala nad 38 stupnov a potom som brala antibiotika. Kedze sme sa predtym pokusali 10 mesiacov nez sa mi podarilo otehotniet, vobec som netusila, ze teraz by sa mohlo zadarit z jedneho jedineho razu a este aj v takom stave v akom som bola. Okrem toho som si myslela, ze uz mam po plodnych dnoch.
ahojte baby...mozem sa k vam pridat??? no este to neni iste ale dnes som sa testovala a mala som jednu palicku a druhu taku slabulilinku ale bola tam 🙂 . az v nedelu mi vychadza mrcha ale uz som nevydrzala dlhsie cakat.nechcem to zakriknut ale ak by to vyslo mala by som termin 18.7.2011.ja som narodena 9.7 a dcerka 11.08 tak by som bola stastna ak by to bolo letne babatko...
co sa tyka priznakou tak ma v piatok chytili krce do podbruska.myslela som si ze mrcha dojde skor ale vraj to bolo to zahniezdovanie.na druhy den mi uz nebolo nic.no az na to sobotu vecer ma zacali strasne palit bradavky.musela som si dat studeny uterak co to bolo take bolestive.trvalo to asi pol hodku a potom nic.som ospata a hlavne NERVOZNA ako pes.normalne sa nad sebou zamyslim ked zhucim po malej , ci mi nesibe... ☹
co si myslite???
@alex21
@lenka1108
cauko holky a vitajte 🙂
alex ja ta uplne chapem, po dvoch potratoch som tiez pekne vystrasena ☹
a tiez som si myslela, ze uz mam tentokrat po plodnych dnoch, ale zrejme posunuty cyklus a zadarilo sa 🙂
lenka neboj nervozne sme vsetky, u mna sa to riadne strieda, vcera som cely den preplakala, lebo aj obrovsky stres v praci a nerobi mi to dobre.dokonca som sa aj s priatelom pohadala, lebo bol nejako podozrivo stastny, ked ja dsa tak bojim, tak som mu zacala vysvetlovat ako vobec nechape cim si prezivam..no tapa sprosta 😉
.no a dnes som viac kludna, ze musi to predsa vyjst!
bolest prs je jeden z prvych znakov, mna bolia fest, len na dotyk..tak snad to bude ok, urob si zajtra pozajtra zase testik 😉
tak vecer ultrazvuk, som jak na spendlikoch...
🙂 dobre ránko... vcera som bola u zubárky.... a musela mi zrezávať zo sliznice a tak..ze dame anestezu, tak som tak nesmelo povedala, ze ci to mozem, lebo ze som asi tehotna... 🙂 boze to bol prvy cudzi clovek ktoremu som to povedala citila som sa cudne... 😒 a ze sa to moze.. boze vsak bez toho by som asi umrela,..stacilo mi to, ked mi po pol hodke anesteza doznela a to bola bolest...nenormalna!!! 😒 ale vydržala som, nedala som si nič...inoked b soms i šupla 2 ibalginy 400stovky a bolo by... 😒
@lenka1108 vitaj medzi nami. a nervozna som aj ja.. zo vsetkeho a zo vsetkch, najradsej by som usla niekam daleko .. 🙂
@alex21 ahojky, pekne ta tu vitam 😀 ...budeme ti držať palce... 🙂
baby ešte ked som bola medzi snažilkami tak sme spravili taku anketu... ze co b ste asi chceli mat? 🙂 ja sa priklanam skor k dievčatku aj ked si myslim, ze to bude chlapec ( pochadzam zo silnych chlapskych rodov a priatel tiez, ja ako dievca som bola zazrak v rodine 😀 )
@zdenush88 hovoríš u zubárky...ja som bola pred 10 dnami, trhala mi stoličku a mam tam taky vačik, asi hnisavy, bolí to jak šlak, idem tam teraz a hned aj na gynu..žaludok mám až v krku 😒 Ja sa priklánam tiež k dievčatku 🙂
@maxiberuska no to ti verím, mne tiež nebolo všetko jedno.. teda ja som ťažký zubársky príprad a bojím sa, že počas tehu budem mať veľké bolesti.. ale tak uvidime... mne trhala 8čku asi pred mesiacom a pol, a ja to tam stále cítim, stále ma to omína... 😒 a t ideš dnes aj na gyndu? wow to je super, držím ti palce!! 🙂 🙂 tfuj.tfuj,tfuj......... 🙂 nech to dobre dopadne... 😀
@zdenush88 dik, ozvem sa papa
tak práve som volala gynekologovi, tak v piatok o štvrť na jedenásť mám prísť 🙂)) tak som zvedavá a teším sa. potom dám vedeť...
dobre ranko baby dakujem za uvitanie...ja som zase nevydrzala a urobila som si rano dalsi test...baby uz tam tu slabu ciarku nevidim ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ mam test rapiclear a kamoska mi povedala ze jej vychadzal tiez vseliako...
manzel precuje v zahranici a ja uz som mu vcera volala ze asi cakame mimco.bol strasne rad...
pojdem si dnes kupit druhy a nejaky dobre drahy test kedze mamatest u nas v pb nejde zohnat.
mam uplne na nic den...v noci mi spadol zo steny krizik zo svadby,pred tym poliska v kupelni a o 3 rano ma zobudil dym v spalni co mi zacala asi horet zasuvka.skoro som umrela.bezala som na chodbu vypnut istice a potom uz nic...celu noc som nespala.hrozny den no hrozny 😒 😒 ☹ ☹ ☹ ☹
@zdenush88 tak už som spat, zubarka mi to cele čistila, skoro ma naplo, nic som nejedla, prišla som na gynu a asi 25 bab predomnou, tak som sa otocila a poobede budem volat a objednám sa, neni mi dobre, asi sa hodím do postele ☹
@lenka1108 ahoj ja osobne rapidcelaru neverim....lebo ja som si robila 27dc zevraj najcitlivejsi test rapid clar (3dni po oplodneni) z ranneho mocu a ciarku mi neukazalo...az na obed som ju tam nasla... potom som si robila mamatest ktory je vhodny od prveho dna vynechania,ale mal citlivost 10, robila som si ho o 1 na obed a boli tam DVE ciarky.... takze ak mas moznost, a chces sa uistit urcite si kup mamatesty... 🙂 ja som si d nes robial dalsi len aby som s auictila ze ciarka tmavne... 🙂
@maxiberuska mne povedala sestricka ze teda v utorok o pol 12 ale doktorka ´ma oprecny den, takze budem cakakt... a tiez tak mava vzdy plno a druha doktorka na tej istej chodbe ma vzdy prázdno.... alebo mlade romky.. 😉
a ozaj uz som to oznamila buducej starej mame.... 🙂
@maxiberuska @zdenush88 baby ja idem zubárke zajtra ráno. Už teraz sa bojím, lebo ja mám paniku zo zubárov od detstva. Volala som mu včera že mám bolesti, tak ma objednal na dnes, ale včera poobede mi volala sestrička že doki nemôže a objednala ma až na piatok. Ale tak ma to bolí, že som tam dnes ráno volala, že som teho, nemôžem lieky proti bolesti, tak sa pýtala vedla v ambulancii či nemajú niečo volné, tak horko ťažko mi dali termín. Toto je sila, človek môže aj skapať ☹
Ale vydržím to, nech len už mám po všetkom ☹

@ivulik20 ok, dam, ideme sa učit zatim ahoj