Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
niektora ste sa tu pytali na Femibion....ja urcite budem brat vitaminy, brala som ich aj predosle tehu.zuby ani vlasy ani nechty sa mi neznicili. cele tehu naopak pekne rastli a vsetko bolo super 🙂 az po porode som prestala femibion brat a urobila som chybu, lebo som 8mes kojila a moje vlasy su katastrofa, znicene, vypadane, polamane.....takze teraz prestanem brat vitaminy az ked skoncim kojenie, ak budem kojit opat.....moja skusenost 🙂
Ahojte, pridavam sa do vašej skupiny, ciarocka je este slabucka, ale je... Dufam, ze bude vsetko v poriadku, zelam vám/nam krásne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
@nivea777 môj lekár ma do septembra dovolenku, teda musím počkať, kým sa vráti, dnes som 4 tt + 4, takže to vychádza tak, že budem u doktora v 7 tt
rada by som išla i skôr, som spočiatku bola nervózna ale povedala som si, že telo vie, čo má robiť a doktor to tehotenstvo neurobí skutočnejším a tak som v kľude
a ty?
Baby, spinim trocha, co to? Zajtra asi ku doktorke utekat, ci?
Dievcata, mozme takto v 1. trimestri uzivat magnezium???
@martuliiik tak to bude darcek ako sa patri 🙂 gratulujem
@martuliiik termin ti presne povedia v 12tt..a gratulujem
@36evina36 ďakujem veľmi pekne 🙂
@martuliiik GRATULUJEM, kedy výchadza termín?

@36evina36 Pokiaľ tomu veríš, bude! Ja som prvýkrát cítila, že to nevyjde, aj keď som robila všetko preto, aby to vyšlo. Teraz viem, že to vyjde a budú to krásne a zdravé detičky 😎