Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Vcera bol treti den kedy som nevracala, dufam ze uz to vsetko preslo
Caute kocky.tak dnes prva tehotenska poradna v 12tt.Moc ok,brali mi krv a cakala som dlhe sono,no po 5 min sme boli vybaveny🙂Doktorka vravela,ze je vsetko v poriadku.Tehotensku knizku mi vsak nedala,ze tu da az ked budu vysledky z krvi.To k nej idem o mesiac.Skoda,uz som to chcela oznamit v praci.Takto si este pockam.Ale nevadi,som rada,ze mimi je ok.Hihi..stale naskakovalo, babulatko nase zlate🙂
Caute,dnes idem konecne k dr.ked som tam bola pred 4tyzd. Tak tam bol iba vacok.chcem vas poprosit o rady co by mi mal vysetrit alebo co by som sa ho mala popytat. Bojim sa ze vyjdem von a poviem si ze jej toto som sa mohla opytat ci tamto a budem musiet cakat dalsi mesiac 🙂
@linda2985 kazdy lekar vysetruje inak..preto nie je dobre ti hovorit.. mne napr jedno vysetrenie ani nerobil ale to preto lebo to nie kazdy lekar robi..Moj lekar je dost vychvalovany tak mu verim.Ver aj ty svojmu a som si ista,ze ti spravi take vysetrenia,ktore on uzna za vhodne a dolezite.
@dada200 alebo skus morfologicky utz v 20tt..ako nerozkazujem ti,ale aj trisomy je "len" o riziku..je sice presnejsi ako tripple ale poukazuje len na riziko..skutocnost ci je babo zdrave ti dokaze povedat amnio..alebo pockat na morfologicky a tam ti lekar vsetko poukazuje,premeria,pozrie spravnu funkciu srdiecko,klbiky a tiez bude veiet povedat,ci je babo zdrave
Taaak ja som bola vcera na sono a vsetko v norme taky super pocit ked som videla ako hybe rucickami nozickami kraaaasne
Mne lekar akurat povefal ze si ho mam trosku skludnit trepalo sa jak taky maly cervik a sa smial doktor ze tak to sa tesi ked sa bude furt mrvit na dalsie meranie 🙂
@dada200 podla mna zalezi aj na tom, ze ako by sa clovek zachoval v pripade zleho vysledku. My sme sa s manzelom rozhodli, ze by sme si ho nechali tak ci tak, takze na ziadne amnio ani trisomy nejdeme. Mozno by som este isla k Mudr. Holanovi, aby spravil podrobnejsie sono....ale to len kvoli tomu, ze moja doktorka ma sono za 5 minut hotove a chceli by sme nieco podrobnejsie
Ahojte, tak uz som aj ja prechladla pri tomto pocasi... ☹
Co sa moze na bolest hrdla a upchaty nos?
@moliosko mna tiež bolelo veľmi hrdlo, švagriná mi odporučila vlažný zábal na krk a prekryť suchým uterákom. Klop klop zaberá to celkom dobre, asi lepšie ako Vincentka, slanu vodu nemôžem vracala by som. V lekárni mi lekarnicka odporučila homeopatika Oscilo a paragryppe tak cuckam aj to. A hlavne veľa ovocného čajíku s medom. Na nádchu mam morskú vodu. A samozrejme 2 paplony a 2 deky na sebe 😀
Ahojte baby. Dnes rano sa malujem a citim, ze nieco zo mna ide vytiect a zrazu obrovske mnozstvo jasne cervenej krvi a vypadol zo mna kus zrazenej krvi. Letela som na pohotovost, cestou sa musela prebalit, lebo mi vlozka pretiekla tak, ze som mala stehna od krvi az po kolena. Pri vysetreni na pohotovosti zo mna vypadla zrazenina 10cmx6cm. Len jemne menstruacne krce pritom vsetkom. Na uzv chvala Bohu plod zivy, akcia srdca aj pohyby. Vysledok su dva hematomy - jeden 3,5 x 4,25cm, druhy 2cm. Duphaston 3x1 tableta a prisny kludovy rezim. V pondelok kontrola u mojho gynekologa, ak sa dovtedy nic neudeje. Strasna veta lekarky - na wc sledujte, ci z vas nevypadol plodovy vak, mozte cikat cez ruku pre istotu ☹ ☹ ☹ Tak drzte prosim palce, nech sa malinke udrzi...
@kvetakinderko velmi ti drzima palce,to musel byt hrozny sok, dufajme ze to ozaj bude len kvoli tomu hematomu.
@kvetakinderko držím veľmi palčeky
@kvetakinderko az mi slzy vysli,drzim ti palce!pustili ta domov 😳??
@kvetakindetko OMG držte sa <3
@kvetakinderko Od vcera som aj ja na duphastone.. drzim palceky,,bude nam dobre,musime verit..ja som si vcera aj dnes trochu uz poplakala
Drzim Vam palce..my sme na Duphastone od zaciatku 🙂 len som na to uplne sama..
@kvetakinderko drzim palce kvetka, ja som mala hematom na zaciatku, na poslednej kontrole to ale vyzeralo, ze sa vstrebal. Tak hlavne ten kludovy rezim a ak ti nedali ascorutin tak vodu s citronom pi.

Baby neviem ci mi sibe ale ja ked sa zapozeram na brucho vidim akoby tep ale len na jednej strane, je to mozne? Alebo mi sibe?