Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
77kraska ďakujem, horúčku zatiaľ nemám ale som šialene unavená, boli ma hrdlo, hlava a vôbec mi nechuti jesť. Mm sa sťažoval lekárke ze o tri dni som v práci, takze ta mi hneď vysvetlila ze nehrozí. Ale hádam nám bude zajtra lepsie.
@tutu_1 skoré uzdravenie prajem
Ďakujem dievčatá ste veľmi zlate 😵
@denidi tak vselijak. Tiez som bola chora, sople a tak. Uz ma vsetko opustilo, len teploty mi lezu behom dna aj na 37,4 a nikto nevie z coho. Crp mam v norme. Tak mam tiez kludovy rezim. Uz sa citim prelezana, lebo najskor som mala kludovy rezim kvoli hematomu, ktory sa nastastie vstrebal a ty ako?
@dejna20 ja v podstate všetko v poriadku,len ja som po ivf,takze má nechal hneď marodit,tiez som prekonala takú virózu,ale zatiaľ je všetko v poriadku,tak verím,ze to tak aj bude😉
No zaujímavé,ale ak mas crp v poriadku,tak určite je všetko dobré a pokiaľ nejde teplota vyššie,tak sa nemáš čoho báť,ale aspom ta popozerali
kocky, zajtra ma caka prva tehotenska poradna v 12tt..juj, bojim sa a dufam, ze bude vsetko v poriadku. Lekarka mi bude brat krv, no vraj nemusim byt nalacno a vravela, ze bude robit taky dlhsi ultrazvuk...vraj si mam pripravit 30 min. Viete mi povedat, ze co ma caka a co bude sledovat?
@dancura my sme boli akurat vcera na prvej poradni. Zobrali mi krv, a potom utz cez brucho aj cez vnutro. Utz trval naozaj dlho, snad aj 40 min .. doktor mi vsetko ukazoval, kazdu cast maleho. Meral jeho velkost, sledoval srdiecko, meral dlzku chrbtice, pozeral placentu. Bolo to ozaj krasne. Nalacno byt urcite nemusis, ta krv je na downov syndrom.
Ahojte,dnes som bola na prvých odberoch,dufam,ze bude všetko OK . Dnes som presne 8tt+6 ,tak neviem či bol odber urobený presne,aby neboli výsledky skreslené. Plánujete niektorá aj napriek dobrým výsledkom TRISOMY test?

@nivea777 hlavne ked tam krpcek bude mat pohodlie 😀