Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Chápem ani ta moja nie je bohvieaka.
K tym tamponom pre tie co nepoznaju,oni su napustene takou vazelinou takze citlivejsie pipiny nech sa aj tomu radsej vyhnu.tie co nemavaju problemy s mykozami a podobne podla mna v pohode mozu pouzivat.mojej byvalej kolegini mama bola gynda a ta jej kazala nosit do kazdeho bazena tieto tampony. Ja som z tych problemovych pipin takze kupaniu sa musim vyhybat ale inak by som asi chodila plavat,podla mna perfektny pohyb pre tehotne
@77kraska aj mne prestali tehu priznaky...uplne ze z hodiny na hodinu v 10tt.este vecer ani chytit prsia, bolo mi zle od zaludka a v noci som sa zobudila, ze mi absolutne nic neni. Trvalo to nejaky tyzden. Teraz ma trosku bolia prsia, no len niekedy a potom musim si davat pozor ako papam...ked sa trochu viac najem, ci napijem,tak to skonci vo wc. Na sone v piatok bolo vsetko ok. Neboj, je normalne, ze v takomto tt ustupuju priznaky.
Baby je tu niekto kto ma problem so spankom?
@kata9 ja a uz ma to dost otravuje 😒
@kata9 ja tiež... zobudim sa aj 3-4x...
Mna to uplne ubija.Zacalo sa to asi pred tyzdnom.Tiez sa budim aj 6-8 krat.Maximalne prespim hodinu a som hore.Snad sa nam to vsetkym zlepsi.Musime sa vyspat nez nam pridu na svet babetka haha
Ja sa budim furt celu noc sa len hadzem a nad ranom ked zaspim sa mi este prisnie neaka sprostost co sa zas strhnem
@kata9 ja sa budim okolo 1-2 ej a som hore do cca 5tej a ked konecne zaspim tak je krpec uz o 7ej hore 😁
@baduska1990 tak to nic moc.Ja sa snazim ist vzdy skoro spat ale aj tak nemozem zaspat.musim pozriet co pomaha na nespavost .
@kvetakinderko uz ti je lepsie?
Dnes som dala výlet autom cca 40 km a vyzera to ze zas budem vracat
@nivea777 stale mam pobolievanie v podbrusku a krvacam. Intenzita krvacania je uz ovela slabsia, ale stale je. Zajtra idem znova na ultrazvuk, zistit, ako je na tom drobcek. Dufam, ze to bude vramci moznosti ok a budu sa tie hematomy postupne vstrebavat ☹
@kvetakinderko ja idem az za 2 tyzdne..2 aj daco takze pre mna utrpenie :(
@nivea777 no to verim, pre mna je teraz kazdy den nekonecny, ked neviem, ci tam vydrzi ☹
@kvetakinderko
@nivea777 baby držte sa
@kvetakinderko neboj sa ,hematomy sa vstrebu. Ja som si tak polezala týždeň v nemocnici a pekné sa vstrebával a nakoniec sa vyplavil. Tiež som myslela že uz je koniec lebo tieklo zo mna jak z vodovodneho kohutika ale drobcek pekné rastie. Dnes som bola na kontrolnom sone a všetko ok.
Dievčatá ja som včera večer po uložení malého mala taký cudný pocit v žalúdku, hovorím si vydržím. Ibaže som sa rozkaslala a potom naplo raz, dvakrát a už som utekala 😀. A ráno som cítila prsia, take napätie v nich. Hovorím si no pekne to tu ešte nebolo. Ale som rada ze somnou aspoň nejak komunikuje drobusik maličký.
@kvetakinderko @nivea777 držte sa <3
@nivea777 cauko som nepostrehla ty mas tiez hematom? Drzim palce babule. Aj tebe
@kvetakinderko

@tutu_1 ja hlavne kvoli tomu ze mam slabu imunitu