icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

nivea777
24. sep 2016

@tutu_1 ja hlavne kvoli tomu ze mam slabu imunitu

tutu_1
24. sep 2016

Chápem ani ta moja nie je bohvieaka.

77kraska
24. sep 2016

K tym tamponom pre tie co nepoznaju,oni su napustene takou vazelinou takze citlivejsie pipiny nech sa aj tomu radsej vyhnu.tie co nemavaju problemy s mykozami a podobne podla mna v pohode mozu pouzivat.mojej byvalej kolegini mama bola gynda a ta jej kazala nosit do kazdeho bazena tieto tampony. Ja som z tych problemovych pipin takze kupaniu sa musim vyhybat ale inak by som asi chodila plavat,podla mna perfektny pohyb pre tehotne

dominini
24. sep 2016

@tutu_1 urcite ti doktorka povie aby si isla, je to uvolnujuce a najma ked uz mas brusko vacsie 😊 na plavaren sa nebojim ist 😊😊

dancura
24. sep 2016

@77kraska aj mne prestali tehu priznaky...uplne ze z hodiny na hodinu v 10tt.este vecer ani chytit prsia, bolo mi zle od zaludka a v noci som sa zobudila, ze mi absolutne nic neni. Trvalo to nejaky tyzden. Teraz ma trosku bolia prsia, no len niekedy a potom musim si davat pozor ako papam...ked sa trochu viac najem, ci napijem,tak to skonci vo wc. Na sone v piatok bolo vsetko ok. Neboj, je normalne, ze v takomto tt ustupuju priznaky.

kata9
25. sep 2016

Baby je tu niekto kto ma problem so spankom?

baduska1990
25. sep 2016

@kata9 ja a uz ma to dost otravuje 😒

farebnymotylik
25. sep 2016

@kata9 ja tiež... zobudim sa aj 3-4x...

dominini
25. sep 2016

@kata9 aj ja, rano vstanem vzdy o 5 a len semtam sa mi podari zaspat ... 😊

pininka
25. sep 2016

@kata9 ja som spala otras aj pred tehu, mam upchate dutiny, atb teraz nehrozia a ako si lahnem, okamzite mi upcha nos a budim sa aj desatkrat za noc.

kata9
25. sep 2016

Mna to uplne ubija.Zacalo sa to asi pred tyzdnom.Tiez sa budim aj 6-8 krat.Maximalne prespim hodinu a som hore.Snad sa nam to vsetkym zlepsi.Musime sa vyspat nez nam pridu na svet babetka haha

36evina36
25. sep 2016

Ja sa budim furt celu noc sa len hadzem a nad ranom ked zaspim sa mi este prisnie neaka sprostost co sa zas strhnem

baduska1990
25. sep 2016

@kata9 ja sa budim okolo 1-2 ej a som hore do cca 5tej a ked konecne zaspim tak je krpec uz o 7ej hore 😁

kata9
25. sep 2016

@baduska1990 tak to nic moc.Ja sa snazim ist vzdy skoro spat ale aj tak nemozem zaspat.musim pozriet co pomaha na nespavost .

nivea777
25. sep 2016

@kvetakinderko uz ti je lepsie?

36evina36
25. sep 2016

Dnes som dala výlet autom cca 40 km a vyzera to ze zas budem vracat

pininka
25. sep 2016

@36evina36 no mna sa tiez tie nevolnosti drzia ako kliest, kyselinu uz mam asi aj z vody

36evina36
25. sep 2016

@pininka moja ja uz 4dni nevracala a vodu z vidovodu nepijem vobec hned ma z nej napne

pininka
25. sep 2016

@36evina36 tha ja uz neviem co dat do ust, bo take problemy som nikdy nemala, ja asi porodim dajakeho namornika,bo furt zaludok jak na lodi

dominini
25. sep 2016

@pininka mozno budes mat dievcatko, ked tvoje 2 tehotenstva boli rovnake a cakala si chlapcekov 😊

kvetakinderko
25. sep 2016

@nivea777 stale mam pobolievanie v podbrusku a krvacam. Intenzita krvacania je uz ovela slabsia, ale stale je. Zajtra idem znova na ultrazvuk, zistit, ako je na tom drobcek. Dufam, ze to bude vramci moznosti ok a budu sa tie hematomy postupne vstrebavat ☹

nivea777
25. sep 2016

@kvetakinderko ja idem az za 2 tyzdne..2 aj daco takze pre mna utrpenie :(

kvetakinderko
25. sep 2016

@nivea777 no to verim, pre mna je teraz kazdy den nekonecny, ked neviem, ci tam vydrzi ☹

36evina36
26. sep 2016

@kvetakinderko
@nivea777 baby držte sa

nivea777
26. sep 2016

@36evina36 snaha je,ale akosi mi to neprestava...takze budem trpnut este 2 tyzdne

36evina36
26. sep 2016

@nivea777 ja som vcera skoro dostala infarkt jak som si klacala pri zachode a vracala tak jak ma napinalo mi cvrklo ale ten strach co to bolo som vyletela na nohy div som zachod neovracala

nivea777
26. sep 2016

@36evina36 volala som sestricke a zial nevedia uz viac spravit.. telo sa musi samo vysporiadat s tym,co sa deje a je to na vyssej moci.. tak len cakam a trpnem

daakotaa
26. sep 2016

@kvetakinderko neboj sa ,hematomy sa vstrebu. Ja som si tak polezala týždeň v nemocnici a pekné sa vstrebával a nakoniec sa vyplavil. Tiež som myslela že uz je koniec lebo tieklo zo mna jak z vodovodneho kohutika ale drobcek pekné rastie. Dnes som bola na kontrolnom sone a všetko ok.

tutu_1
26. sep 2016

Dievčatá ja som včera večer po uložení malého mala taký cudný pocit v žalúdku, hovorím si vydržím. Ibaže som sa rozkaslala a potom naplo raz, dvakrát a už som utekala 😀. A ráno som cítila prsia, take napätie v nich. Hovorím si no pekne to tu ešte nebolo. Ale som rada ze somnou aspoň nejak komunikuje drobusik maličký.

@kvetakinderko @nivea777 držte sa <3

dejna20
26. sep 2016

@nivea777 cauko som nepostrehla ty mas tiez hematom? Drzim palce babule. Aj tebe
@kvetakinderko