icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

dejna20
27. sep 2016

@dominini to lezanie na chrbte vsdi az tak v 8-9mes a len niekomu. Ale to sama zacitis, ze ti tak neni dobre a das sa nabok. Teraz mozme lezat jak chceme.

dominini
27. sep 2016

@dejna20 ahoj dnes som.bola v tehotenskom obchodiku Vcielka u nas v PD a maju tam leginy nepriesvitne 😊 Tak buduci tyzden si idem kupit 😊 pozri mozno bude mat eshop ale ak si z blizka PD skoc tam 😊

dominini
27. sep 2016

@dejna20 ja len tak ci nepucim nejako bublinku 😊😊

petuskaa12
27. sep 2016

Posledne dva dni som vkuse strasne hladna, ale neskutocne..rano boli zaludok, hned musim nieco zjest a tak pomaly kazde dve hodiny..hruuuza, ked to tak dalej bude pokracovat 😀

fatimuska
27. sep 2016

@petuskaa12 ani mi nevrav..neskutočný neustále hladná

dejna20
27. sep 2016

@dominini ale nepucis, vsak maternica ma 8 vrstiev, babulo ma obal-plodovy vak, vodicku a je malicke. Sle ved treba tak aby to aj tebe bolo orijemne 😀
No ja som z ba kapanek od ruky ale vsak dsco hadsm zozeniem 😂

dancura
27. sep 2016

baby, ja mam tehu leginy z lidla. Su super- cierne a nic nepresvita a cenu si uz sice nepamatam, ale nic horibilne to nebolo

julie_k29
27. sep 2016

Dobrý deň, som študentka medicíny a píšem diplomovú prácu na tému Vplyv autoimunitných ochorení na plodnosť u žien. Veľmi by mi pomohlo, ak by ste obetovali 3 minútky Vášho času a vyplnili mi dotazník. Ten je určený ženám, ktoré počas života boli tehotné, alebo sa aspoň pokúšali otehotnieť, či už sú to ženy zdravé alebo trpiace akýmkoľvek ochorením. Dotazník je samozrejme anonymný. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem. http://www.survio.com/survey/d/X5R5R6M8N2S1I1X3P

pininka
27. sep 2016

Ahojte, ja som dnes po ultrazvuku zasa kludnejsia na par tyzdnov. Male najprv spinkalo, tak to tam doki trochu postukal,aby sa pohlo a potom nastalo rosambo,az mi to ukazal ako krasne hybalo ruckami a nozkami a pretacalo sa, no vzdy tak,ze nemohol poriadne pozriet chrbatik,az na koniec. Dost dlho som tam bola,ale nevadi,hlavne ze je ok a uz o 7 dni vacsie,takze sa smiali,ze ja male deti rodit nebudem a este ma doktor podpichol,ze dalsi chlapec? A ja mu ze srandista, samozrejme ze este sa to neda urcit. Hlavne ze je vsetko ok, vo stvrtok ma cakaju vsetky odbery.

daakotaa
27. sep 2016

@kvetakinderko ďakujeme. Aj Vám všetko dobre dopadne, hlavne treba oddychovať.

dominini
27. sep 2016

@dejna20 ved to mne sa strasne dobre zaspava tak naboku trosku dole bruskom 🙂 ale tehu nohavice nemaju v celkom meste skoro ma porazilo...

dominini
27. sep 2016

@pininka tesim sa ze vsetko ok 😊 ja idem o tyzden uz odratavam dni neviem sa dockat...

36evina36
27. sep 2016

Kokso chcem normalne jednu noc spat

dominini
27. sep 2016

@36evina36 neda sa ti spat?

dejna20
27. sep 2016

@36evina36 to uz mame nacvik na babo 😂😂😂

36evina36
28. sep 2016

Baby v noci ked som bola cikat som mala trosku krvaby papier pri utierani teraz uz nic mam hystercit a letiet doktorovy

daakotaa
28. sep 2016

@36evina36 čerstvá krv či už tmavohneda?

36evina36
28. sep 2016

@daakotaa skor ruzove len ale som vydesena

36evina36
28. sep 2016

@daakotaa cakala som ze rano to bude zas a idem doktorovy len mam ho 25km od momentalneho bydliska a rano nic ani stopa po neakej krvy tak som v soku

daakotaa
28. sep 2016

Mne dr vravela že keď to mení čerstvá krv nemám stresovať. Skús iba doktorovi zavolať a opýtať sa ho či musíš k nemu utekať.

36evina36
28. sep 2016

@daakotaa ked mi zacina pracovat mozog tak sa aj chystam tam zavolat ale v noci som bola na infarkt

daakotaa
28. sep 2016

@36evina36 verim Ti... Ja som tak bola pri prvom. Daj vediet co ti povedal dr.

nivea777
28. sep 2016

@36evina36 moze to byt pozostatok z toho co si mala minule..

petuskaa12
28. sep 2016

@nivea777 ako sa mas? Celu noc som na teba dnes myslela, som nemohla spat. Je to lepsie?

nivea777
28. sep 2016

@petuskaa12 ahoj.. celkom ok,musim zaklopat.. vcera prisiel kurier a doniesol mi angelsound,moj drahy mi ho objednal ako prekvapenie,tak som pocuvala...Aj na dialku ma dokaze potesit.. Pride skor kvoli mne,tak sa tesim.Mal prist 15.12 ale povedal ze kasle nato,ze chce byt pri nas..Ty sa mas ako? Mna hrozne bolia krize :( Viac na tej strane,kde je malinke

petuskaa12
28. sep 2016

@nivea777 Jeeej tak super, len pouzivaj s mierou 🙂 je to super ked pocujes drobca co? Jooon sa tesim 😉
Ja dobre, nevolnosti presli, zacinam byt stale hladna a uz len mierne bolesti v podbrusku, hlavne ked sedim a vstavam tak citim, ako ma to tam taha. Ale vsetko vyzera byt ok 😉 a aj ja citim krize

nivea777
28. sep 2016

@petuskaa12 no pocuvala som dnes rano asi len minutku,,mozno ani to nie .. Idem o chvilu zubarovi :( svokor pride po mna..Som zvedava,minule som to prezila,nebolo mi zle,uvidime dnes :D

36evina36
28. sep 2016

@nivea777 co som.mala minule ?

36evina36
28. sep 2016

@daakotaa sestricka povedala ze nemam panikarit a vsak keby sa to zopakovalo mam prist pre istotu

nivea777
28. sep 2016

@36evina36 ups zmylila som sa.. ja som minule ked si pisala ze uz je treti den si nevracala,ja som precitala ze uz je treti den co si nekrvacala..moja chyba,zle som precitala..trochu krvi moze byt aj zilka nejaka.tak sa neboj