icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

zuzu188
16. feb 2013

@lucia192 ja mám šťastie,že malý sa rád mazlí a hráva sa sám 🙂...no ja o tom môžem len snívať..to je super,že je ti už lepšie 🙂

lucia192
16. feb 2013

@zuzu188 môj tiež sa hráva sám ale je strašne živý, všade lozí, minule na parapetu vyliezol 😨 všetko berie do rúk, uteká kade tade, to nemôže byť človek v kľude aj keby chcel 😀

zuzu188
16. feb 2013

@lucia192 môj je tiež riadne živí,ale je to taký mazlík malý...nám lezie na stôl alebo si vlezie pod postielku alebo do takej skrinky vlezie 😀

penelope111
16. feb 2013

Baby od rána mám také hnedé špinenie ešte ani raz som to nemala. Mám čakať alebo radšej ísť na pohotovosť? Nieje to veľa len som sa zľakla talk mi vyšiel vysoký na infarkt. Včera mi robila Dr. aj vnútorný UTZ môže to byť s toho aj keď som to predtým nemala? Som na nervy 🙂

sisulqa
16. feb 2013

@penelope111 jasne moze to byt z toho.Ale pre klud svedomia chod na pohotovost ja som bola 3 krat. Neboj nevysmeju ta. Radsej 10x zbytocne ako raz neskoro.

lucia192
16. feb 2013

@zuzu188 ja keby som sa mala tak hýbať ako tie deti už o 1 poobede by som bola k.o 😀 kde tú energiu berú, nechápem 😀

drnduliak
16. feb 2013

@penelope111 moze to byt zo sona, alebo aj pos styku? 😅 pre istotu sa chod radsej ukazat 😒

drnduliak
16. feb 2013

@barchee tak mozem aj detralex 😝 som to konzultovala s dr...2xdenne 1 tabletku, dufam, ze sa mi ulaviii

penelope111
16. feb 2013

@sisulqa
@drnduliak Ďakujem 🙂 Ešte čakám trochu sa to ustálilo uvidíme čo bude ďalej. Styk? a to čo je 😀 to už si ani nepamätám 🙂

zuzu188
16. feb 2013

@lucia192 to si ešte dobrá 😀..mne už o 11-tej klipkajú oči 😀

dasiacik
16. feb 2013

@penelope111
Ano,moze to byt aj z toho UZV,alebo ak si v termine MS.

miciluci
16. feb 2013

@penelope111 ahoj.moze to byt z toho utz.urcite si to sleduj,keby neprestavalo,bez radsej na pohotovost. 😎 ako babenky pisu,radsej zbytocne aj 100x kvoli babetku. ja som tiez kvoli bolesti v podbrusku utekala ku gynekologovi a nechal ma radsej par dni PN a opat mi nasadil duphaston.ale brusko ma boli stale aj krize ako pred menzesom... 😖
ja mam dost uzke boky,snad preto ma to boli ze sa mi v brusku robi miesto 🙂 ...a ten sex....mne uz sa kazdu noc snivaju eroticke sny co sme tak dlho nesexovali 😝

marley7
16. feb 2013

Čítam tu, že vám bábätká v brušku skákali, tancovali a pod., počas ultrazvuku, ale sú tu aj také, čo ich bábätko "spinkalo", nehýbalo sa?!?

penelope111
16. feb 2013

@dasiacik
@miciluci Zatiaľ to ustúpilo tak dúfam, že to bolo s toho UTZ práveže menzes som mala mať pred skoro dvoma týždňami takže tým to nebude. No mi sme tak abstinovali hneď na začiatku a po vyše mesiaci som mala presne také sny ako ty a to som sa tak budila, že keby nebol manžel už v práci tak neviem ako by dopadol 🙂 Potom sme to zažehnali a teraz už zas asi dva týždne abstinujeme a teraz sa zas bojím tak neviem do kedy ešte budeme.

penelope111
16. feb 2013

@marley7 Moje najprv spalo a ani po 15 min čo sa snažila Dr. UTZ ho zobudiť sa nepodarilo, ale potom zabudla koľko ho odmerala tak som išla ešte raz a to už robilo saltá 🙂

zvedavamt
16. feb 2013

čo bolo v prvej poradni,okrem vypisania tehu knizky ?

zvedavamt
16. feb 2013

@deniska84
ano,chyba magnezium
mozno postacia banany, ak nie, treba sa poradit s lekarom
viem ,ze mne vtedy pisal magnezium 500 a ten som brala dost dlho,lebo mne tvrdlo brucho vari do 6mes,uz nepamatam a vysadila som asi mesiac pred porodom
pozor na šumive,je slabe a zbytocne osladene a kysle

dulkagabulka
16. feb 2013

ja by som si davala pozor na to, brat v tehotenstve vysoke davky umeleho magnezia ako tak..
existuju nazory, ze môze byt skodlive- tak pre matku, ako aj pre babatko..pre matku z dovodu, ze oslabena maternica (mygneziom) nebude dobre pracovat pri porode...
pisali tu baby, ze vo Francuzsku ho vobec nepredpisuju- detičky po nom mavali abstinenčne priznaky vraj..ktore sa prejavovali neutišitelnym plačom, trasom bradičky- babatka môžu byt hypotonicke....

zvedavamt
16. feb 2013

@dulkagabulka
ano,urcite je lepsie upravit si stravovanie natolko,aby malo telo dostatok vitaminov aj mineralov
pred tehu som to tak mala,ale teras som rada,ak daco zjem ,ale postupne sa priblizujem normalu, vitaminy mineraly doplnam z prirodnych zdrojov, nie z lekarne a naproti prvemu tehu je mi celkom fajn

miciluci
16. feb 2013

@penelope111 urcite bude vsetko v poriadku neboj nic 🙂 my sa postime este dlhsie,nazaciatku som nemala vobec chut,lebo mi bolo vkuse zle.teraz sa bojim kvoli tym bolestiam,ale chute subuz poriadne 😉

henriett19
16. feb 2013

Och baby chytá ma chrípka, dnes neskutočná bolesť hlavy, dala som si jeden Paralen a trošku sa to utlmilo pôjdem si ľahnúť, už mi aj z nosa tečie a všetko ma bolí, nech už je to za mnou, ešte aj malá kašle riadne a dneska sme len presedeli na gauči skoro celý deň, nechce mi poriadne ani papať a preháňa ju, ale to bude mať asi zo zúbkov. Už nech je aspoň o týždeň nech máme pokoj 🙂 Vy sa ako máte?

penelope111
16. feb 2013

@miciluci Je to strašné snami 🙂 Ja mám bolesti stále ale to mi v tom nezabránilo 🙂 Len teraz sa bojím aby som zas nešpinila. Veru mala by si to skúsiť kým sa ešte dá a uvidíš že ani bolesti nebudeš mať tak si to užiješ 🙂 Ja si teraz pár dni oddýchnem a potom budem zase špekulovať 😀

penelope111
16. feb 2013

@henriett19 Pekne si daj čaj s citrónom a medom a paralen hlavne na noc vtedy najlepšie lieči. Pekne oddychuj a rýchlo sa vylieč.

cerkutka
17. feb 2013

@marley7 moje zatial spinkalo stale. Museli sme ho budit nasilu...

cerkutka
17. feb 2013

hej Kosicanky nepojdeme na daku tehotensku jogu alebo plavanie??? rada by som sa zacala hybat taka by to prospievalo babetku a uz sme v 4 mesiaci to uz mozme....

barchee
17. feb 2013

@drnduliak tak super, snáď pomôže 🙂
@cerkutka gravijogu odporučam 🙂 ešte aj tie fitlopty môžu byť super...

barchee
17. feb 2013

@dulkagabulka ano ano, je to pravda, nie je vhodné brať veľa magnézia v tehotenstve, dokonca to má negatívny vplyv na bábätko, detičky môžu byť apatickejšie, môže sa rozvinúť porucha reči....radšej treba skúsiť stravu doplniť o vhodné potraviny 😉

barchee
17. feb 2013

jooj baby, mne je furt tak teplo 😀 😀 otvorené okna furt musím mať, idem sa zblázniť 😀

zuzu188
17. feb 2013

bože..tlak 106/64...strašne sa mi točí hlava,mám zaľahnuté v ušiach a ťažšie sa mi dýcha 😒..už aby to prešlo

penelope111
17. feb 2013

Kočky dnes ráno zase trochu to špinenie. Počkám do zajtra či sa to bude opakovať a zajtra pôjdem radšej k Dr.