icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

ada510
28. júl 2013

No vidím že sme asi vsetky pod ventilatorom s opuchnutymi nohami je to hrôza bruško mi tvrdne tak každých 30 alebo 20 minút zatka je odydena no cítim že sa to pomaly blíži...ale nech tam este počká kým sa ochladi...

freyjanr
28. júl 2013

@ada510 no ja našťastie neopucham ale až mi je smiešne jaka som pomalá.som išla dneska pred obedom do potravín a to mám najprv od baraku taký kopec.potom 30 schodov a hneď je obchod...normálne to netrvá ani 5 minút ale to jak som sa tam dneska po mini krocikoch suchtala bolo naozaj na smiech

adamkohlusko
28. júl 2013

@ada510 sa este nacakas 😀 aj ja mam nohy ako papuce, ventilator na mna fuci,byvame na 3.poschodi bez vytahu a mam 5 rocneho neuveritelne energetickeho syna a tatina mame v zahranici,takze vsetko musim zvladat sama... 😝 a aj tak stale nic... 😅 mala je srandistka, od siedmeho mesiaca sa tlacila akosi von a teraz ked uz moze tak nic 😠 opica mala ako aj jej brat 😅

ada510
28. júl 2013

@adamkohlusko podobne aj môj sa pýtal v 29tt ale nadopovali má magneziom ale teraz mám pocit že AK by som si pobehala tak to príde lebo akonáhle robím niečo namahavesie dostanem bolesťi tak dá držím v klude lebo v tomto teplé sa mi rodiť nechce heh ..:P

evkafi
28. júl 2013

baby odisla vam niektorej hlienova zatka?

mojkamoj
29. júl 2013

@evkafi ahoj,mne nie a ani neodíde,pokial dr.nespraví ako v druhom tehu hamiltonov hmat 😉 a tebe už odišla?

evkafi
29. júl 2013

@mojkamoj ano vcera vecer mi odisla.. teda stale odchadza...

mojkamoj
29. júl 2013

@evkafi tak už len kontrakcie a bude to,tie by už mali prísť každú chvílku 😉

denide
29. júl 2013

@evkafi a si stale doma ci ste uz bezali do nemocnice? 🙂

evkafi
29. júl 2013

@denide doma doma 🙂 preco? zatial bolesti ako take typicke kontrakcie nepocitujem...

evkafi
29. júl 2013

@mojkamoj no niekto hovori,ze to mal aj 3tyzdne pred porodom,takze uvidime... ja by som to brala tak buduci tyzden az..

mojkamoj
29. júl 2013

@evkafi no áno ak odide tak 2 týždne pred termínom ako mne pri druhom tehu... inak to býva tak v ten den až do 3 dní a ty už to máš blízko ten termín tak z toho usudzujem že už to príde 😉 prečo chceš až o týžden?

denide
29. júl 2013

@evkafi nelakaj sa, ja sa len pytam, ved ides coskoro na tyzdennu kontrolu nie? v ktory den ju mavas? lekar ti povie keby nieco bolo, len som bola zvedava 😀

evkafi
29. júl 2013

@mojkamoj ahaaaa, chcem augustovciatko 🙂)))) cize teraz pridu kontrakcie,ano? tie rozpoznam urcite? a mam sledovat cas ako casto,tak? 🙂

evkafi
29. júl 2013

@denide ano v stredu idem na kontrolu... vcera dr povedal,ze ak vydrzim,tak v stredu budeme vediet viac 🙂 aj ked na druhej strane povedal,ze som zatvorena a len branka je na spic prsta otvorena,ci ako...ja som v tom ich slovniku vobec nevyznam 🙂))))

evkafi
29. júl 2013

inak na tych pasoch co vlastne meraju? pohyby ci tep babatka ci co ? 🙂

dulkagabulka
29. júl 2013

@evkafi na CTG su dva snimače- jeden snima kontrakcie, druhy tepovu frekvenciu babatka...podla toho,ako babatko reaguje na kontrakcie sa da odhadnut, či je OK

evkafi
29. júl 2013

@dulkagabulka dakujem, aj tak sa v tom nevyznam... na akej hodnote je krivka uz v kontrakcii?

dulkagabulka
29. júl 2013

@evkafi to neviem 😉

odabinka
29. júl 2013

Ahojte tehulky, ako casto moze za den tvrdnut brucho? Mne zacalo pred dvoma dnami a kazdu hodinu, niekedy pol hodinu na niekolko sekund... V prvom tehu som nic take nemala 😖

freyjanr
29. júl 2013

no co dievcence tesite sa na zajtrajsie ochadenie???? 🙂

jankako
29. júl 2013

@odabinka mne tvrdne vkuse od 20tt.🙂
@freyjanr zapršať by mohlo.už ma prestáva baviť to neustále polievanie kvetov,trávnika,rajčín a pod.😖

mojkamoj
30. júl 2013

@odabinka mne tvrdne od 7 mesiaca,niekedy dosť aj každé 3 minútky... ale musíme to už vydržať 😉

freyjanr
30. júl 2013

@jankako co by som ja dala za taký daždik aby sa konečne tie pele usadili lebo alergia ma zabíja

jankako
30. júl 2013

@freyjanr jújha.alergia?

michalaforb
30. júl 2013

Baby tak mne odišla zátka v piatok ráno, celý víkend sme čakali či niečo nepríde, tak sa mi už nechcelo ísť na dnešnú poradňu, ale nič... No a dnes posledný ultrazvuk za nami... Mna celé tehu dr. odspodku nepozeral, takže som nevedela do čoho idem a teraz takýto šok... až sa krvácanie trocha spustilo, ale vraj je to ok... Teší ma, že malinká je pripravená, odhad 3200 g, ja otvorená na 2 cm, ale poviem Vám, hrozné vyšetrenie - ani chodiť neviem, tak ma všetko bolí ☹ V piatok 2.8. mám termín, ale vraj to môže prísť už každú chvílku... Hodina, den, dva, ako sa malá rozhodne 😀 Poviem Vám, ja také kopance dostávam, až mám pocit, že sa sama von vykopká 😀 Tak už nech to nejako dobojujeme do zdárneho konca... Hoci začínam mať reálnejšiu predstavu o tom, čo nás čaká, stále verím, že to bude rýchle a spolu to všetci traja úplne prirodzene zvládneme 😀 " Pozitívne myslenie 😀 "

dulkagabulka
30. júl 2013

@michalaforb podla toho čo popisuješ ti lekar zrejme urobil Hamiltonov hmat 😒

freyjanr
30. júl 2013

@jankako no je to teraz strasne ťažké ked nemôžem svoje lieky brat

freyjanr
30. júl 2013

Mám taku otázku.vsetkym vám tece mliečko?mám 3 kamarátky ktoré behom najbližších 5týždňov porodia a všetkým tece okrem mňa.bojím sa ze to znamena ze ja nebudem môcť kojit :(

ufinka
30. júl 2013

@freyjanr ani mne netecie. a nestrachovala by som sa.. ono sa to spusti, ci uz spontannym pôrodom alebo po sekcii