icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

marin.frist
16. jan 2013

@miciluci na tych fotkach vyzeraju super, tak som veru zvedava, ako budu vyzerat normalne 🙂 by som si ked tak tiez jedny objednala.

miciluci
16. jan 2013

@marin.frist http://www.krasnebruska.sk/tehotenska-moda/esho... tu maju krasne oblečenie pre tehulky,hlavne šaty

marin.frist
16. jan 2013

@miciluci velmi pekne, ale aj dost drahe 🤐 odtial si si uz nieco objednavala?

mistrall
16. jan 2013

jeej baby prave som dostala postou od kamosky prekvapko: poslala mi knihu : Vasa kniha o materstve, velmi pekna, a tazka jak fras, idem ju trochu preluskat. Inak pekne oblecko,r esp. saty tehu maju na http://www.asos.com/Women/Maternity/Cat/pgecate... a maju free delivery 🙂

marin.frist
16. jan 2013

@mistrall to vyzera dobre 🙂 ja sa chystam cez vikend na druhe kolo mission impossible Zozen podprdu vo svojej velkosti, ktora nebude stat 50 eciek, tak omrkam aj v trencianskom HM a CA, ci maju nejake schopne tehotenske gate, lebo uz aj posledne rifle ma v sede tlacia :-/

miciluci
16. jan 2013

@marin.frist zatial nie, ale chystam sa aspoň na jedny tie šaty.sú drahšie,ale malo by to byť celkom kvalitné.

miciluci
16. jan 2013

@mistrall krásne vecie sú tam

lucka188
16. jan 2013

@marin.frist No tak ale co ak ta v tej praci az tak nekontroluju, sedis cely cas za pocitacom a mozes si googlit kolko chces, mas aj nejakych podriadenych takze nejake vysledky vykazujes, nevies sa na pracu sustredit lebo stale rozmyslas nad kocikmi a hovadinami, ale zas nieco robit musis lebo donekonecna sa nemozes tvarit ze robis stale to iste a ulohy pribudaju... Akoze tiez to nie je v tej praci az taka vyhra.

cerkutka
16. jan 2013

@cora41 ja som zatial pekna haha🙂)) takze asi bude chlapec...haha🙂) srandujem.......ale sme dohodnuti s kolegovcami ze ked si vsimnu ze zacinam skarediet tak nech mi hned daju vediet ....to bude znamenat dievcatko🙂))

dulkagabulka
16. jan 2013

baby, akcia pre slovenské ženy, do ktorej sa podpismi zapojilo za necelych 48 hodin viac organizácií takmer 1600 ludi ..ešte sa da pripojit,až do doby rokovania s MV SR môžete podpísať aj vy

http://www.zenskekruhy.sk/nase-aktivity/napisal...

cerkutka
16. jan 2013

Baby....a spite dobre?? ja dako nemozem...furt sa v noci budim, vecer som unavena jak pes....a okolo jednej mam "koniec spanku" a uz sa iba prehadzujem jak veleryba:(

marin.frist
16. jan 2013

@lucka188 ano, tak to u nas funguje na podaktorych inych oddeleniach 😀
ja robim na zakaznickom servise, sedim do ulicky tak, ze mi do monitora vidi minimalne 5 ludi plus okoloiduci, mam pod sebou ludi, ale z nich je tak polovica novacikov, ktorych bud zaucam alebo musim mat priblizny prehlad, co robia, aby som im vedela poradit a/alebo zazehnat nejake problemy, nehovoriac o tom, ze nez som zacala PN, vacsinou mi trvalo tak tyzden len zavolat napr na gyndu a objednat sa, lebo som si vzdy spomenula az na ceste domov 🙂
urcite budem premyslat aj nad kocikmi, vecami a hovadinami, ale rozhodne na to nebudem mat cely den ako teraz.

cora41
16. jan 2013

@marin.frist ako keby si mi hovorila z duse 🙂 raz super a raz katastrofa- a potom vraj ze tehotenstvo je stastna vec - keby nam z toho nehrabalo 🙂

marin.frist
16. jan 2013

@cora41 taky dlhotrvajuci zosilneny PMS miestami, vsak? 😀

marley7
16. jan 2013

@cerkutka Ja podobne, zobudím sa skoro každú noc, neviem prečo. Idem na WC, napiť sa, dosť ma teraz smedí a potom zapnem Tv a nejak zaspím. Takže nie si sama 🙂

evkafi
16. jan 2013

@cora41 ja som sa akúrat dozvedela,ze mam zvysenú cinnost stitnej zlazy :(((((((((((((( hrozne sa bojim

deniska84
16. jan 2013

ahojte. mate este bolesti podbruska s vystrelovanim d krizov s pocitom na vracanie aj na konci 12 tt?u som myslela ze to prehadza koncom prveho trimestra ale dnes ma to zasa zacalo boliet.asi sa este stale zvacsuje maternica a je to sposobene tym. aky mate nazor?

cora41
16. jan 2013

@cerkutka hovoris mi z duse 🙂 nechodis nahodou ku mne kopirovat ako sa neda spat ? 🙂

cora41
16. jan 2013

@marin.frist totalne!!!! 😀 😀 😀

mistrall
16. jan 2013

@marin.frist :d ja mam podprdy z HM za 7-9 e v zlave a fakt su super , farebneee aj dobre sedia 😉 ale ja mam male prsia tak mozno preto zozeniem 🙂

cora41
16. jan 2013

@evkafi na to su urcite lieky!!, len nech ti ich cim skor daju🙂 neboj nic, myslim, ze s tehotenstvom sa vsetko tak trochu pokasle... co ti povedal lekar?

cora41
16. jan 2013

@deniska84 bolesti podbruska s bolestou krizou mam aj ja, no bez pocitu na vracanie, ale myslim, ze je vsetko v najlepsom poriadku, lebo nejako predsa sa ta maternica musi zvacsit 🙂

mistrall
16. jan 2013

@cerkutka no ja sa zobudim najcastesie ze mam plny nos a neviem dychat, potom sa uz len prehadzujem kontrlujem hodinky , vacsinou su 2-3 hod. v noci , na porazenie

marin.frist
16. jan 2013

@mistrall ja to tam este poskusam, kupovala som si kedy s v new yorkeri tiez tie farebne, ale tam mi ich najvacsie cislo bolo teraz male.. tak snad HM.

mistrall
16. jan 2013

@marin.frist to Hm je dobry napad tam maju aj vacsie ciisla 😉

divzuz
16. jan 2013

@norwaybergen Ja som myslela, že meranie šijového záhybu sa robí automaticky každej pacientke, ale asi sa mýlim... Ale čo som sa rozprávala aj s kamoškami, tak všetkým to merali... A vek je len jeden z faktorov a pokial viem od 35-ky sa považujem za rizikovú. To je strašné, ked až teraz zisťuješ, že Ti doktor nechce vísť v ustrety, ked to najviac potrebuješ ☹

divzuz
16. jan 2013

@cerkutka Ja som na tom podobne, zaspím super ale v noci sa zobudím a som hore aj 2 hodiny, hrozné ☹. Ale minule som si dala teplé mlieko s medom večer a spala som lepšie, tak to skúsim aplikovať aj dnes - som zvedavá, či to zaberie 😉

divzuz
16. jan 2013

Ahojte! Pôjdete niektorá na amniocentézu?

mistrall
16. jan 2013

@divzuz nie nepojdem, resp. vek mam 28, ale ak by mi vysli tripple testy s nejakou vacsou pravdepodobnostou nejakeho ochorenia, stale je to LEN pravdepodobnost.. 😉

marin.frist
16. jan 2013

@divzuz nerobi sa to automaticky vsetkym ani u nas, lebo len velmi malo lekarov na to ma certifikaciu a dost dobry pristroj. plosne sa robia v 1. trimestri len krvne geneticke testy.
ja napr. na meranie NT idem, ale to preto, ze som po IVF, aj to nechodia vsetky baby, co su po nom...
co sa amniocentezy tyka, sla by som, ak by mi to vylozene doporucili, ale kedze sa pri tom moze ohrozit babatko, asi sa sama od seba nepohrniem 🙂