Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@marin.frist http://www.krasnebruska.sk/tehotenska-moda/esho... tu maju krasne oblečenie pre tehulky,hlavne šaty
@miciluci velmi pekne, ale aj dost drahe 🤐 odtial si si uz nieco objednavala?
jeej baby prave som dostala postou od kamosky prekvapko: poslala mi knihu : Vasa kniha o materstve, velmi pekna, a tazka jak fras, idem ju trochu preluskat. Inak pekne oblecko,r esp. saty tehu maju na http://www.asos.com/Women/Maternity/Cat/pgecate... a maju free delivery 🙂
@mistrall to vyzera dobre 🙂 ja sa chystam cez vikend na druhe kolo mission impossible Zozen podprdu vo svojej velkosti, ktora nebude stat 50 eciek, tak omrkam aj v trencianskom HM a CA, ci maju nejake schopne tehotenske gate, lebo uz aj posledne rifle ma v sede tlacia :-/
@marin.frist zatial nie, ale chystam sa aspoň na jedny tie šaty.sú drahšie,ale malo by to byť celkom kvalitné.
@marin.frist No tak ale co ak ta v tej praci az tak nekontroluju, sedis cely cas za pocitacom a mozes si googlit kolko chces, mas aj nejakych podriadenych takze nejake vysledky vykazujes, nevies sa na pracu sustredit lebo stale rozmyslas nad kocikmi a hovadinami, ale zas nieco robit musis lebo donekonecna sa nemozes tvarit ze robis stale to iste a ulohy pribudaju... Akoze tiez to nie je v tej praci az taka vyhra.
baby, akcia pre slovenské ženy, do ktorej sa podpismi zapojilo za necelych 48 hodin viac organizácií takmer 1600 ludi ..ešte sa da pripojit,až do doby rokovania s MV SR môžete podpísať aj vy
Baby....a spite dobre?? ja dako nemozem...furt sa v noci budim, vecer som unavena jak pes....a okolo jednej mam "koniec spanku" a uz sa iba prehadzujem jak veleryba:(
@lucka188 ano, tak to u nas funguje na podaktorych inych oddeleniach 😀
ja robim na zakaznickom servise, sedim do ulicky tak, ze mi do monitora vidi minimalne 5 ludi plus okoloiduci, mam pod sebou ludi, ale z nich je tak polovica novacikov, ktorych bud zaucam alebo musim mat priblizny prehlad, co robia, aby som im vedela poradit a/alebo zazehnat nejake problemy, nehovoriac o tom, ze nez som zacala PN, vacsinou mi trvalo tak tyzden len zavolat napr na gyndu a objednat sa, lebo som si vzdy spomenula az na ceste domov 🙂
urcite budem premyslat aj nad kocikmi, vecami a hovadinami, ale rozhodne na to nebudem mat cely den ako teraz.
@marin.frist ako keby si mi hovorila z duse 🙂 raz super a raz katastrofa- a potom vraj ze tehotenstvo je stastna vec - keby nam z toho nehrabalo 🙂
@cora41 taky dlhotrvajuci zosilneny PMS miestami, vsak? 😀
ahojte. mate este bolesti podbruska s vystrelovanim d krizov s pocitom na vracanie aj na konci 12 tt?u som myslela ze to prehadza koncom prveho trimestra ale dnes ma to zasa zacalo boliet.asi sa este stale zvacsuje maternica a je to sposobene tym. aky mate nazor?
@marin.frist totalne!!!! 😀 😀 😀
@marin.frist :d ja mam podprdy z HM za 7-9 e v zlave a fakt su super , farebneee aj dobre sedia 😉 ale ja mam male prsia tak mozno preto zozeniem 🙂
@mistrall ja to tam este poskusam, kupovala som si kedy s v new yorkeri tiez tie farebne, ale tam mi ich najvacsie cislo bolo teraz male.. tak snad HM.
@marin.frist to Hm je dobry napad tam maju aj vacsie ciisla 😉
@norwaybergen Ja som myslela, že meranie šijového záhybu sa robí automaticky každej pacientke, ale asi sa mýlim... Ale čo som sa rozprávala aj s kamoškami, tak všetkým to merali... A vek je len jeden z faktorov a pokial viem od 35-ky sa považujem za rizikovú. To je strašné, ked až teraz zisťuješ, že Ti doktor nechce vísť v ustrety, ked to najviac potrebuješ ☹
Ahojte! Pôjdete niektorá na amniocentézu?
@divzuz nerobi sa to automaticky vsetkym ani u nas, lebo len velmi malo lekarov na to ma certifikaciu a dost dobry pristroj. plosne sa robia v 1. trimestri len krvne geneticke testy.
ja napr. na meranie NT idem, ale to preto, ze som po IVF, aj to nechodia vsetky baby, co su po nom...
co sa amniocentezy tyka, sla by som, ak by mi to vylozene doporucili, ale kedze sa pri tom moze ohrozit babatko, asi sa sama od seba nepohrniem 🙂

@miciluci na tych fotkach vyzeraju super, tak som veru zvedava, ako budu vyzerat normalne 🙂 by som si ked tak tiez jedny objednala.