icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

gelinka75
16. jan 2013

@pasad no tohoto sa aj ja obavam, ze kvoli veku nam vyjdu zle vysledky, neviem co budem robit ak mi take nieco povedia, nechcem nato ani mysliet a bojim sa uz teraz ake nervy budem mat pri kazdom vysetreni 😖

cerkutka
16. jan 2013

@darka2001 no presne presne....akurat ze ja musim do prace takze do desiatej nehrozi...a potom som nervozna ako pes cely den.....a muz si mysli ze hormony....to nedostatok spanku a nie hormony nam na mozog lezuuuuu🙂)

cerkutka
16. jan 2013

@lucka188 hmm...no mne stuple netreba, ja sice byvam v meste ale okna spalne mam smerom na dedinu a tam je absolutny klud....ani musku nepocujem celu noc...(teda okrem suseda ked sa opity vrati domov a robi zurku ale tam by mi nepomohli ani keby som si celu hlavu zamkla do trezoru lebo to sa trasie cely byt🙂)

lucka188
16. jan 2013

@grelu Lebo chcem svoje babo vidiet 🙂

lucka188
16. jan 2013

@cerkutka Tak to mas stastie, tvoj manzel asi nechrape 😝

enynka30
16. jan 2013

babuleee kluuud, nestresujte sa dopredu, neprospieva to nasim babatkam 🙂
vsetko dopadne dobre, a budeme si tu v septembri vsetky pisat, ako sa nase levicatka vyhajkali, napapkali, ake su krasnucke zdravucke spokojnucke a maminky s monoklami pod ocami 🙂

kazda sme ina, kazda nech si urobi po svojom, vsetci si zijeme svoje zivoty a pritom mame jedno spolocne, a to ze mame schopnost privadzat na svet uzasne stvorenia, zivych malych cloviecikov!!uzasne! 😵 😵
ach tie hormony..... 😀

enynka30
16. jan 2013

bratislavcanky, nemate nejaky tip na nejaky obchod kamenny v bratislave na tehu oblecko?? ja som do jedneho chodila pri prvom tehu, ale neviem ci este funguje...potrebujem si urgentne tie gate kupit 😀

lucka188
16. jan 2013

@enynka30 Ja viem len o tom Brendone v Raci, ale este som tam nebola, odkladam tieto nakupy kym sa da 🙂

divzuz
16. jan 2013

@cerkutka tak dithiaden ani rohipnol asi nie... 😀

pasad
16. jan 2013

@gelinka75 presne to mi hovorili aj moj doc, ze uz samotny vek mi prida automaticky do tej "statitickej" hodnoty dost vela, kedze mam 35 a pri tom to vobec nie je dnes tak strasny vek na prve dieta. prave naopak, vo vyspelych krajinach sa stale posuva vyssie.
myslim si, ze prave tie nervy proste babatku mozu velmi ublizit. ale zasa chapem zienky, co maju nervy prave naopak kvoli tomu, ze nevedia tie cisla. ja som proste typ, ktoremu psychicky prospeje nevedomost v tejto sfere. ale respektujem a drzim prsty vsetkym zenuskam, ktore chcu tie vysetrenia. ja sa uspokojim so vsetkymi klasickymi vysetreniami. stale verim v prirodu, ze ak by malo babo vady nezlucitelne so zivotom, asi by ho uz moja maternica dala von sama. ak bude mat vady zlucitelne so zivotom bude ich vidno aj na klasickych vystereniach, respektive po porode a budu sa riesit potom, ak budu zoperovatelne. ak nie, proste sa budem starat ako najlespie buem vediet. nastastie mam na to podmienky aj oporu v partnerovi aj v rodine.

divzuz
16. jan 2013

@marin.frist Ved práve, že ked to máme v rodine, sa odporúča isť, je to na mne... Ale som rozhodnutá isť, keď to vyšlo pri prvom,tak hádam aj na druhý pokus bude všetko O.K. Ved na zlé veci nebudeme myslieť, no nie? 😵

rybca
16. jan 2013

@pasad nechcem ta strasit ani nic podobne, a krasne pises, ze sa spoliehas na prirodu a tak, ja len mam jednu skusenost, teda nie ja, ale kamaratka, jednoducho, odflakli vysetrenia srdiecka, nevsimli si vadu a mala v 8. mesiaci zomrela a kamoska ju musela este aj porodit, bohuzial priroda sa nie vzdy o vsetko postara tak ako by si cakala, ja sama este stale neviem ci si tie testy dam urobit ci nie, je to tazke rozhodnutie, len citam vase nazory a neviem sa rozhodnut, neviem si predstavit ako sa postaram o postihnute dieta, mne zviera srdce len ked ma synator vyssiu teplotu, neviem, fakt neviem, zvazujem aj, ze na tie testy nepojdem, po chvili zase, ze ano...

lucialen
16. jan 2013

@evkafi Ahoj, pisala si, ze mas zvysenu cinnost stitnej zlazy. Vysli ti z krvi vyssie hodnoty ci ako ak sa mozem opytat? Lebo mne vysli hranicne hodnoty a kedze som doteraz problemy so stitnou nemala, tak chce este dr zopakovat testy. Co ti povedal dr, je to nejako ohrozujuce pre teba alebo babo? Dakujem

pasad
16. jan 2013

@rybca nebojaj, nestrasis ma 😉 ver mi, ze som vela precitala, aj prediskutovala pred tym rozhodnutim. a neboli to samozrjeme len tie stastne konce, ale aj podobne tym, co sa stali tvojej kamaratke (co mi je velmi luto). ale nastastie pripadov, kedy to dopadlo dobre aj napriek tomu, ze lekari posielali mamicky na potraty, kvoli zlym vysledkom a oni sa rozhodli to risknut, respektive pripady, ked kvoli zlym vysledkom sa zeny cele tehu trapili a bali o babatko versus pripady, kedy sa stali take tragedie, ako pises, je stale viac s tym stastnym koncom. tie lekarske zlyhania, to je samostatna kapitola, take zlyhanie ludskeho faktora sa bohuzial nevyhne ani sfere medicina, kde to ma neskutocne nasledky. predpokladam, ze v pripade tvojej kamosky muselo dojst k zlyhaniu viacerych veci zo strany lekarov. ale hlavne dufam, ze sa nejak z toho dostava.
vazim si tvoj prispevok, ale hlavne ti drzim palce, aby si sa rozhodla tak, aby ti to rozhodnutie prinieslo pokoj. a to zelam kazdej z nas, samozrejme spolu s krasnym tehu a zdravym babom.

pasad
16. jan 2013

@cora41 ahoj, neviem, ci uz hajas, tak len, ze ti zajtra drzim prsty na to vysetrenie a budem cakat ako si dopadla. drzkaj sa!

luciarichard
16. jan 2013

@enynka30 C&A má tehu oblečko, nie vždy dobrý výber ale ja som si tam teraz kúpila peknú tehu riflovú sukňu 😉

cora41
16. jan 2013

@pasad si poklad moja 🙂 jasne, ze nespim - tusim to bude dnes trosku narocnejsie zaspat, uz nech je za tym.. clovek ked necaka najhorsie, tak vtedy to pride a obycajne naopak.. Len aby sme to zase neprivolali.. Len aby mi to zajtra urobil, ked sme o tyzden pozadu, zajtra budem presne zacinat 12t, no tyzden pozadu znamena iba 11t a to nech ma aspon 4,5cm - ta nasa lasocka 🙂 Jasne, ze sa ozvem...dakujem veeelmi pekne

rybca
16. jan 2013

@pasad mas pravdu, musim to vsetko nejak vstrebat, na rozhodnutie mam este vyse tyzdna, az buduci piatok mam dalsiu kontrolu, kamoska po par mesiacoh opat otehotnela a maju dnes krasneho rocneho chlapceka...🙂 aj ked uplne to nikdy nepreboli...:(

penelope111
16. jan 2013

A ja som sa čudovala prečo stále jem v poslednej dobe strukoviny 🙂 Jedla by som ich každý deň 🙂 Takže bábätku dávam kyselinu listovú v prírodnej forme 🙂
http://primar.sme.sk/c/6605325/preco-jest-fazul...

pasad
16. jan 2013

@penelope111 sranda, ja zasa vkuse myslim na hrachovu kasu, sosovicovu a fazulovu polievku 😀

pasad
16. jan 2013

@rybca urcite sa rozhodnes spravne 😉...tak si ma potesila, ze sa kamoske narodil potom zdravy chlapcek!

penelope111
16. jan 2013

@pasad Však aj ja 🙂 Predvčerom som bola u mami mala fazuľovú polievku a hned som zjedla dva taniere a ešte som si zobrala domov takže som mala aj včera a na dnes keď sme išli k nej som si rozkázala hrachovú kašu ktorú som predtým nejedávala 😀

pasad
16. jan 2013

@cora41 ja neviem zaspat kazdy vecer, ale zasa ked uz zaspim, tak spim celu noc nastastie. skus si zapnut nejaku hlupost v telke, to pomaha na myslienky. neboj sa, urobi ti to zajtra, uz bude mat male dost cm urcite na to vysetrenie. vies, ze som tyzden po tebe a vcera sme uz mali 4.5 cm. tak aj ked tyzden meskate s rozmermi, urcite uz to bude minimalne 4.5 zajtra, co je dost na to vysetrenie 😉. myslime na vas a skus sa vyhajat.

pasad
16. jan 2013

@penelope111 ja som uz par dni myslela na hrachovy privarok, tak som rovno s hrachom kupila aj sosovicu, ze urobim aj sosovicovy :-P. normalne len tak s volskym okom a cerstvymm chlebikom. mnamky.

penelope111
16. jan 2013

@pasad Akurát rozmýšľam či si nespravím šošovicový prívarok 😀 Asi cez víkend 🙂 Až mi sliny tečú blázen 🙂

pasad
16. jan 2013

@penelope111 aj mne sa prave roztiekli sakris 😀 este mi napadlo, ze klasicke parky mi teraz chutia, tak tie tam narezat....mnamky...no jak teraz zaspim? 😀

penelope111
16. jan 2013

@pasad No ja opekám na krúžky párky do šošovicového prívarku a volske oko a k tomu varené zemiaky. Bože však sa mi bude o tom aj snívať hrozné normálne to vidím pred sebou 😀

pasad
16. jan 2013

@penelope111 to je super napad,skusim to. ja som vzdy len uvarene nakrajala, ale opekane skusim. dakujem za tip! myslim, ze sen na dnesnu noc je dany 😀

penelope111
16. jan 2013

@pasad Nieje zač 🙂 To bude ale zlý sen keď mi budú celú noc sliny tiecť 😀

pasad
16. jan 2013

@penelope111 vzdy lepsie ako vracanie, ci nechutenstvo 😉