Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@henriett19 presne tak to mám aj ja..keď som hladná,tak mi je brutálne na vracanie
@zuzu188 Je to hnusný pocit veru ale už nám to zachvíľku ustúpi (dúfam) a budeme si užívať tehu 🙂
ahoj baby, včera som na pohotovosti, lebo som dva dni mala také silné pichanie v podbrušku, tak som pre istotu išla, ale všetko ok, bábo má 1,7 cm 😵, je v poriadku...musím sa len von viacej obliekať, musím si dať aj pančuchy pod tepláky, bo ja chodím von za každého počasia, lebo šak havino musí pišať aj kakať 😝 krv aj moč boli ok, tak volaké prechladnutie že alebo len intenzívne cítim ako sa rozpína maternica...no, ale v každom prípade som rada, že je všetko ok 🙂
@barchee Nestraš 😀 Chvalabohu že je všetko v poriadku 🙂
@penelope111 šak som sa aj ja zľakla, lebo pri prvom tehu som nič také nemala....tak som sa vystrašila 😅 ale radšej ísť zbytočne ako neskoro...nie? 🙂
@barchee Veru ano ja som tak bola v 7 tt 🙂 A tiež našťastie bolo všetko v poriadku 🙂
@henriett19 určite 🙂
caute baby, chcem sa spytat, ci si niektore samovysetrujete krcok maternice, ja s tym nemam velke skusenosti, ale odkedy som chcela otehotniet, tak som to skusala a teraz sa mi zda, ze je dako nizsie ako zvykol byt, ako keby poklesol, aj sa mi zda taky napuchnuty, myslite, ze je to v pohode?
@cora41 praveze neviem, ale na zaciatku tehu sa mi zdal vysoko, bol taky mensi a tuhy, teraz som si ho uz asi mesiac nevysetrovala, az vcera a bola som prekvapena, ze je akosi nizsie a vacsi sa mi zdal, ako som si to pamatala...ale nemam ziadne problemy, ani spinenie, ani bolesti, tak hadam je to ok, sama si robim stresy 😅
@drnduliak ja tiez uzivam utrogestan a uz na zaciatku tehotenstva sa mi zdalo, ze krcok je posunuty nizsie... ale kedze som nespinila ani nekrvacala, neriesim to 🙂
@drnduliak myslim, ze urcite 🙂 my si vzdy nieco vymyslime, len aby nebolo vsetko v poriadku🙂 ak nekrvacas a nic ta neboli, tak neries, lebo urcite nie je co 🙂 a kolko si uz pribrala pocas tehulkovania? ja akurat dnes som sa vazila a vypadli mi oci, lebo pocas 3 mesiacov mam na sebe 4 kila!... nejak to musim zacat kontrolovat, ten prijem sladkosti 🙂
ja som tu nebola tusim dva dni, a tiez hen kolko ste toho popisali, kto to ma furt citat?? 😀 😀
ja som si myslela ze jeeeeej zacalo mi byvat lepsie, uz sa to asi ustalilo, no ale radost trvala tyzden, odvcera zase mi je zle, nevladzem existovat, a tlacia ma uz aj teplaky 😖 taaakze som si vcera rychlo bola kupit tehu gate prve,juuuuuj 🙂
a doma trosak prerabame, a manzel dnes maloval, a mala som taku neuveritelnu chut obliznut si z toho kybla s farbou 😀 no nenormalne, a omietku by som aj lizala keby som mohla 😀 nemate aj vy take nezvycajne chute, ze vam voni nieco co by nemalo, ci len ja som sisi?? 😀
ahojte babule, prosím vás, viete mi povedať, či si môžem dať na herpes b-komplex?
Ahojte baby ako sa mate? chcela som sa opytat ake vsetky test odbery merania vam robili na prvej poradni resp. tie celkom prve odbery mna to caka v utorok tak nech viem dakujem 😎

@cora41 mne sa to strieda,raz je mi zle a raz by som zjedla všetko čo vidím 😒..ono to prejde čoskoro