icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

zuzu188
18. jan 2013

@cora41 mne sa to strieda,raz je mi zle a raz by som zjedla všetko čo vidím 😒..ono to prejde čoskoro

zuzu188
18. jan 2013

@henriett19 presne tak to mám aj ja..keď som hladná,tak mi je brutálne na vracanie

henriett19
18. jan 2013

@zuzu188 Je to hnusný pocit veru ale už nám to zachvíľku ustúpi (dúfam) a budeme si užívať tehu 🙂

barchee
19. jan 2013

ahoj baby, včera som na pohotovosti, lebo som dva dni mala také silné pichanie v podbrušku, tak som pre istotu išla, ale všetko ok, bábo má 1,7 cm 😵, je v poriadku...musím sa len von viacej obliekať, musím si dať aj pančuchy pod tepláky, bo ja chodím von za každého počasia, lebo šak havino musí pišať aj kakať 😝 krv aj moč boli ok, tak volaké prechladnutie že alebo len intenzívne cítim ako sa rozpína maternica...no, ale v každom prípade som rada, že je všetko ok 🙂

penelope111
19. jan 2013

@barchee Nestraš 😀 Chvalabohu že je všetko v poriadku 🙂

barchee
19. jan 2013

@penelope111 šak som sa aj ja zľakla, lebo pri prvom tehu som nič také nemala....tak som sa vystrašila 😅 ale radšej ísť zbytočne ako neskoro...nie? 🙂

penelope111
19. jan 2013

@barchee Veru ano ja som tak bola v 7 tt 🙂 A tiež našťastie bolo všetko v poriadku 🙂

zuzu188
19. jan 2013

@henriett19 určite 🙂

cora41
19. jan 2013

@barchee moja, davaj si teraz na seba pozor, lebo vonku je zima, fuka a vsetky choroby sveta sa prenasaju 🙂

drnduliak
19. jan 2013

caute baby, chcem sa spytat, ci si niektore samovysetrujete krcok maternice, ja s tym nemam velke skusenosti, ale odkedy som chcela otehotniet, tak som to skusala a teraz sa mi zda, ze je dako nizsie ako zvykol byt, ako keby poklesol, aj sa mi zda taky napuchnuty, myslite, ze je to v pohode?

cora41
19. jan 2013

@drnduliak ja si este davam utrogestan, ale ani za svet nemam potuchy, kde ten krcok je, lebo mam pocit, ze je inde kazdy den.. A kde akoze by mal byt pocas tehu?

drnduliak
19. jan 2013

@cora41 praveze neviem, ale na zaciatku tehu sa mi zdal vysoko, bol taky mensi a tuhy, teraz som si ho uz asi mesiac nevysetrovala, az vcera a bola som prekvapena, ze je akosi nizsie a vacsi sa mi zdal, ako som si to pamatala...ale nemam ziadne problemy, ani spinenie, ani bolesti, tak hadam je to ok, sama si robim stresy 😅

marin.frist
19. jan 2013

@drnduliak ja tiez uzivam utrogestan a uz na zaciatku tehotenstva sa mi zdalo, ze krcok je posunuty nizsie... ale kedze som nespinila ani nekrvacala, neriesim to 🙂

cora41
19. jan 2013

@drnduliak myslim, ze urcite 🙂 my si vzdy nieco vymyslime, len aby nebolo vsetko v poriadku🙂 ak nekrvacas a nic ta neboli, tak neries, lebo urcite nie je co 🙂 a kolko si uz pribrala pocas tehulkovania? ja akurat dnes som sa vazila a vypadli mi oci, lebo pocas 3 mesiacov mam na sebe 4 kila!... nejak to musim zacat kontrolovat, ten prijem sladkosti 🙂

drnduliak
19. jan 2013

@cora41 zatial kilo, ale brucho mi uz riadne vidiet 😅

sisulqa
19. jan 2013

@cora41 gratulujem :D ja to iste a vobec nemam pocit ze sa prezieram.boooze bude zo mna slon.

enynka30
19. jan 2013

ja som tu nebola tusim dva dni, a tiez hen kolko ste toho popisali, kto to ma furt citat?? 😀 😀
ja som si myslela ze jeeeeej zacalo mi byvat lepsie, uz sa to asi ustalilo, no ale radost trvala tyzden, odvcera zase mi je zle, nevladzem existovat, a tlacia ma uz aj teplaky 😖 taaakze som si vcera rychlo bola kupit tehu gate prve,juuuuuj 🙂
a doma trosak prerabame, a manzel dnes maloval, a mala som taku neuveritelnu chut obliznut si z toho kybla s farbou 😀 no nenormalne, a omietku by som aj lizala keby som mohla 😀 nemate aj vy take nezvycajne chute, ze vam voni nieco co by nemalo, ci len ja som sisi?? 😀

cora41
19. jan 2013

@sisulqa tak budeme 2 slony 😀 😀

cora41
19. jan 2013

@enynka30 ak by si lizala omietku, tak ti chyba vapnik 🙂 daj do seba nejaky vitamin, no najlepsie prirodny 🙂

lucka188
19. jan 2013

@enynka30 To ja teraz nosim manzelove teplaky 😀

enynka30
19. jan 2013

@cora41 aaaa to mas asi pravdu, to som mala aj pri synovi 😉 no lenze ja nemozem ani citit mlieko 😖 a jogurtiky a syry papam na kila, ale asi aj tak je to malo 😒

enynka30
19. jan 2013

@lucka188 😀 a to este pockaj v lete, na noc i na den po dome budu najlepsie manzelove tricka, tielka a ja som uz v krajnom pripade nosila po dome aj muzove trenirky 😀 😀

minicko
19. jan 2013

@enynka30 ja zas kazdy den musim vypit aspon pohar mlieka 🙂

enynka30
19. jan 2013

@minicko no niekomu to vraj aj pomaha, aj pri nevolnosti 😉

minicko
19. jan 2013

@enynka30 ja neviem,co su to nevolnosti..takze neviem posudit..mne proste strasne chuti 😝

cora41
19. jan 2013

@minicko stastny to clovek🙂 ja mlieko nemam rada vobec, zato vsetky mozne plesnive syry milujem a teraz nemozem ☹

katuskad
20. jan 2013

@dasiacik už si nepamätám presne čo, ale daj si do googl oznámenie o tehotenstve a tam určite nájdeš....

zabavka
20. jan 2013

ahojte babule, prosím vás, viete mi povedať, či si môžem dať na herpes b-komplex?

mistrall
20. jan 2013

@zabavka daj si zovirax a B komplex k tomu ako tbl 😉 nech ti to cim skor zmizne 😎

katarinka_brnka
20. jan 2013

Ahojte baby ako sa mate? chcela som sa opytat ake vsetky test odbery merania vam robili na prvej poradni resp. tie celkom prve odbery mna to caka v utorok tak nech viem dakujem 😎