Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@henriett19 strasne su tie hormony, predtym som bola takato par dni pred menstruaciou a teraz? 31 dni do mesiaca mam take nalady, no hruuuza 😒 a najhorsie, ze sa mi strieda euforicka nalada s totalne depresivnou ☹ jak blazon si pripadam uz fakt
@enynka30 no veru je to strasne ale dufam, ze uz nam to pominie, snad sa nas to cele tehu drzat nebude!🙂
@henriett19 no neviem ako si to mala ty pri prvom babu, ale ja som to mala takto prve mesiace, potom prislo to krajsie obdobie a posledny trimester cim som bola vacsia a tazkopadnejsia tak zase take nalady....uz sa tesim fakt 😀 ale tak jasne su aj horsie veci, len proste chytaju ma take nalady ktore clovek nevie ovladat az kym neprejdu zase...
@enynka30 no aj ja tak nejak a potom po porode som mala take depky ze dovi...som bola stale nejaka podrazdena a nervozna, dufam, ze teraz uz to tak nebude...chcem si tehu uzivat v pokoji bez vsetkych hormonov 😀
@zuzu188 No veru mohlo 😀 Aj keď tomu neverím ale dúfať môžem 🙂
Ja uz sa obzeram po kocikoch,za posledne dva tyzdne som si urobila "mensi" prieskum 🙂.kedy zacinate riesit vybavu?
@kilian tak to mas velikansky obdiv u mna. vsetky klobuky dole teda 😉. ja som vzdy chcela velku rodinu, ale nejak som nemala stastie na partnerov v zivote, az pokial som nestretla pred vyse troma rokmi toho svojho, s ktorym cakame teraz prve babo. ale vzhladom na moj vek, uz asi velku rodinu nestihneme 😉
žienky z TT a okolia..pozývam vás v utorok 5.2.2013 do http://klubkvapka.sk/tehotne.html v Trnave, budeme mať od 20,00 do 21,00 prípravu na dojčenie s cerfitikovanou laktačnou poradkyňou 🙂
@miciluci
@grelu ja mam ten vytok aj 3-4x do dna, aj po vycikani vidim na papieri zvysky. a tiez som uz myslela ci mocak nepolavuje.
@miciluci
@enynka30 tak ja vas sklamem, mne sa plet zlepsila ( klop klop) a vlasy tiez, uz len cakam kedy prestanu mastniet ( pri prvom mi vobec nemastneli, bolo to uzasne). ale naladova som tiez. citim sa spuchnuta, bolava, nepouzitelna, nemastna neslana. nohy sa mi holit nechce vobec. ani na sex nemam chut. tak ale muz to zatial berie celkom ok. vzdy sa ma snazi trochu rozptylit.
Tak už som doma zo sona...trepala som sa z domu o štvrť na 7 aby som už o siedmej si mohla rýchlo zobrať číselko a byť tak medzi prvými inak by som čakala a ako som si sedela som si v tehu knižke našla, že mi stačilo prísť poobede, keď tam už nikoho nebude o 14:30 🙂 ale čo už, vybavila som sa rýchlo...na miminko som sa nemohla vynadívať, krásne si kopkalo nožičkami a zapieralo sa o steny, doktor mi aj stlačil brucho, aby ho mohol riadne poprezerať tak sa všemožne popretáčalo ako nejaký akrobat 🙂 všetko bolo v poriadku, žiadne odchýlky, všetko v norme, som strašne šťastná! 🙂 18. 2. ma čaká poradňa a odbery a potom už len opäť čakať na ďalšie sono kde už mi dr. aj pohlavie povie 😉
@zuzu188 ty si ako dopadla? 🙂
Kočky asi sa mi budete smiať, ale aj tak to sem napíšem 🙂 Som telefonovala takže som sa nepozorovala a odrazu také šteklenie v brušku až mi to bolo smiešne 🙂 Ešte som nič také necítila 🙂

@penelope111 tak už by mohlo prestať,aby si si tehu mohla začať užívať 🙂