icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

lucia192
18. feb 2013

@miciluci noo, to aj mne, najradšej by som mala poradňu každý deň 😀

lucusa11
18. feb 2013

@lucia192 Tak to máš potom fajn 🙂 inak tak niečo mi napovedá že to bude dievčatko naša malinká princeznička 🙂 ale priatel stále že chlapec chlapec tak sme sa stavili o večeru uvidíííme 🙂 ale viac ludí sa prikláňa k dievčatku 🙂 bude Lucka heh

drnduliak
18. feb 2013

@monkovec to je zvlastne, ze ti to nerobili, mne zas nerobila dr. to NT vysetrenie, takze kazdy gynekolog ma asi vlastne moresy 😖 😕

tweetinka.co
18. feb 2013

ahojte Kočky.. ak by niektorá mala záujem o masážny olej hrádze zn. Weleda, použitý iba pár krát (nestihla som, lebo som šla nakoniec skorej a sekcioiu - ak neviem ani potvrdiť, či funguje ako sa sľubuje 😉 ). Fotka s množstvom je u mňa v bazáriku.
Krásne a hlavne zdravé tehuľkovanie želám.

monkovec
18. feb 2013

@drnduliak pýtala si sa doktora či ti to nemeral?lebo to je ako súčasť sona, to vyšetrenie toxoplazmozy ešte pochopím že neurobila ale toto je jedno zo základných vyšetrení na to sa ten ultrazvuk okolo 12tt robí, aby sa zistilo či je všetko v poriadku.Možno ti to meranie robil ale nijak to nepomenoval.Mne ani do knižky nič nezapísala len v správe pre moju gynekologičku boli rôzne údaje a tam som si to vyčítala že aká bola hodnota NT.

deniska84
18. feb 2013

ahojte.citite uz niekora v brusku jemne steklenie,bublinkovanie?ja mam nekedy pocit ze citim ale neviem presne ci je to to spravne co myslim. 🙂

lucia192
18. feb 2013

@lucusa11 ja mám zase pocit, že čakám chlapčeka, ale pohlavie nechcem od nikoho počuť až do pôrodu 😀

lucia192
18. feb 2013

@deniska84 ahoj, áno ja som dnes zacítila zo 3 razy také bublinky, keď som ležala 🙂 som v 14tt 🙂

barchee
18. feb 2013

šteklenie som mala aj ja dnes 🙂 potom také jemné vlnky cez deň viackrát...cítila som to aj vonku keď som bola doobeda s krpatým, takže to je určite bábo 😵 😵 😵 juuuj, teším saa, tohoto som sa nevedela dočkať, už len nech začnú tie pravé šupy 😀 😵

lucia192
18. feb 2013

@barchee tak ďalšia čo skoro cíti pohyby druhého 🙂 no super a mne nikto nechcel veriť, že to nie je možné 😀

drnduliak
18. feb 2013

@monkovec vraj NT nie je povinne, ale ako citam, skoro vsetkym vam to robili 😕

lucusa11
18. feb 2013

@lucia192 nechceš vôbec vedieť pohlavie? 🙂 pri prvom si vedela?

miciluci
18. feb 2013

@lucusa11 tak to je teda nefer od zamestnavatela.teda neviem ci si na tpp,alebo dohodu.ale zrejme tpp,ked mas pnku.a doteraz kym si nebola tehotna,tak pre teba pracu mal? mal ti zariadit adektvatnu nahradu a nie ze ty chudatko si zariad PN ako vies 😒 . nechapem preco ty chces dat vypoved,neblazni.zamestnavatel je povinny ti poskytnut nahradnu pracu ak nemozes teraz vykonavat tu poziciu co doteraz a ked nie,tak nech ta prepusti on a aj s odstupnym.
a netrap sa ze si schudla,vela zien na zaciatku pochudne ked zvracaju...kilecka dozenies 🙂

miciluci
18. feb 2013

@deniska84 ahoj,ja citim 🙂

mirrush1
18. feb 2013

ahojte žienky 🙂 pridávam sa k vám...šťastným augustovým mamičkám 🙂 dúfam, že aj ja budem čoskoro cítiť pohyby lebo sa už neviem dočkať

lucusa11
18. feb 2013

@miciluci No je to síce nefér ale tak apeloval nato že žiadna robota určite pre mňa nieje a neviem či mám nárok na odstupné keď som tam len 3 mesiace bo 3 mesiace predtým som mala len dohodu ... je to celé zamotané a komplikované... A toto slovensko je tak nadstavené nepomôže a nech sa človek zariadi 😒 Nevadí nejako to zvládneme priateľ normálne pracuje bývanie máme svoje takže sa to dá prežijeme 🙂 chcela som že nejakú robotu si kuknem ale už dávno nieje taká robota, že niečo na doma len internetové a tomu fakt neverím

lucia192
18. feb 2013

@lucusa11 nechcem do pôrodu vedieť 🙂 áno pri prvom som vedela po 3D ultrazvuku v 20tt 🙂

lucia192
18. feb 2013

@mirrush1 vitaj medzi nami 🙂

mirrush1
18. feb 2013

@lucia192 ďakujem...naozaj to funguje s tou sódou? 🙂 musím niekedy vyskúšať 🙂

lucusa11
18. feb 2013

@lucia192 AAAA tak sa ťa rovno spýtam moj doktor nemá 3D a chcela by som ísť aspoň raz nech mám aj fotečky nejaké aj videjko tak mi nevieš niekoho náhodou odporučiť? ja čo som si čítala hladala tak v tom mám guláš.... a chcela by som sa fakt objednať k niekomu kto mi ho spraví 🙂

lucia192
18. feb 2013

@mirrush1 ahoj, to ja neviem, ja som si ten test nerobila 🙂

lucia192
18. feb 2013

@lucusa11 tak ak do Bratislavy, tak do GYN-FIV ja som bola tam 🙂 skús tam zavolať

miciluci
18. feb 2013

@lucusa11 ak si este v skusobnej dobe,tak to je ina situacia.ale aj tak by som vypoved nedavala a snazila by som si PNku teda co najdlhsie predlzit a potom nech ta on prepusti po skonceni pnky,to uz nebudes v skusobnej lehote a mala by si mat narok aj na 2mesacnu vypovednu lehotu,alebo sa nejako teda dohodnite.nezavidim ti tuto zlozitu situaciu a drzim palce,aby ste to zvladli 🙂

lucusa11
18. feb 2013

@miciluci ďakujeme 🙂 no a uvidíme čo ako dopadne možno mi ju predĺži doktor neviem ale pochybujem lebo aj minule ma odbil keď som mu povedala o čo ide ... a nakoniec pomohol obvodný...

lucusa11
18. feb 2013

@lucia192 AAA tiež fotečky a DVD? najdem si to kuknem 🙂 a cenník nevieš náhodou aký majú? do koľko mám rátať

pasad
18. feb 2013

@monkovec mne nerobili ziadne speci testy na toxo, ale sestricka mi dnes vravela, ze keby som ju mala prekonanu, alebo akurat teraz, na krvnom obraze by to bolo proste vidno. dnes mi brala krv na tripple, tak sme kecali aj o nasich kocurikoch. cize predpokladam, ze keby si mala nieco zle v krvi, patralo by sa po pricine a kedze si nic zle nemala, urcite si ju neprekonala ani nemas. neboj, ved nase macicky su doma a ockovane a cistotne. neublizili by nam ani nasim babatkam 🙂

lucia192
18. feb 2013

@lucusa11 ja som nemala dvd, to chcem až v 20tt.. 🙂 ale to je okolo 70e sa mi zdá aj s dvd.. cenník by mali mať na nete

lucusa11
18. feb 2013

@lucia192 Idem to kuk ale ďakujeeeeem 🙂 skúsim tam zavolať a objednať sa tak na 20tt až 23tt ak sa podarííí 🙂

barchee
18. feb 2013

@lucia192 no ja si myslím, že odkedy sa bábätko začne zapierať o steny maternice, odvtedy je možné, aby to žena cítila 😉 teda od cca 12 tt je to, vtedy bábo začína robiť akrobacie obsahujúce aj odrážanie sa a hlavne je už natoľko veľké, že dočiahne sa odraziť od stien maternice 😀 ono je to veľmi ťažko dokázateľné, lebo ide len o subjektívny pocit ženy a pokiaľ je dr muž, nemá šancu si to nejak overiť alebo zažiť, nie? 😝 je veľa žien, čo pohyby cítia už od toho 12 tt a nie je to nič výnimočné. MOja babka mi vravela, že moj strýko ju prvýkrát kopol "na 3,5 mesiaca" čo je vlastne 12 tt keď si to tak vezmeš...takže aj kedysi ženy cítili pohyby takto skoro. Niekto možno nemá čas sa sledovať ako my, čo smena materskej, a poobede s prvorodeným aj ľahneš a máš čas sa venovať v kľude brušku a hlavne druhorodička už podľa vie, čo je čo, čo sú črevá a čo je maternica, nie? šak aj ty si druhorodička, tak vieš o čom hovorím 🙂 mňa prvý syn kopol prvýkrát v 14 tt...ale ja veľmi dobre poznám svoje telo a jeho signály, robila som nejaký čas aj autogénny tréning, presne viem, čo sa so mnou kedy deje, tak je mi ľahšie to rozpoznať 🙂

zuzu188
18. feb 2013

@monkovec tak to je fakt čudné 😒
@lucia192 jasné 🙂..ja cítim už od 12tt 🙂