Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@zuzu188 hej, mala som tehotenskú cukrovku 🙄 od 15 tt som pichala inzulín. Ja som vtedy mala vyšší cukor aj pred tehu, potom na to IVF, hormonálne šupy....bohvie no čo to spustilo, lebo ja som nemala predtým problém s glykémiami a hneď po pôrode som už mala zas glykémie v poriadku. Teraz mám, klop klop, zatiaľ cukor ok, no uvidím podla GTT, 25.2. idem, to je teraz v pondelok.
Ahojte kocky, nebola som tu troska dlhsie, ani vas kuk, nebolo casu, takze neviem vobec co sa tu preberalo...ked bude casu tak si troska dozadu precitam, ale teraz sa vas potrebujem opytat, k comu akoze ma pomahat ten liek duphaston???? lebo ja som zacala mierne spinit, sem tam, uplne malo, po prvom trimestri super 😠 , len tak ze na toaletaku som si nasla hnede, tak som bezala k doktorovi, a ten ma pokukal, vsetko v poriadku s babatkom, ziadnu cystu nic tam nevidel, tak mi dal ten duphaston, rano a vecer ho berem, som si citala letak, a je to nejaky hormon ci co??? vlastne ani neviem preco spinim, ale bolo to vzdy ked som sa viac cez den namahala....mate to aj vy??
ja taketo problemy vobec nepoznam, ja som mala pri synovi ukazkove tehotenstvo...klop klop
jeeeej, vy uz cititte pohyby??lebo ja uz nejaky tyzden si uvedomujem bublinky v brusku,a ked som to muzovi hovorila, tak ze to nemoze byt ono tak skoro, (jak keby on ich niekedy citil, ze? 😝 ) uz som si myslela, ze mi sibe, tak je to mozne ze uz citim babo? lebo toto vetry urcite nie su....asi kazda zena to vie rozoznat jednoznacne, ze? 😵 😵
@enynka30 moze to byt aj ja uz citim bublinky 🙂
ahoooojte babenky, pridavam sa k vam aj ja 🙂dufam ze to spolocne dobacujeme az do konca 🙂
momentalne zacinam 17.tt... podla MS mi vychadza termin jul, ale podla utz august, tak sa drzim viac utz :D dnes som volala s doki kvoli tripple - vsetko OK, tak mi spadol obrovsky kamen zo srdca, takze sa uz odvazujem aj po kocikoch pomalicky pozerat 🙂 a vcera som citila prvykrat babatenko - take vlnky, normalne mi slzy vyhrkli 🙂
@bibi33 ma tripple cakaju na dalsi tyzden....
@enynka30 Ja som bola v piatok u Dr. robila mi aj vnútorná UTZ a v sobotu som špinila pol dňa v nedeľu len ráno a včera večer. Tiež neviem čo to má znamenať lebo prvý trimester ani náznak.
@mojkamoj myslíš že je to z toho magnézia lebo ja som tiež posledné dni ako mátoha v robote mám problém nezaspať 😀
@enynka30 @penelope111 Ja som tiez zacala spinit ako na potvoru prave na zaciatku 14. tyzdna. Doktorka na Antolskej ma popozerala zo vsetkych stran, vylucila problemy s placentou, maternicou, hematomom atd., ale pre istotu mi predpisala tiez ten duphaston, vraj keby tam nahodou bol problem so zltym telieskom ci co. Dnes by som ho mala dobrat, tak snad bude vsetko ok 🙂 Inak ja som spinila tak ze aj kvapky krvi boli, ale len chvilu, potom uz to preslo do takej hnedastej farby, tj stara krv a potom to preslo uplne.
@luciarichard No ja tu tabulku poznam, ale co tym chces povedat, ze 3,5 mesiaca je 12. alebo 16. tyzden? 🙂
@lucka188 Ja som mala také hnedé a nebola som ani u Dr :-/ Stále sa neviem rozhodnúť či ísť alebo nie.
@luciarichard kiežby z toho,ale asi máme menej železa,lebo ja som že total unavená už ked vstávam...vo štvrtok idem na triple testy tak jej to spomeniem,nech mi to železo pozrie 😉 Tak ešťeže ťa nechajú pospať v práci 😀
Dnes je super den, testik triple vysledky uplne super, tak som stastna jak blcha. Hned som utekala do obchodu a kupila dake veci pre mimco :D. A konecne som sa dokopala kupit si aj vacsiu podporu na prsa tie co mam doma uz tlacia a pretekaju 😀
@penelope111 Ja by som isla, len pre istotu. Pozrie ti ci je vsetko v poriadku a aspon sa nebudes stresovat pri kazdej kvapke.. Ked som par dni po pohotovosti zacala spinit znovu, uz som len zavolala svojmu lekarovi ci to mam riesit a on povedal ze si to nemam vsimat tak som ho posluchla. Stale som si pripominala ze doktorka ma dokladne prezrela a keby tam bol nejaky problem upozornila by na nho.
@lucka188 Len keď mi zas nič nieje. No uvidím čo bude dnes a keď tak tam ráno skočím.
@penelope111 no ved to, ze prvy trimester nic, a teraz? a to sme si mysleli, ze po prvom trimestri, budeme mat klud... ☹
@lucka188 sranda, ze vsetky nas to chytilo az po prvom trimestri 😕 a k comu konkretne nam ma ten duphaston pomoct, nevies? aj ja som raz mala kvapku krvi, to som sa zlakla strasne...ale tak teraz klop klop nic nespinim, asi je to tym liekom alebo co. tak nech nam to vsetkym prejde uz 😉
baby, co mate vacsie prsia, prosim vas, teraz ked vam este podrastli, kde si kupujete podprdy?? ja neviem nikde najst normalnu, vzdy som s tym mala problem, ale teraz uz maximalne, ze si neviem nikde najst normalnu ☹ 😠

@barchee si mala gestačný diabetes?..ja som mala po všetkých tých odberoch najnižšie hodnoty