icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

barchee
19. feb 2013

@enynka30 ja si kupujem v marks and spencer, typ balcony bra, najlepšie mi drží aj sedí, je pevná a takú potrebujem, lebo mám veľké prsia 😉

miciluci
19. feb 2013

@lucia192 tak to mi je luto,ze pri namahe krvacas :(....neberies duphaston? ja opat ano,aj ked som nekrvacala mi toznovu dal pre istotu. drzim palce,aby si uz nekrvacala 🙂

miciluci
19. feb 2013

@sandy312 jeeej parada,mala princeznicka.som zvedava ci sa ti to potvrdi v tom 20tt,napis potom 🙂

enynka30
19. feb 2013

@miciluci jeeej dakujem, uz viem kde to je 🙂 pojdem tam kuk 😉

enynka30
19. feb 2013

@drnduliak ten obchod v eurovei je asi s tehotenskou modou ze? tam som este nebola, dakujem za tip 😉

enynka30
19. feb 2013

@barchee uz som dostala tip na obchod v eurovei, tak ked tam budem nabehnem rovno aj do marks and spencer 🙂

sandy312
19. feb 2013

@miciluci - jasne napišem.už aj ja som zvedava.od zaciatku citim ze to bude dievcatko 🙂

sandy312
19. feb 2013

@zaba83 a robili ti tie triple testy?mne to dnes robili a bud.tyzden mam volat pre vysledky.tak som zvedava.dufam ze vsetko bude ok.

lucia192
19. feb 2013

@miciluci brala som ho, ten mi veľmi pomohol 🙂 už nekrvácam tak dúfam, že mi to aj vydržíí 🙂

marley7
19. feb 2013

Žienky, čo mi radíte, dostávam nádchu a škriabe v hrdle. Čo na to? Boli ste počas tehu prechorené?! Doma máme maróda, tak asi ani mňa to neobíde. A čo v prípade teploty?! bojím, bojím....

darka2001
19. feb 2013

@lucusa11 draha,ale ked ti zamestnavatel nevie ponuknut inu poziciu tak vpoho mozes ist na pn,to mas fakt divneho gynekologa,lebo aj v zdravotnictve to tak je ,niekedy ti museli dat ine miesto,ale teraz to tak uz nefunguje,ale vypoved by som nedavala,asi by som zmenila gyndosa

zuzu188
19. feb 2013

@lucia192 neviem podľa čoho..možno ak veľa nepriberie dovtedy a predtým mali výsledky ok..však uvidím v 24tt čo mi povie dr

lucia192
19. feb 2013

@zuzu188 jasné, možno ťa ani nikde nepošle 😀 inak ty už máš termín na 3D sono? mne vravel lekár že sa mám objednať už niekedy na apríl, lebo on nemá ten ultrazvuk 3D tak musím ísť do špeciálnej ambulancie.. mne to ešte skoro príde

drnduliak
19. feb 2013

@enynka30 maju tam aj veci pre deticky, vanicky, postielky, matrace, oblecko, kade-co, a tiez pre maminky, tak dufam, ze najdes a budes spokojna 😉

drnduliak
19. feb 2013

@marley7 podla mna paralen si mozes kludne dat, aj kvapky do nosa, sak to su len lokalky, a hlavne kludovy rezim 😉

freyjanr
20. feb 2013

@marley7 ja som bola poriadne chorá.bolesť hrdla kasel sople a tak a vyliecila som to zazvorovym a cibulovim cajom s medom a citronom

cerkutka
20. feb 2013

@pasad och...ty robis az do 20.00?? juuuj to je pre mna neskoro:((( to ja uz o takej hodine spim haha🙂)))

pufa
20. feb 2013

@enynka30 Ahoj. Ja mám dosť veľké prsia a teraz mi ešte podrástli. Minulý týždeň som si bola akurát kúpiť väčšiu podprsenku v Marks and Spencer. Mal by byť v každom väčšom meste v nákupnom centre. Pred tým mi bola dobrá 36 D (americké číslovanie) a teraz som si kúpila 38 DD. majú super bavlnené, lebo ja mám také najradšej, aj slušné vzory a strihy a stáli dva kusy (predávali dva na jednom vesiaku) za 26 €.

martina05
20. feb 2013

@barchee Kamoška mala na F6 skejtík a nesťažovala sa ...popýtam sa a dám ti vedieť...

enynka30
20. feb 2013

@drnduliak najdem urcite, chodim do eurovei, len doteraz som si taketo obchody nevsimala tolko, dakujem, potom poviem ked tam daco kupim 🙂

enynka30
20. feb 2013

@pufa dakujem, pojdem tam kuk urcite, lebo ja som mala doteraz jeden svoj obchod, ale poslednu dobu ako mi este podrastli, tak uz mi tam nijaka nesedi, hej viem marks je v bratislave 😉

zaba83
20. feb 2013

@sandy312 Robili pred tyzdnom, a uz mame vysledky :D

sandy312
20. feb 2013

@zaba83 super tak ty to uz mas za sebou. predpoklad.ze to dopadlo dobre.uz nech je bud.tyzden a viem aj ja vysledky.

zaba83
20. feb 2013

@sandy312 vysleky boli OK, a neboj urcite aj tvoje budu OK 😀 Ja cakam prve tak som po kazde v strese, ale zatial mame vsetko v poriadku 😀

barchee
20. feb 2013

@martina05 ďakujem 🙂 ale asi bude najlepšie to oskúšať v obchode, skúsiť pripevniť a nech sa tam aj krpec postaví...

sandy312
20. feb 2013

@zaba83 aj ja cakam 1 a som nervozna so vsetkych testov.

cerkutka
20. feb 2013

Caute, ja som sa tiez akurat vratila z triple testu...vysledky z krvi budu az o tyzden. DR pomeral veci cez scan a vyzeralo byt vsetko v norme. Uvidime co ukaze krvicka. Inak som pribrala od poslednej navstevy iba 0.5kg:( normalne sa mi nedari priberat a mala ma iba 10 cm - sa mi to zda malo....neviem v 16tt iba 10cm? neviem ci je to tym ze sa mi nedari pribrat alebo cim...:(( posunul nam aj datum porodu o 5 dni....

zaba83
20. feb 2013

@cerkutka priberanie u mna nieje zatial ziadne, skor som schudla skoro 7kg, ale to koli nevolnostam ☹ Ale docitala som sa ze priberat na vahe je individualne, tak si s toho tazku hlavu nerob. Aspon sa dala zmerat, to nase hadze take polohy ze sa to neda, aj zahlavie ci ako sa to vola sme merali asi pol hodiny 😉

lucka188
20. feb 2013

@cerkutka Co ja viem podla mna 10 cm je v 16.tt tak akurat, stale sa to meria od hlavicky po zadok, nie?

marley7
20. feb 2013

@drnduliak @freyjanr Ďakujem dievčatá!