Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@freyjanr Práveže mi nechutilo som jedla prvé 3 mesiace menej ako pred tehu s toho som cca 3 týždne večer kecala zo záchodom ani sladké som nejedla. Teraz už papám viac a aj sladké 🙂 A ten výtok mám aj a stále a dosť. Takže to bude asi normálne.
@penelope111 aspoň kopu ušetríš 🙂...my sme tiež do oblečenia pre malého moc neinvestovali,lebo sme dostali oblečko po mojom malom bratrancovi 🙂
@zuzu188 Ja mám po synovcoch odložené oblečenie asi 6 mechov 😀
baby,mam teraz ja jednu otazocku co mate uz za sebou???ja prve krvne testy,kombinovany test v 12tt a teraz ma caka triple test...ten ste uz mali???ja sa ho dost obavam???
@barchee
ano,keby boli premnozene kvasinky,tak hlien zapacha a citit palenie al svrbenie
nastastie nemam chut na sladke, inak by kvasinky vyhrali
iank pozor na intimky, hlavne tie drogeriove bielene chlorom, uvolnuje sa z nich dioxin skodlivy pre kazdeho o to viac pre tehotne
ja som sa potesila novym anionovym vlozkam v dedre,ale ze v tehu radsej nie,lebo prekrvuju
tak asik winalite zas kupim,te sa vraj mozu,ak by mi bolo treba, vrelo odporucam
@penelope111 no veru neviem,od zaciatku mam pocit,ze bude chlapec,ale vyrazkava som ako pubertiak🙂
@alaniska Ešte ti nepovedal Dr? a kedy k nemu ideš? Už by to mohlo byť vidieť 🙂 No tipujem, že budeš mať dievčatko 😀
ozaj ked uz mate krvi pobrate,ale ste mali vysledky,co sa tyka zeleza?
ake je vlaste normalna hladina?
mne tvrdila ze mam znizene z 120 na 115 a uz mi tisla recept
@penelope111 nechcel,ze az po 20tt a najskor mam sono 8.3 ,tam sa uz asi dozvieme🙂
@penelope111 ak budeš mať chlapca,tak máš postarané,ale keď to bude dievča,to bude horšie 😀...ja idem po malom povyberať neutrálne veci,ak to bude baba a ak chalan,tak mám pokoj s nakupovaním...iba ešte jednu postielku dokúpime 🙂
@alaniska
cakala som malu,vela krat potvrdene aj na sone a plet som mala v pohode
teras este neviem,ale vyhadzana som ako 15ka
myslela som,ze z citrusov,ale som vyhadzana aj ked ich nejem, lebo som mala kedysi na ne alergiu
snazim sa aj vodu ustrazit,tak by to malo byt vpoho,sice jem aj kadejake blbiny,ale toto co mam na tvari 😲
tak u mna to asik moc nesedi,ze dievka bere mame krasu,ci ako to hovoria
@alaniska To máš za chvíľu 🙂 Som zvedavá či som sa trafila 🙂
@penelope111 mne sa to zda straaasne daleko,stale sa bojim ci je male ok,dam vediet🙂
@zuzu188 No keď budem mať chalana tak toho bude veľa 🙂 Ešte aj kupujem 😀
Tie čo ste zo SS, máte vybratú pôrodnicu? Ktorá je najlepšia? Už ste rozhodnuté, či odobrať, alebo neodobrať pupočníkovú krv do súkromnej banky?
@penelope111 však tým mini vecičkám sa nedá niekedy odolať 🙂...chcela by som dievčatko,aby som mu mohla šatičky kupovať 😀
@zuzu188 Joj ani mi nehovor 🙂 Keby som mala dievčatko tak by som sa ináč vybláznila v obchodoch 😀 Keď vidím tie krásne veci 🙂
@alaniska
diky
ja ked som v meste chodim do cajovne,tam zdravo varia, opytam sa tam
ale viem,ze naj doplna trstinova melasa a cvikla, mama si to davala a vyzila aj bez liekov
a sosovica je fajn,ved u nas sa v zime ani ine nevari,len kysla kapusta,strukoviny,kel ... aspon ze ma z toho teras nenafukuje
@loulou02811
ja zvazujem MFN,ale jedine s dulou
ine tu ani na vyber nemam asi a dalej uz by som nesla,potom za mnou ani nik neprisiel,ked som bola v Handlovej

@alaniska že by si mala dievčatko? 🙂