Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@zelovocka
myslím, ze ta bude zaujímat - pridi medzi nás...myslim,ze pride aj lektorka gravitjogy a vela vela inych zaujimavych inšpirativnach žien
@norwaybergen Ja vitamíny neberiem vôbec lebo som ich skúšala brať predtým ako som otehotnela a nerobili mi dobre na žalúdok. Takže neberiem žiadne.
Oddnes už ani ja neberem vitamíny, poučila som sa 😒 🙂
ja beriem vitaminy femibion 400+dha a do prveho trimestra som brala femibion 800 a kyselinku listovu...
lily 14 mne radili, že po prvom trimestri by sa už dha nemalo jesť
@pepaa89 je 🙂 ja som pri provm nepribrala do 6.mesiaca a potom bum 9 kíl 😀 😀 ale všetky zmizli s pôrodom 🙂
ja som pri prvom papala femibion 800 a potom femibion 400 celú tehu...teraz mám GS Mamavit, pokiaľ nie je čerstvá zelenina a ovocie domáce, budem si dávať častejšie, potom zvolním na 1-2 tabletky týždenne 😉 inak tie dha a neviem čo, je to všetko len o peniazoch - finta zavádzacia, postačia úplne kľudne obyčajné tehu vitamíny alebo len čistá kysleina listová, tá je dôležitá počas celého tehu 😉 aj keď celkovo tie vitamíny sú hovadiny, kedysi neboli a všetci sme tu...nie? neviem o tom, že by kedysi tehotné ženy jedli kade tade umelé vitamíny... nie? 😉
@dulkagabulka ďakujem, ak sa mi bude dať, tak určite prídem 🙂 nevolá sa lektorka GJ Katka?
@barchee to mas pravdu, ale bohuzial "kvalitou" pestovania ovocia zeleniny sa zmenil aj obsah vitaminov a mineralov, k horsiemu..:( vsak kolko sa toho dovaza, zbiera este nezrele, ine bolo ked v skoro kazdej dedine, mensom meste bolo JRD a mali sme odmaci dovoz do obchodov, teraz? skoro vsetko je z exportu
@zelovocka ano,Katka, ona chodieva na naše akcie 😉
Ženyyy, zajtra nás asi pustiaaa 🙂 🙂 🙂 oo a mám novinu, lekár sa prekecol a povedal že sme na 70% chlapček : 😲
@dulkagabulka ja k nej chodím na jogu a tiež na hypnopôrod by som chcela 😉
Tak som sa tešila na môj najbližší ultrazvuk kedže drobca uvidím po 2.mesiacoch, ale dostala som studenú sprchu keď som zistila že ultrazvuk bude trvať cca 3 minúty.To je žalostne málo nato že je to taký dôležitý ultrazvuk, zbuchať šup šup nech môžu odbaviť ´dalšiu. To má naozaj nárok na kvalitnú starostlivosť iba človek ktorý dá 50 euro súkromníkovi?Ešte platíme také malé sumy zdravotným poisťovniam....
@zelovocka a na Inspired Women ideš?
@dulkagabulka tak to neviem čo je, názov akcie, filmu?
Ahojte baby...mám takú otazocku...dnes som bola v sprche a trochu som akrobatila, lebo som sa holila...a potom, ked som si ľahla, tak som cítila spodok bruska...neviem, či to bolo tvrdnutie, lebo som ho nemala úplne tvrdé, ale ked som ho vtiahla, tak som cítila maternicu resp. nebolo to bruško úplne mäkké. To isté sa mi stáva aj ked si trochu viac pochodim. Inak skoro stale ležím, keďže som stale v nemocke a v pondelok by mi mali robiť serklaz.
Mávate take pocity v brusku aj vy?
@drnduliak no ja som iba čumela a myslela som si že to musí byť blbosť, ale potvrdili mi to aj ostatné ženy.Jedna dokonca vychádzala von už po 1 minúte a to si ešte vo dverách zapínala nohavice a utierala gebuzinu z brucha :D Akože fakt otras na to že tam tak dlho čakáš a odbavená si v minúte.
najsamlepšia večera: jahody so šľahačkou a grankom 🙂

Pôrodník Michael Oden vraví: Schopnosť milovať je formovaná v období pôrodu.
http://www.prirozeny-porod.eu/zeny-ztraceji-sch...