icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

zuzu188
2. mar 2013

@dulkagabulka ach..presne mi to pripomína tému očkovanie a ako mamičky strašia nežiadúcimi účinkami ostatné..tie čo očkujú svoje deti sú len ovce,ktoré idú za stádom a tie čo neočkujú sú najlepšie matky na svete
žiadna matka nechce pre svoje nenarodené dieťa nič zlé a keby bol ten utz taký škodlivý a hlavne bola by jeho škodlivosť preukázaná určite by ho tehotným ženám nerobili

andie25
2. mar 2013

@zuzu188
@dulkagabulka sorry dievcata, ze Vam tu do toho skocim, ale fakt @dulkagabulka ma pravdu. No skodlivost o uzv nebola preukazana, ale ani jeho neskodlivost. Su studie kde sa uz vyskum robil, su potrebne dalsie. Ono na SK su mamicky bohuzial zvyknute chodit 'pozerat' babatko, kdez to pointa ultrazvuku je niekde uplne inde. nie je na pozeranie, ale pre doktorov a zdravotnikov aby vedeli dat info mamickam, ze babatko je v poriadku. A presne tak, ak je nejaka patologia, az potom sa dietatko ma sledovat castejsie. V UK maju zeny za tehu 2 ultrazvuky, aj to prvy az v obdobi 9-12 tt a potom 20tt, ak je zistena nejaka patologia, tak potom ich je viac. Este raz sorry, len mi to nedalo. Vsetkym vam prajem krasne tehulkovanie.

lucia192
2. mar 2013

Ženy sme doma 🙂 v brušku mám malého Maximka (zatiaľ to tak tvrdia lekári) a práve sme si dali kopcom obed - cestoviny, palacinky a hamburger 🙂 a teraz si ideme spraviť jahodový milkshake - rozmixujem jahody, mlieko, šlahačku a jahodovú zmrzku 😝 bože ma vyhladovali v nemocnici 😀

cerkutka
2. mar 2013

Paneboze baby...vysavanie a celkovo upratovanie sa stava cim dalej tym tahsie....tolko sa zohynat mi vobec dnes neurobilo dobre 😒 ma normalne boli brucho fuu....a to oddychujem skoro kazdu pol hodinku na gauci....upratujem cely den co normalne mam zmaknute za dve tri hodky....neviem neviem ako to bude dalej🙂)

rybca
2. mar 2013

@andie25 sorry, ale zdravotnu starostlivost v UK by som teda za bernu micnu nebrala, teda aspon po poslednom pol roku, co som sa ja podozvedala, aka je starostlivost lekarov tam a ich pristup k pacientom

niki18
2. mar 2013

No aj nam uz povedali, ze to bude maly nezbednik 😉

lucia192
2. mar 2013

PREČO DO TOHTO FÓRA CHODIA MUDROVAŤ ŽENY ČO ANI V AUGUSTE NERODIA??? Čo aj tu potrebujete vyvolávať hádky??? 😠

miciluci
2. mar 2013

@lucia192 jeee to je super,tesim sa s tebou Luci 🙂...po tej nemocnicnej strave sa ani nedivim ze si vyhladla 😉

lucia192
2. mar 2013

@miciluci šak som schudla kg 😀 som prišla so svojou pôvodnou váhou domov 😀

miciluci
2. mar 2013

@lucia192 no vidis,takaspon si teraz mozes dopriat 😀

fracle
2. mar 2013

Baby, a co tak presunut sa do sukromky? Poziadajte @hedka17 o pristup.

dulkagabulka
Odpoveď bola odstránená
lucia192
2. mar 2013

@dulkagabulka dobre tetuška, ďakujeme za duchaplné informácie o ultrazvukoch a cisárskych rezoch ale prosím nespamujte nám tu fórum, kde si v kľude píšeme o naších pocitoch z tehu, výsledkoch usg a rannom grckaní 🙂 veľmi ťažko sa nám cez vaše spamy hľadajú príspevky od kamarátok 🙂 za všetky pekne ďakujem 🙂

zvedavamt
2. mar 2013

@monkovec
tak to asi ides do Martina
3min to mas dost, mna naposledy vybavil cca za 50sec, pomaly som sa utierala uz na chodbe a to som platila za prednostne 10evri 😨

monkovec
2. mar 2013

@zvedavamt takže hovoríš že ak to budú 3 minúty tak môžem byť rada 🙂 v pohode už som sa stým zmierila, hlavne nech je všetko v poriadku 😉

zvedavamt
2. mar 2013

@dulkagabulka
ludia uz vedia ako sa ditatko pri ultrazvuku citi
hovoril mi o tom jeden chlapik na festivale zdraveho zivotneho stylu v Martine
spominal aj indigove deti, ze si spominaju na svoj prenatalny vyvoj a to vysetrenie bolo pre ne neskutocnym utrpenim a velmi sa bali
takze ja som rada,ze vysetrenie navyse mi moja gynka nerobi,aj ked sono ma a pojdem len na tie tri povinne a chvalabohu v MT su veelmi kratke

zvedavamt
2. mar 2013

@nasta197
bol u mna jeden polnohospdar zo severu na pijavky a som sa ho pytala na hnojenie,tak mi povedal,ze sa nemusim obavat,ze na to nemaju penazi ako kedysi,ze uz tolko "nesypu
zato u segry v Grecku na jar /boli sme 2x v tom obdobi/ tam behaju postrekovat a hnojit do sadov o 106 , takze dovezene pomarance,mandarinky,kiwi,broskyne,čerešne,hrušky,jabka... su inak "ošetrene"
a aj u nas sa da v zime kupit nase,alebo aspon madarske,len treba pohladat menšie predajne,nie hypaky
aj v lidli byva slovenska cvikla
zas je to len o tom,staci citat

dulkagabulka
Odpoveď bola odstránená
dulkagabulka
Odpoveď bola odstránená
zvedavamt
Odpoveď bola odstránená
lucia192
Odpoveď bola odstránená
zvedavamt
Odpoveď bola odstránená
augustovamamina
Odpoveď bola odstránená
lucia192
2. mar 2013

@zvedavamt hovorím že o tom vieš veľké kulové 😀 ked dedičná choroba sa dá potlačiť 😀 no tak ty si zrejme rambo 😀

lucia192
2. mar 2013

@zvedavamt mimochodom ukáž mi tu príspevok, kde som si ventilovala hnev a znervózňovala sa 😀 ale zrejme ma poznáš lepšie ako ja sama 😀

zvedavamt
Odpoveď bola odstránená
lucia192
2. mar 2013

@zvedavamt a kde som sa správala neslušne? šak som tej tete aj poďakovala 😀 😀 😀 😀 ja som sa k tebe ani neozvala a ty mi tu píšeš že mňa kvôli môjmu hnevu odvezú s vysokým tlakom 😀 pričom ja mám vysoký tlak dedený po mamke a nahnevaná som nebola už pekne dlho, hovorím lepšie ma poznáš ako ja sama 😀 gratulujem 😀

augustovamamina
Odpoveď bola odstránená
zuzu188
2. mar 2013

@zvedavamt vysoký tlak nie je vždy o potlačenom hneve..najčastejšie je príznakom nejakého ochorenia

zvedavamt
Odpoveď bola odstránená