Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@zvedavamt a pozri na seba jak ty sa správaš, navážaš sa tu do ľudí a hráš sa na najmúdrejšiu už vo viacerých príspevkoch aj statusoch som si všimla že si jednou z tých čo všetko vedia všade boli a každého poznajú...........
@zvedavamt "rozčúlila" je tam preto v úvodzovkách že to tak celkom nebolo, že som len nechápala prečo mám rozlišné termíny, mimochodom @zuzu188 vie že tento stav som mala aj pri prvom tehotenstve, meriam si tlak každé ráno každý večer a každé ráno mám vysoký, no bohužiaľ sa mi začal skracovať krčok preto som odpadla, hovorím že o tom vieš veľké kulové tak to prosím ťa nerieš, nikdy v živote si nevidela lekársku správu a nepočula si to, čo mi hovoril lekár v nemocnici tak sa tu nehraj na doktorku vied a nepoúčaj ma, mne moju diagnózu lekár dostatočne vysvetlil aj bez teba 😉 ďakujem
@zvedavamt niektoré choroby,pri ktorých je vysoký tlak sú dedičné...študujem na zdravotníckej škole a ver,že ľudia nemajú vysoký tlak len z potlačeného hnevu 😉 ...napr. moja babka má diabetes,problémy so srdcom,zlyhávajú jej obličky a vysoký tlak má na dennom poriadku a nie je z potlačeného hnevu
@zvedavamt chvalaohu aspoň sa vyčistí zrno od pliev a nebudeš tu hrať najmúdrejšiu len preto že ti ťahá na 40 a z nás mladých tu robiť chudery tak ako to máš vo zvyku
@zuzu188 no šak ja to poznám moja 🙂 ja sa poriadne ani neviem nahnevať 😀 mne aj môj drahý keď niečo vyparatí tak mu poviem že "zlatko ty si taký somár" a smejeme sa obaja 😀 takže neviem ako ma môže poznať nejaká virtuálna teta s ktorou som prehodila 4 písmenká tak dobre aby toto o mne mohla tvrdiť 😀
Tu je dnes nejak veselo babule...takto navecer 😀
Akože ženy fakt by sa to tu mohlo obísť bez urážok a vulgarizmov, každá máme svoj názor a každá sme iná ale mohli by sme sa navzájom rešpektovať.Podľa mňa sme tu na to aby sme tu boli jedna pre druhú a nie proti sebe!
@zuzu188 hej hej 😀 aj ja sa tak hrám na urazenú a potom chodí ako psík za mnou 😀 minule som tak balila veci pre mňa a malého (išla som k našim na druhý deň, on mal byť v práci) a sa ma pýta kde balíš? a ja že, zajtra idem na rande a malého nesiem babke.. no si mala vidieť 😀 toľko miloty v ňom, večeru mi spravil, masáž - ja som samozrejme prijala a potom tak večer v posteli že "láska ale nejdeš na rande nie?" a ja celý čas že "no jasné že idem".. zaspali sme, ráno lístok "milujem ťa slniečko dobré ránko".. a celý deň smsky ako ma miluje a neviem čo tak som mu potom povedala že sme u našich 😀 bol aj šťastný že som tam aj nahnevaný že som ho naťahovala 😀
babka mi tiež tak raz vravela ako sa hnevali s dedkom že sa nerozprávali a písali si odkazy na lístočky a dedko jej napísal že "zajtra ma o 3 ráno zobuď ďakujem" (mali pokazený budík) a babka napísala lístok a dala ku posteli že "je 3 hodín vstávaj" 😀 😀 😀
@lucia192 ja nechápem odkiaľ môj chlap chodí na to,že ja si tu na MK určite píšem s nejakými chlapmi 😀...tak to mal dedo dobrý budíček 😀..my sme sa dnes dohodli s chlapom,že keď sa odsťahujeme a budeme mať tichú domácnosť a bude uvarená večera,tak 3x bliknem svetlom,keď bude suchá večera,tak 2x a ak nebude na večeru nič,tak iba rožnem 😀
papám pistáciovú zmrzlinu a ten môj malý sa hemží a hemží a hemží 🙂 asi mu chutí 😀
@monkovec no mohlo, ale keď dotyčná kde príde tam hraje najmúdrejšiu pred každým a o všetkých všetko vie a všade tak ťa to už niekedy tak vytočí že jej konečne vyčistíš žalúdok už som si pár krát všimla že aj na fotoblogoch mudrovala a sa tam s ňou pre jej "úžasné názory" ženy pochytili
@augustovamamina podľa mňa si zareagovala prehnane hrubo, názor sa dá vyjadriť aj slušnejšie 😉
@monkovec na ňu budem vyjadrovať názor vtedy slušnejšie keď aj ona sa konečne začne slušne správať na MK k ostatným a ako vidíš niektoré so mnou aj súhlasili aj ked to bolo podla teba ,,prehnane hrubo,, asi na ňu majú tiež svoj názor

@zuzu188 nechaj tak, "pani" si zrejme myslí že všetko vie len preto že má 36r. a my sme mladé sprosté nevyzreté žaby 😀 ovláda moju diagnózu lepšie ako lekári 😀