Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@monkovec veď to že tu ide o našich drobcov tak neviem prečo sa tu niekto povyšuje len kvôli veku úplne je na nej vidno akoby neznášala mladé maminy
@augustovamamina dobrú noc 🙂
@miciluci koľko si za tehu pribrala? 🙂 takže máš blbý metabolizmus? no tak to potom hej o tom som počula, určite po pôrode každé kilko vyšportuješ 🙂 verím, že ti cvičenie chýba, mne tiež, lebo som taktiež cvičievala 🙂 to už keď si navykneš na ten štýl a rituál, tak potom chytáš "absťáky" 😀
@lucia192 pribrala som uz nejakych 4-5kil.ale za posledny rok som pribrala dalsich 5kil kvoli novej praci. Predtym som makala 12 tky na nohach a teraz cely den presedim na zadku.no a moje telo s tym jeden rok bojovalo statocne bez kil navyse ale druhy rok uz sa to lepilo aj napriek kazdodennemu sportovaniu. Ja sa dietami nezaoberam-podla mna su nezdrave ale zrejme som aj tak viac energie prijala ak o spalila.nevadi,ked dokojim zacnem chodit na thajsky box a pojde to dole 😀
... Ženičky moje ja som dnes nejaká plná energie, je 7:20 a ja som už bola v obchode, umyla riad, postavila polievku, vybrala mäso z mrazáku, idem čistiť zemiaky na domáce hranolky a potom pripraviť raňajky (všetci moji ešte spia) 😀 taký krásny deň asi ma to slniečko dobíja energiou 🙂
aj my už sme hore 😀 😀 ja idem dnes variť hríbový guláš, hliva+šampióny 😵 😵 mňam mňam
ozaj, baby, čo máte už deti, keď ste chodili na odrážadle takom bicyklíkovom, dali ste deťom helmu?
@zuzu188 tak ja môjmu navarím večer a keď príde z práce sám si vezme lebo robí od 10:00 - 00:00 takže tak hej, keď je doma zase robí večere on 😀
@miciluci @zuzu188 tak ja som počas kojenia schudla, počas tehotenstva som pribrala 22kg, prišla som domov som mala + 14kg a po 2 mesiacoch kojenia som zhodila asi 16kg kojením a behaním okolo malého, ale tak zrejme to záleží aj od organizmu maminy 🙂
zrejme aj ja pôjdem na 3D/4D 🙂...jedna dr. u nás ho robí a asi zajtra sa tam zbehnem na to opýtať 🙂
No teda,ale sa to tu rozbehlo...... 😠 len nejakym divnym smerom,radsej ani nepridavam vlastny nazor lebo sa do mna hned niekto pusti 😉
@rybca hej, šak to už ano, len vidím, že aj na týchto odrážadlách majú deti helmy...toto odrážadlo je ako malý bicyklík ale bez pedálov, je to nizučké, uvidím ako sa na tom naučí vôbec ísť, keď bude moc rýchly, dostane pre istotu helmu 🙂
@lucia192 ešte som robila aj muffinky jablkovo-špaldové s hrozienkami a goji 🙂 voní tu celý byt, zbožňujem vôňu pečenia v byte 😵 😵 mňam mňam
@barchee Ak máte pre malého prilbu tak mu ju daj. Synovcovi sme kúpili tiež a hneď si na to zvyká bez nej si na odražadlo nesadne a bude vedieť že na bicykel musí mať tiež.

@augustovamamina mne je jedno kto s tebou súhlasí , proste sa mi nepáči že sa sem pletú nádavky. Ide tu v prvom rade o našich drobcov a nie aby sme tu riešili blbosti. A týmto by som to ukončila, lebo som aj tak dotoho zaplietla viac ako som chcela. 😉