Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@enynka30 Ja som chcela zacat uz pred mesiacom uprostred kurzu a nebol problem, na webe je vidiet ktory kurz este nie je obsadeny. Teraz prave zacinaju nove kurzy a v stredu aj v piatok by este mali byt volne miesta http://studiomiracle-new.webnode.sk/novorocny-r...
Včera som zobudila manžela ráno o 6 a vravím :D Narodí sa nám otesánek, ja som taká hladná. Nechápavo na mňa pozrel a spal ďalej. Pochopil až keď sa zobudil a videl, čo som všetko som mala na stole v kuchyni 😀 Neviem keď to pojde takto ďalej a budem priberat 1kg za tyždeň, tak ma do porodnice budu musieť prevážať žeriavom 😝
@lucka188 hej uz som to pozerala, len mne tie casy moc nevyhovuju, ja by som potrebovala ten novy co spravili cez obed obedna gravid joga, no nic kuknem to a zavolam tam 😉 len ja mam choreho syna teraz, tak ja este zacat nemozem, ale ekd vravis ze nebol problem aj pocas kurzu zacat, tak fajnovo 😉
@darka2001 zatial podla stranky nemaju nic...
http://www.ahafit.sk/tehulky.html
ženičky moje práve mi sestrička volala o tripple testy -> výsledky máme 1:135 000 🙂 spadol mi obrovský kameň zo srdca! 🙂
@lucia192 super 🙂 nas to caka buduci tyzden, tak snad dopadneme podobne 🙂
@margaretka35 držím palčeky 🙂
@lucia192 dakujeem 🙂
Kolko zvykne tak standardne trva kym su vysledky z triple testu? Mne sice sestricka povedala ze si nemusim volat po vysledky. Vraj ked by sa nieco vyskytlo tak mi zavolaju oni a ostatne sa dozviem na najbližšej poradni. Tak dufam ze bude vsetko ok.
@cleona ja idem teraz vo štvrtok na krv na triple a poradňu mám v utorok budúci a už budú aj výsledky...ale všade je to inak 😉
@marley7 záleží odkiaľ si, lebo v rôznych mestách a rôznych nemocniciach je to inak 😉 tu v Bratislave musíš mať poučenie o epi, dostaneš tam také potvrdenie o účasti, čo musíš mať v tehu knižke, bez toho ti epi nepichnú, k tomu treba mať výsledky krvných testov nie staršie ako 3 týždne tuším - to sú testy špeciálne pre epi... tie poučenia robia v každej nemocnici svoje, treba si zavolať a spýtať sa na termíny 🙂 tak je to v BA, ak si z iného mesta, tak neviem ako to funguje tam 😝
Ako povedať gynekologovi, že nezobral ster z posvy ale z mocaku? 🙂
Lezim stale v nemocnici a teraz mi bola brať ster na kultivaciu taká mladá lekárka...a miesto v posve sa mi vrtala v mocaku...na jej obranu musím povedať, že mi to brala na posteli, ale aj tak...

Žienky, neviete mi poradiť, ako to je, keď si chcem dať počas pôrodu pichnúť epidurál, aké vyšetrenie treba podstúpiť, kedy asi a či vôbec treba vyšetrenie. Či nestačí iba povedať, keď prídem rodiť. Uvažujete aj vy?! Vďaka