icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

adamkohlusko
11. mar 2013

😀 no to poznam 😀 my mame ten pristroj na pocuvanie srdiecka,este po malom a to je tiez super vec 🙂

deniska84
11. mar 2013

@adamkohlusko ano poznam ma ho moja svagrova tiez je tehotna a obcas si u nej pocuvnem 🙂 hlavne ked som este necitila ziadne pohyby

adamkohlusko
11. mar 2013

no ja ked vecer lezim,tak je to najlepsie,vtedy sa aj mrvi,tak normalne pocut,ako ta voda zblnka 😀 sranda 😀

margaretka35
11. mar 2013

@cleona prave som sa vratila z poradne a tiez som sa pytala na vitaminy, lebo ma z nich zacalo pravdepodobne prehanat, lekarka povedala, ze uplne staci do 12.tt, takze uz ich nebudem brat dalej.

rybca
11. mar 2013

ja tiez uz beriem vitaminy len sporadicky, synator je vecne nakapaty a najradsej spi sposobom "nos na nos", takze ked citim, ze to na mna ide, tak si dam, a obcas magnezko, ked mam tazky den v praci

penelope111
11. mar 2013

Tak kočky po víkendovom behaní po pohotovosti a všelijakých vyšetrení lebo mám ukrutné bolesti žalúdka mi aj tak nič nezistili. Malinký je v poriadku len ja sa cítim na h.... Dnes som bola u mojej gyn. a výsledky krvi máme s genetiky v poriadku 1:18000 aspoň niečo 🙂 Zajtra ma čaká gastro tak dúfam, že mi aspoň zistia čo mi je.

darka2001
11. mar 2013

@niki18 ani mne bruško nerastlo,stale som nosila normalne veci a aj rifle,ale za posledné 2 týždne tak vybehlo až som sa čudovala a včera som bežala kupiť moje prvé tehu nohavice!!!normalne nechápem.......... 🙂

margaretka35
11. mar 2013

@penelope111 blahozelam k tym vysledkom 🙂 a nech aj to ostastne dobre dopadne.

penelope111
11. mar 2013

@margaretka35 Ďakujem 🙂

darka2001
11. mar 2013

@penelope111 nezjedla si niečo čo ti nesadlo?držim palce nech všetko dobre dopadne 🙂

cleona
11. mar 2013

@margaretka35 @rybca Dievcata presvedcili ste ma. Vysádzam vitaminy. Dám si už iba tak mozno raz za týžden takú preventívku a to bude bohato stačiť.

darka2001
11. mar 2013

Ja zatial vitamíny beriem pravidelne + magnezium,som po ivf tak určite kým neprejde chripkove obdobie a kým budem mocť nahradiť vitaminy čerstvým ovocím a zeleninou,a zatial sa mi stale robia hepresy,kutiky a vyrážky...........

a ešte sa chcem spýtať či vás tiež ešte občas pichne v podbrušku?

penelope111
11. mar 2013

@darka2001 Ďakujem 🙂 No ono ma to drží už dlhšie ale už to vystupňovalo tak, že sa to nedalo vydržať a to som jedla suché rožky ☹ Schudla som za posledný týždeň 2 - 3 kg čo od začiatku tehu som pribrala 8 kg 🙂 Jeden lekár tvrdí že by to mohli byť žalúdočné vredy a jeden že žlčník sa mi mohol ozvať ale to len tak nepapierovo lebo na papieri mi nič nieje lebo všetky výsledky mám ok 🙂 Zajtra idem na to gastro a som zvedavá čo mi povedia tam 🙂

cerkutka
11. mar 2013

@cleona ja beriem vitaminy.....lebo ja nejem vela zeleniny ani ovocia takze moj lekar povedal ze je dobre ze to doplnam aspon takto...🙂)

niki18
11. mar 2013

@darka2001 dufam, ze to bude coskoro aj moj pripad, lebo miesto toho aby mi rastlo brusko, sa mi uz asi tyzden zvacsuje zadok a stehna 😖 uz sa neviem dockat!!!

penelope111
11. mar 2013

@niki18 To bude dievčatko 🙂

niki18
11. mar 2013

@penelope111 no zo zaciatku som si to aj ja myslela, ale na poslednej poradni mi Dr. povedala, ze to bude chlapcek... Aj ked sa mi to zdalo sice skoro na urcenie pohlavia, ale tak uvidime no... Hlavne, nech je vsetko v poriadku! !!! 🙂

darka2001
11. mar 2013

@penelope111 a usg žlčnika ti ešte nerobili?lebo mam pocit ,že vredy ti potvrdia len po sonde.. 😒

cleona
11. mar 2013

@niki18 Jasne. Je uplne jedno ci to bude chlapcek alebo dievcatko. Hlavne nech je v poriadku.

niki18
11. mar 2013

@cleona ved o to tu hlavne ide...aby boli nase male v poriadku!!!!! 😉

penelope111
11. mar 2013

@niki18 Však to je jasné hlavne aby boli bábätka zdravé 🙂 Ja len tak tipujem 😀

penelope111
11. mar 2013

@darka2001 Ano vredy len sondou a to si nedám robiť a ani neviem či sa to v tehu môže a usg žlčníka mi dúfam spravia zajtra lebo zošaliem od bolesti v sobotu a nedeľu som dostala injekciu tak bolo trochu dobré ale tabletky nospa mi nepomáhajú čo mi kázali si dať ☹

penelope111
11. mar 2013

Ináč baby na posledy som mala šteklenie v brušku pred cca dvoma týždňami a dnes som si k pc na chvíľu ľahla na brucho a cítila som ako mi niečo naráža do brucha. Že by sa konečne Riško ozval? Lebo aj Dr. sa ma stále pýta či už cítim pohyby a ja nič :-/

mahulenka87
11. mar 2013

@penelope111 ani ja ešte necítim :-/ veľmi málo sa mi zdá také šteklenie... ale inak nič

penelope111
11. mar 2013

@mahulenka87 No už by sme mohli začať cítiť 🙂 Moja Dr. sa normálne čudovala, že ešte necítim pohyby, ale aspoň, že je malinký v poriadku 🙂

cleona
11. mar 2013

Ja sa uz tiez neviem dockat kedy zistime pohlavie. Niezeby na tom zalezalo ale strasne som zvedava. U nas kazdy prorokuje chlapca. Tak uvidime. Mozno im dievcatko vsetkym vytrie zrak ;)

mahulenka87
11. mar 2013

@penelope111 a ja som už v 20.tt 😖 v stredu idem k dr., tak dúfam že bude všetko ok

rybca
11. mar 2013

@penelope111 ja som tiez minuly tyzden bovieako necitila, potom som v sobotu bola na velkej velkej a chudacik asi ako sa mu tam narobilo miestecko, potom take kotrmelce stvaral..🙂)))

penelope111
11. mar 2013

@mahulenka87 Možno to závisí aj od postavy lebo aj som taká trošičku plnšia 😀

penelope111
11. mar 2013

@rybca Ja mám črevá prázdne keďže skoro nič nejem kvôli tomu žalúdku už si začínam myslieť, že ani nezistím kedy mi začnú pohyby možno budem cítiť až kopance do rebier 🙂 Jedine, že by to bolo dnes konečne ono aj to len keď som ležala na bruchu 🙂