icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

mistrall
15. mar 2013

@sisisi verim, ze sa to uz nezopakuje, mne sa stalo min. rok to iste presne, a teraz tahame 19tt.. mne vraveli, ze sa to stava az tretine zien, niekomu v skorsom tt, niekomu v neskorsom, drz sa a nech sa rychlo zadariiii 😉

ajka_h
15. mar 2013

caute kocky chcela som sa spytat ci mate aj sukromnu diskusiu a ci by ste ma tam zobrali, termin 6.8 chlapcek 🙂

mistrall
15. mar 2013

@ajka_h hej mame 🙂 napis hedka17 ona ta pridaaa 😎

ajka_h
15. mar 2013

@mistrall dakujeeem

zuzu188
15. mar 2013

@barchee ja som mala tiež malého v inkubátore..mlieko som si odsávala,dávali mu ho z fľaše a prvýkrát mi ho dovolili priložiť k prsníku až po týždni,keď už nemal celý deň infúzie napichnuté v hlavičke a pekne sa prisal 🙂...potom ma volávali na kojenia a nakoniec mi ho dovolili aj na izbu zobrať a začali mi ho nosiť ako ostatné deti 🙂

barchee
16. mar 2013

@zuzu188 no, to mne nie 🙄 lebo prerabali oddelenie a neboli izby pre mamicky, tak som nemala kde byt, poslali ma domov. Za malym sme kazdy den chodilu, nosila som mu mlieko a az po 2 tyzdnoch bol v postielke, tam som si ho mohla prikladat, ale malo sa prisaval, uz bol zvyknuty na flasu, doma mi potom prso uplne odmietal. Vtedy to bolo take provizorne, lebo boli v inych priestotorch a nedalo sa tam na oddeleni ostat, inak by som ostala...

zuzu188
16. mar 2013

@barchee môj bol zas ako typický chlap 😀...raz ochutnal cicík a začal im fľašu odmietať 😀

peugeot0903
16. mar 2013

@sisisi :( je mi to ľúto mne sa to stalo min.rok v 13.týždni.po 5 mesiacoch som zas otehotnela.držím palce nech sa čím skôr zadari opäť

barchee
16. mar 2013

Baby dnes ta Matusko lame rekordy 🙂 take delobuchy ake robi v tom mojom bruchu, no konec mi je :D strasne sa hmyri, kopka, comu sa neuveritelne tesim 🙂 strasne je to srandovne, furt sa musim chichunat 🙂

peugeot0903
16. mar 2013

@barchee ja som druhorodicka ale kopnutie som pocítila až dnes rano.som myslela ze to bude skôr,ale dako sa mu ci jej nechce

barchee
16. mar 2013

@peugeot0903 ja som tiez prekvapena, ze takto moc kopcuje uz teraz 🙂. Prvy ma v 17tt len tak jemnucko zacal stuchat, ale tento druhy normalne bomby dava, kruti sa, brucho sa mi vyduva kadetade 🙂 a to len dnes zacalo, ako som uspala Risiho, som si chcela pospat s nim ale som sa normalne zobudila na to, ako mrnus kopcuje 🙂.

rybca
16. mar 2013

ja som minuly tyzden citila kopanec, ale bol len jeden, tak som si nim nie ista, odvtedy len tak jemnucko sa pretaca a vcera vecer ked som si lahla na bok, tak som citila ako sa gulka rychlo presunuls na opacnu stranu brucha, asi som ho primackla o rebra ako som si lahla na ten bok, tak dufam, ze je vsetko ok

dasiacik
16. mar 2013

Babule,ake to je tie prve pohyby?Ja zatial nic necitim ☹

niki18
16. mar 2013

@dasiacik niesi v tom sama...ja tiez to svoje mimco este necitim ☹

dasiacik
17. mar 2013

@niki18
Myslis,ze je vsetko ok?Ci sa uz aj trochu bojis?Kedy
mas sono?

evkafi
17. mar 2013

@dasiacik neboj, ja slabe pohyby citim az teraz... takze pohodka 🙂

niki18
17. mar 2013

@dasiacik myslim si, ze je vsetko ok a ze sa so mnou to mimco zahrava 😉 verim, ze to coskoro pride, aj ked priznam sa,
tiez som panikarila...no a sono mam az 8.4. takze sa este nacakam!!!! Neboj nic...bude dobre 😉

evkafi
17. mar 2013

@niki18 ides aj na 3D?

niki18
17. mar 2013

@evkafi idem a uz sa neviem dockat!!! 🙂 ale to mam tiez az 8.4 😒

zuzu188
17. mar 2013

@peugeot0903 ja som tiež druhorodička a bábo cítim od 12tt..v 14tt ho prvýkrát cítil aj muž,keď mal ruku na brušku 🙂

lily14
17. mar 2013

ani ja este nic necitim :(

penelope111
17. mar 2013

Ako sa máte babule? Ja aby mi potom všetkom nestačilo dnes mi odpadlo s predného zubu čo som mala nadrobené tak musím dávať pozor aby sa mi nezlomil celý zub ☹ Zubárovi neviem či mám ísť teraz alebo až po operácii ☹ Všetko sa to na mňa sype dúfam, že mi to aspoň ten môj krpček vynahradí a bude v poriadku a zdravý ako rybička 🙂

rybca
17. mar 2013

@penelope111 tak ja sa uz par dni trapim s herpesom na pere, seknutym krkom, soplami a tak, ale niet sa co cudovat, synator kazdu chvilu nieco donesie domov, robim si aj freshe, papam ovocie, zeleninku, obcas si dam Mama tablet a nepomaha,

penelope111
17. mar 2013

@rybca Tak to máš tiež veselo. Keby už bol august by som bola najšťastnejší človek na svete 🙂 Že tehotenstvo je najkrajšie obdobie ženy 🙂 u mňa to určite neplatí 🙂 Sa neviem dočkať až budem mať toho môjho krpčeka v náručí 🙂 Ja nemôžem ani ovocie nič ☹ Ten krk si skús natierať voltarenom a na chorobu skús postrúhaný cesnak s medom.

rybca
17. mar 2013

@penelope111 uz som si dala octanovu mast a suche teplo, pomaly sa to pusta, cesnakove jem kazdy den nieco, ale nechcem vela kvoli tlaku a med tiez denne konzumujem v caji, takze tym to nebude, si myslim, ze choroba je samostatny organizmus a ked sa rozhodne, ze si na teba sadne, tak tak proste urobi..🙂)) a ty sa mozes aj poskladat..🙂))

penelope111
17. mar 2013

@rybca To je pravda 🙂 Tak to len nejako vydržať 🙂 U nás su všetci chorí dúfam, že ma to nechytí :-/

zuzu188
17. mar 2013

zistila som,že krpcovi vadí,keď varím a stojím pri sporáku 😀..ide mi vtedy brucho rozkopať,asi mu vadí to teplo

peugeot0903
17. mar 2013

@zuzu188 sranda, ze tak skoro. Minule som si uz fonendoskop zobrala od tlakomeru, tak sa krutilo jedna radosť. Hadam sa uz rozhybeme dako 🙂 pri prvom uz ani nepamatam kedy to bolo

zuzu188
17. mar 2013

@peugeot0903 tiež som bola prekvapená,asi bude riadne živé 😀..pri prvom som cítila prvé pohyby v 16tt 🙂

daniela7481
17. mar 2013

@lily14 Ani ja, dnes sa ma aj mamina pytala či malý žblnká a ja že neviem ani poriadne čo mám cítiť...... cítim niečo zvláštne ale netuším čo to je ....