icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

zuzu188
21. mar 2013

@misha1986 mne to príde skôr ako pupočná šnúra,keď to je tak vzadu 😒

misha1986
21. mar 2013

@zuzu188 pupočná šnura je inde tam naboku 😉

misha1986
21. mar 2013

@zuzu188 a tu?

adamkohlusko
21. mar 2013

preco mi v pase nepise maleho a teraz datum druheho baba?neviete co s tym je? 😖

adamkohlusko
21. mar 2013

@misha1986 podla mna chlapcek,take sme mali pri malom,dievcatku nema co visiet 😀

deniska84
21. mar 2013

@freyjanr niet zaco 🙂 som rada ze som pomohla 😉

misha1986
21. mar 2013

@deniska84 moja pozri ešt na ten obrázok další

maria512
21. mar 2013

@deniska84 dakujem... to zblnkanie som citila...dokonca to citil aj manžel 😉 tak sa tešil...uzivame si to a asi sa aj trosku moc sledujem ale to len kvoli tomu ze pocuvam stale ze to musi byt...ale aj tak to potesi ked to zacitim...tešime sa obidvaja s manzelom 🙂

niki18
21. mar 2013

@evkafi som z Ke a budem v 21.tt, ked pojdem na 3D....

niki18
21. mar 2013

@freyjanr http://www.svetkocikov.sk/408-kociky-irys.....tak nieje to to iste, ale podobny styl.... 🙂

evkafi
21. mar 2013

@niki18 to je moc skoro,nie? tak ti povedal dr?

niki18
21. mar 2013

@evkafi co ja viem? Oni ma tak objednali...

marley7
21. mar 2013

Ahojte, chcem sa vás spýtať, ako cítiť tvrdnutie bruška?! Mám taký divný pocit .... Mám si dať magnézium a čo ešte robiť?

zuzu188
21. mar 2013

@misha1986 jááj..neviem..príde mi to rovnaké...mne pinďúra vôbec nebolo vidno z boku,musela mi dr. robiť aj utz zo spodu,aby to bolo vidno a aj to sa bála,aby to náhodou nebol pupočník,tak zapla čosi,aby to ukázalo pulzovanie krvi,ale pupočník bol nad pinďúrom

niki18
21. mar 2013

Tak toto je nas chlapcek v 12tt +4...som sa s tym s vami chcela podelit, aj ked to teda nieje aktualna foto 😉

zuzu188
21. mar 2013

cítim malého dosť nízko a keď sa mi kýchne,tak si cvrknem aj keď nemám plný mechúr ☹...dúfam,že je to len tým,že som sa dnes musela ku Filipkovi stále skŕčať..normálne mám strach

barchee
21. mar 2013

@zuzu188 fiha, skus sa spytat gyndy, ci sa s tym neda nieco robit, co bude ked si kychnes v 30 tt? 😅
@marley7 to pocitis ako ti stuhne cela maternica na par sekund-na dotyk mas podbrusko take tuhe, nepoddajne, na pocit to akoby taha a po chvilke polavi a brusko je zas makke, od 6.mesiaca je normalne 1-2 x denne na par sekund bez bolesti ale, to sa uz maternica zacina pripravovat na porod, ja som to mala pri prvom cca od toho 6.mesiaca vzdy rano chvilocku, potom to preslo, skus sledovat, ak by tvrdlo casto a bolelo to, chod na pohotovost. S magneziom to netreba prehanat, nema to dobry vplyv na babo aj ked ako jedine ulavuje tvrdnutiam a krcom v tehu 😒 Tvrdnutie mozes pocitovat aj po vacsej namahe, napriklad ked dlhsie upratujes alebo sa fyzicky viac namahas, vtedy si treba sadnut hned, oddychovat kym to neprejde.

zuzu188
21. mar 2013

@barchee mne ani nevadí to cvrknutie tak ako to,že je malý nízko...Filipka som cítila tiež tak nízko a už sa mi rozbiehal predčasný pôrod..ku gyndovi idem až v stredu...hádam sa do rána malý umúdri

marley7
21. mar 2013

@barchee Ďakujem ti. Práveže som balila veci, ideme na víkend preč, tak som sa zohýbala a začalo ma pobolievať a stvrdlo mi brucho. Trošku úľava, ale ešte stále cítim. Dala som si magnezko. Ležím. Mám pocit, keby som mala aj vetry zastavené, alebo niečo také. Nevieš, či je cítiť aj že sa s krčkom niečo deje?

niki18
21. mar 2013

@pasad a kde sa chystas rodit??u koho? ??

pasad
21. mar 2013

@niki18 chcem v novej nemocnici-dr. böszörményi. uz som tam lezala ako tehotna v prvom trimestri s krvacanim. odvtedy tam chodim na pravidelne kontroly kazde 3 tyzdne kvoli myomu v maternici.

niki18
22. mar 2013

@pasad tak ja to asi risknem v starej nemocnici u mojej doktorky...ale nemam velmi dobry pocit z tej nemocnice 😒

deniska84
22. mar 2013

@misha1986 no moze to byt pipik si myslim 😉 urcite by som sa spytala doktora

misha1986
22. mar 2013

@deniska84 k dokimu i dem až 15.4. a to mi už hádam povie čo to bude 😉 ja si počkám už, len som chcela kupovať dáke vecičky

deniska84
22. mar 2013

@misha1986 aha jasne tak si kup par veciciek v neutralnej farbe. aj ja som to tak robila chvilu lebo som neodolala 🙂

barchee
22. mar 2013

@marley7 no, moze byt z teh namahy, ja som to mala vzdy po upratovani 🙂 krcok si vcies aj sama skontrovat, musis mat uplne ciste ruky, cupnes si a vsunies prostrednik do posvy, krcok by al byt teraz uplne hore, takze bude treba vsunut tam prst dost hlboko, zacitis taku bobulku tvrdu, to bude krcok 🙂 ak je tvrdy a daleko tak je dobre, ale pokial nekrvacas alebo nemas casto krce, tak sa tam zbytocne sparat nemusis, urcite je vsetko ok 🙂 krcok na pocit necitis, ani ked je otvoteny, len na dotyk.

pasad
22. mar 2013

@niki18 jasne, riskni...hoci stara nemocnica nema velmi dobre referencie, podstatny je najma lekar. ak ti tam tvoja sluzi, chod tam kvoli nej urcite.

evkafi
22. mar 2013

ahojte, kedy v ktorom tyzdni idete na 3D ultrazvuk?

deniska84
22. mar 2013

@evkafi ja idem v 26 tt 🙂

evkafi
22. mar 2013

@deniska84 a nie si nahodou z tn,co? 🙂 aj ja tak idem 🙂