Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
ahojte,co nove?ako vykendujete?aj vy ste take nestastne z toho pocasia???kedy uz bude jar 😖
@freyjanr tak ja som tam zila 4 roky a na Sk som este len od januara...moj priatel je francuz, takze idem vlastne za jeho rodinou a za kamosmi...trosku zmenit prostredie, vyvetrat si hlavu...idem letecky a je to juho -zapadne Francuzsko, hned na hranici so Spanielskom 🙂 myslim, ze si uzijeme pekne jarne pocasie...teda dufam 🙂
Pridávam sa🙂 Trošku pozde, ale predsa🙂
@niki18 a ako cestujes?moji rodicia ziju vo svajciarsku a bola som ich pozret ked som bola v 7-8 tyzdni,tam som isla autom,bolo to celkom ok,naspet som mala ist lietadlom ale mama to zamietla ze tak skoro to moze spustit samovolny potrat takze som musela busom...no to bolo strasne,ja som 2 dni potom skoro nic nezjedla,grcala som od rana do rana a iba lezala v postely
@freyjanr tak ja idem letecky z Budapesti do Pariza a z Pariza do Biarritzu....ja som tak pocula, ze v prvom trimestri by sa nemalo letiet ale v druhom pokial je vsetko ok nieje ziaden problem!!! Ja som letela dokonca aj v prvom a to som sa dozvedela o tehotenstve len 2 dni pred odletom! !! Myslim, ze vsetko bude v poriadku....je mi luto, ze ty si si musela odtrpiet tu strasnu cestu busom zo Svajciarska...cestovala som takto asi pred 5mi rokmi ale nikdy viac! !!! 😒
ahojte tehulky...chcem sa spytat ci pijete v tehotenstve kavu.ja tak jedno latte za tyzden ked som na navsteve niekde ale teraz som si oblubila cerelny napoj caro kedze neobsahuje kofein 🙂
@deniska84 ja si dam slabucku ked ma boli hlava ale vacsinou iba bezkofeinovu ked ideme s drahym na kavicku
@niki18 no viem ze v druhom by nemal byt problem len som pocula ze by si ich mala upozornit nech ta nerentgenuju..tu cestu som si odtrpiet nemusela len moju sprostu hlavu nikto nedokazal presvedcit ze v tehu je vsetko ine jak pred tym 😀 tak som sa tam musela vytrepat.najlepsie bolo ze som mala akurat to obdobie ze cikat 2x za hodinu a v buse nesiel zachod 😒
@deniska84 ja som pred tehotenstvom stale pila latte aj niekolko denne,teraz tiez pijem caro,pri tom pomere mlieka co som si davala do kavy a davam aj do cara necitim ani rozdiel moc 😀 a v kabelke mam vzdy par sackov tehotenskeho caju,ked som na navsteve vzdy vytiahnem nech mi zaleju
@deniska84 ja hej, ráno si spravím normálnu nesku, ale do veľkej šálky si dám jednu lyžičky, do polovice vodu a dolejem do plna potom mliekom 🙂 jedna-dve šálky kávy sú v pohode aj v tehu, aj počas kojenia, neobsahuje to také množstvo kofeínu, že to bolo nebezpečné 😉 keď je nízky tlak, tak aj poobede si dám takú istú ako ráno, jednolyžičkovú. Ako netehu som pila dve silnejšie kávy denne. Ale keď sme niekde, tak si pýtam bezkofeinovú, lebo v podnikoch robia silné kávy a mi nechutia také strojové 😀 ja mám rada tie práškové, buď jakobs alebo nescafé. Caro mám tiež doma, ale mi nechutí 😝
@freyjanr ja mám v piatok narodky, som čerstvá jarná 😀 milujem jar a toto počasie ma ničí riadne, chýba mi tá jarná vôňa, zelená čerstvá trávička, zelené stromy, púpavy a sedmokrásky, orgován voňavý...neviem sa už toho dočkať 😵 😵
Baby já ešte stále necítím pohyby už sa bojím....
@lily14 a vies kde mas placentu? Ja mam na prednej stene, takze tiez cakam pohyby az neskor 😒
@lienka19881 neviem ;( ale ty si iba v 18tt..
@lily14 nemas to v tehu knizke? Ja tam mam kolonku ze placenta lokalizacia a tam mam ze PS... Nieco som si o tom kukala na nete ze kedy citili zeny pohyby a niektore tam pisali ze az v 24tt...

@zuzu188 Ahoj,tak ako,už je lepšie?
@maria512 som rada že sa ti ulavilo ,tak nech to tak aj ostane 😉