icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

niki18
4. apr 2013

@freyjanr my sme zase reagovali na cokoladu! !!! 🙂

keysi22
4. apr 2013

Ahojte mame terim 5 augusta...este sice nevieme co cakame ci dievcatko ci chlapceka no predbezne vyberame meno pre chlapca nakolko uz dievcenske meno mame ...vy kocky uz mate mena vybrane ak ano pordte nam nejake chlapcenske meno dakujem

jazmina83
4. apr 2013

Inak my zistila lekárka eroziu na krcku ☹ a neodporúča styk, mohla by som sa zlaknut ak by som po nom trocha krvacala, nechcela som byť pred ňou nejaká nadrzana ale tým neodporucanim to mám brať ako absolútne vynechať do konca pôrodu? 😀 ved to je este 5 mesiacov + sestonedelie... 😀

kamca93
4. apr 2013

@barchee aha tak to som rada je tam napisana tusim 1 teda vyzera to ako 1 ale rimskymi... Tak dufam ze to je ono... Ale nejde mi do hlavy preco mi nezapisala ze kolko meria len mi to povedala a nezapisala mi ani pohlavie len mi to povedala... Som zvedava co bude zajtra na poradni

jazmina83
4. apr 2013

@keysi22 ahoj,odporúčam ti prečítať si knižku,ja som ju našla aj v pdf na internete Vplyv mena na život sú tam zaujímavé vecicky 😉 my meníme mena asi kazdy tyzden pri prvom synovi sme sa rozhodli az v deň pôrodu,darmo sa nám páčia niektoré mena ked ich má každé druhé dieta a tým sa výber komplikuje

keysi22
4. apr 2013

@jazmina83 no ved to je najhorsie mne sa strasne paci meno šimon ale ma ho kazde druhe dieta a to ma odradza

jazmina83
4. apr 2013

@keysi22 aj nám sa páči to meno len trocha vo francúzskej podobe Simon 🙂 a potom Samuel,Leonard a David

keysi22
4. apr 2013

davida chce moj manzel
@jazmina83 a aj sebastiana a mne sa tiez paci aj simon

jazmina83
4. apr 2013

@keysi22 aj u nás chce práve manžel Davida,ale tuším rozhodneme aj tak my ženy 😀

keysi22
4. apr 2013

co ja viem ja to nechavam na manzelovy ja som si vybrala meno pre dievcatko tak on ma vybrat pre chlapceka
@jazmina83

andullinka
4. apr 2013

@luciarichard @ada510 baby aj ja idem rodit na Antolskej, mame priblizne rovnaky termin,tak sa tam mozno vidime 😉 @luciarichard Ktoreho doktora si ides zazmluvnit? Ja by som chcela tiez, len niesom pevne rozhodnuta ci toho isteho co pri prvej 🙂

luciarichard
5. apr 2013

@andullinka Ahoj, ja som mala zazmluvneného Dr. Sysáka a ty nad kým rozmýšlaš ?

cleona
5. apr 2013

@luciarichard ja tiež rozmýšlam nad Dr Sysákom. Aké máš s ním skúsenosti? Rodila si normálne či cisarákom? Mala ho moja svagrina a bola spokojna. Ale ona rodila cisarákom a ja dufam ze budem moct normálne.

luciarichard
5. apr 2013

@cleona Ja som bola veľmi spokojná, rodila som normálne i keď hrozila sekcia lebo malá bola veľká ale nakoniec sa nám podarilo porodiť prirodzene 4000 g bábo 🙂

barchee
5. apr 2013

@kamca93 teraz už veľmi nehovoria koľko bábo meria, ale koľko váži, zmerať sa už moc nedá, lebo je pokrčené 😉 zmerať sa dá dĺžka stehennej kosti+obvod bruška a tuším obvod hlavičky a podľa toho utz vypočíta približnú v
váhu, mne to pri prvom tiež tak naprd zaznačovali, som sa rozčulovala na to, ale teraz je mi to jedno, lebo už viem čo a ako 😀 😀 pri druhom ťa to už trápiť nebude 😝

cleona
5. apr 2013

@luciarichard dakujem za info. V kazdom pripade sa aj tak rozhodnem az po stretnuti s nim. Ale zatial mam na neho len pozitivne referencie tak dufam ze neurobim chybu. ;)

luciarichard
5. apr 2013

Baby ja sa len teraz obávam aby to druhé dieťa nebolo väčšie ako prvé Sofia mala 4000 g a keby toto naše chlapčiatko malo mať ešte o nejakých 500 g viac uff tak to asi ušami vytlačím 😀 😀 😀

maria512
5. apr 2013

@freyjanr mne zasa nic moc doktor nepovie...ani o vahe a vlastne dokopy o nicom...pozera do toho monitoru...jednou rukou mi beha po bduchu a druhou klika...potom sem tak utrusi poznamku tak dop nos ze to je dobre...toto je v poriadku...a nakoniec krasna poznamka-no utrite sa je to vsetko v poriadku...takze som plne informovana 😒 😉

mahulenka87
5. apr 2013

@luciarichard Ja som mala 2800g, keď som sa narodila. 🙂 Dúfam že náš Miško bude po mne 😀

kamca93
5. apr 2013

@barchee no asi mas pravdu, len ma pani doktorka trosku nasr... Lebo okrem toho ze to bude dievcatko mi nic ine nepovedala, hlavne ze priatelovi ukazala uplne vsetko a na mna ani ten monitor neotocila tak som z toho taka rozculena

ada510
5. apr 2013

@andullinka ja som na antolskej praxovala 4 roky všetci doktory sú fajn ale je fakt že ty starší páni doktori sú trpezlivejsi...videla som toľko rôznych pôrodov že ked viem čo má čaká všetko začínam mať strach čo je zvláštne lebo sama som upokojovala druhé matky aby sa nebáli ...heh:D

freyjanr
5. apr 2013

@maria512. No tak to je uzastne jak to ty doktory majú u riti

barchee
5. apr 2013

@kamca93 mne od začiatku dr natáča utz 🙂 všetko mi popisuje, ukazuje, zlatý je 🙂 pred tým bývala dr, čo som k nej chodila, mi tiež nič neukázala, ja som sa vytáčala na utz aby som videla, tiež len vravela, že je všetko ok...menila som dr kvôli vzdialenosti a s týmto mojím terajším som spokojná 🙂

niki18
5. apr 2013

Tak ja sa fakt nemozem stazovat na moju doktorku, co sa tyka utz, lebo ona ma 2 obrazovky....jednu pre seba a druhu, ktora je na stene rovno oproti mne....cize vidim vsetko 😎 v pondelok rano idem na poradnu a uz sa neviem dockat, kedze naposledy som bola 28.2.! !!! 🙂 🙂 ja som tak neskutocne zvedava na toho mojho mrnousa 😉

babatko2012
5. apr 2013

@penelope111 pekný 🙂 zelená je fajn neutrálna aj pre chlapčeka aj pre dievčatko 🙂

babatko2012
5. apr 2013

@miciluci no úžas 🙂 vždy som sa tešila, keď si raz budem vyberať kočík a teraz nechápem, že koľko je s tým starostí 🙂

darka2001
5. apr 2013

Kocky v noci som sa zobudila na na bolesti v podbrusku,take menstruacne,moze to byt z toho,ze sa to tam vsetko zvecsuje anatahuje.Nebolo to nic hrozne moj strach z toho co sa zase deje bol asi vacsi,tak len pre istotu.

barchee
5. apr 2013

@darka2001 ano, može to byť z toho, aj ja to mávam, niektoré dni je to také intenzívnejšie, potom to ustane 😉

gylla
5. apr 2013

Ahoj no mam 2 terminy jeden podlam PM a druhy podla USG a asi pojdem do starej nemocky na Rastislavovu

andullinka
5. apr 2013

@luciarichard Ja som prvu rodila takisto v auguste a bol vtedy veelky problem so zazmluvnenim, bola som za Sysakom, Havaldom, Bertoldovou aj Rozembergom a vsetci ma odmietli zazmluvnit, lebo brali dovolenku na posledne 2 augustove tyzdne ☹ bola som uplne zufala ze budem bez doktora, nakoniec ma zobral doktor Scholtz a jeho som zazmluvnila.
@ada510 tak to mas urcite dobre skusenosti s Antolskou ked sa tam aj rodit chystas. Ty si doktorka, alebo sestricka? Aj si chces niekoho zazmluvnit?