icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

niki18
8. apr 2013

@gylla tak bola som dnes na poradni a aj som sa jej pytala, ale len mi tak povedala, ze nieje problem, ale este tam niesme a ze este mame cas taketo veci riesit....tebe co povedala????

freyjanr
8. apr 2013

@niki18 no poradila mi ho tu jedna baba 🙂 priatel sa do toho mena tak zamiloval ze odvtedy ine nechcel ani pocut...len moj brat je z toho zufali...citujem ze TO BUDE HAMBA 😀

freyjanr
8. apr 2013

@niki18 a jake mate teraz vybrate?

angielka
8. apr 2013

@darka2001 Ja som taký stred ohľadom tých tehotenských problémov. Čakám chlapčeka, takže by som mala opeknieť, ale naopak. Pleť mám stále vyhádzanú, aj chrbát mám vyhádzaný. Vlasy mám rovnaké ako predtým. Mám problémy s vysokým tlakom a kŕčami v nohách, takže mám od lekára predpísané maznézium. Spím celkom dobre, ale 1 - 2 krát za noc sa budím a chodím na WC. Niekedy ma bolia kríže a dosť často sa zadýcham, tak po schodoch radšej ani nechodím. Ale manžel sa o mňa krásne stará, bo sa už nevie dočkať drobca a chce aby bolo všetko v poriadku, tak si to plne užívam 🙂

barchee
8. apr 2013

@darka2001 no ja som pri prvom synovi ako bábika bola odzačiatku 😀 😀 vlasy krásne lesklé husté, pleť čistá, žiadny drbák...a teraz vlasy o polovicu redšie, mastné furt, bez lesku, xicht furt dakde nejaký drbák...ale začína sa to lepšiť konečne 😀 😀 aj ja sa začínam cítiť akosi krajšie, to bude aj tým bruškom, mám ho krásne už dosť veľké, teším sa už keď si oblečiem len mikinu, nech každý vidí moj bruch 😀 😀 hlavne tie pobavené pohľady ako s bruchom utekám za prvým synom a vrieskam po ňom aby zastavil 😀 😀 😀 😝 lebo Riši sa momentálne vonku hrá na motorku, štartuje odrážadalo a testuje čo to dá 😀

gylla
8. apr 2013

@niki18 mne povedala ze to budeme riesit az tak v juni ze teraz na to nemam mysliet 🙂 mozno este ani ona nema na leto naplanovane tak sa este nevie slubit a inak vsetko ok?

zelovocka
8. apr 2013

@barchee na toto sa inak aj ja teším, keď odložíme bundy, to bude prekvapenie, lebo takto v bunde to nevidno 😀 už vidím susedy, vieš také tie všetečné dôchodkyne, ako sa čudujú 😀 😝 lebo 5 mesiacov im ušlo 😀 😉

zelovocka
8. apr 2013

@darka2001 ahoj, tehotenstvo si užívam, ale nie tak úplne ideálne, ako si opísala 😉 že som tehotná, viem, lebo malinká kope o dušu, a občas aj v noci tak, že nemôžem spať 😕 😅 jediné, čo pociťujem ako výrazný diskomfort, sú pre mňa dosť silné bolesti krížov a občas aj brucha, ale hlavne tie kríže ma trápia, pripadám si niekedy ako stará babka 😀 a to som pribrala tak 2 - 3 kilá doteraz.
babule, ktoré trpíte na kríže, čo s tým?? masáž asi e-e... chodím na gravidjogu, ale ani to úplne nepomáha.

marley7
8. apr 2013

@niki18 A vy čo budete mať?! Vieš už pohlavie?!

darka2001
8. apr 2013

Kocky dakujem vsetkym za reakcie,pekne sa to rozbehlo... 🙂

kkkatarina
8. apr 2013

Ahojte dievcence, uz som tu dlho nebola.Dnes som bola v poradni, som otvorena az na 6 cma budu ma zasivat. Este ma nezasivali. Nemate niektora s tymto skusenost.doktor mi povedal, ze to zato, ze cakam tretie a este ktomu aj dvojicky.k.

barchee
8. apr 2013

@zelovocka mňa tiež teraz začali fajne bolieť kríže 🙄 pri prvom ma tiež boleli, ale som si to až tak neuvedomovala, lebo som vegetila, chodila na jogu a vlastne nič nerobila 😀 😀 😀 teraz keď okolo malého furt behám, dávam ho na nočník alebo záchod, bojujem s ním pri obliekaní...tak to cítim hodne, teraz dostáva ten chrbát oveľa zabrať, večer si sadnem a konec mi je, na posteli sa dám na 4 a spustím chrbát dole, to mi ulaví na chvíľu a aj keď si v noci brušo podopieram vankúšom, aj to mi ulaví....masáž pre tehule je, teda robí sa, ale treba nájsť nejaké centrum, kde to vedia robiť, masírujú ťa tak, že ležíš na boku...alebo skús kuknúť v nemocnici niekde, tam kde majú fyzioterapie... 🙂 ono už teraz je maternica vcelku veľká, zaberá vlastne celú panvu a začína tlačiť na krížovú oblasť, preto bolia kríže, mení sa ti chôdza, držanie tela, chrbát sa ti kvôli maternici začína viac vykrivovať do S, aj preto to bolí...ale všetko to stojí za ten výsledok 😀 😵

grelu
8. apr 2013

@kkkatarina mne robili serklaz v 16tt...zákrok úplne v pohode, ale si si istá, že 6 cm? To je strašne veľa...lezis v nemocnici?

kkkatarina
8. apr 2013

@grelu Ano 6cm, som doma, zajtra idem na predoperacne, budu mi to robit v celkovej anesteze.

grelu
8. apr 2013

@kkkatarina áno robí sa to v celkovej...odkiaľ si?...nechcem strašiť, ale v takom stave ta mali hneď hospitalizovať, nie naháňať ta po lekároch

niki18
8. apr 2013

@freyjanr tak ja som oen tak trepla, ze Leo a tak isto ako aj tvoj priatel, tak ani ten moj uz o nicom inom nechcel pocut! !!!!! Tak som povedala dobre no....ved aj tak to bol vlastne moj napad...hihi... 🙂

niki18
8. apr 2013

@marley7 tak ja uz viem pohlavie od 15teho tt....doktorka mi povedala, ze si je 100 % ista, ze to bude chlapec a dnes sa mi to na morfologickom len potvrdilo.....ze vraj, citujem....aky krasny pisiacik 😎

niki18
8. apr 2013

@gylla vsetko vyborne, vraj mam ukazkovy tlak, potvrdila mi, ze to bude chlapec a teraz som prisla z morfo a vsetko je v uuuuuplnom poriadku....a ty ako? ???

freyjanr
8. apr 2013

@niki18 leo je peknucke a priezvysko ake?

kkkatarina
8. apr 2013

@grelu okr. Ziar, ale lekara mam z banskej stiavnice.no mne sa to tiez nezdalo, uvidim co mi povie zajtra., zatial vdaka

grelu
8. apr 2013

@kkkatarina držím palce....aj si mala nejaké bolesti pri otváraní?

katkapoli
8. apr 2013

Ahojte, aj ja sa zapajam. cakam druhe babo, a ze vraj mam placentu opretu o brusnu stenu? aspon tak som to pochopila, az doma som zacala rozmyslat, ze co to vlastne je . . . a len trosku nieco porobim a hned ma zacne tlacit v podbrusku, ako keby sa tam to male opieralo. Mate s tym skusenost?

pufa
8. apr 2013

@zelovocka mna tiez na zaciarku tehotenstva velmi boleli krize az som si raz kychla rano a seklo ma. na ortopedii mi povedali ze kedze som tehotna, nebudu so mnou nic robit, lebo v tehotenstve sa nema manipulovat s krizovou oblastou. Tak som svokre "ukradla" fit loptu, zacala som na nej sediet v praci a asi po troch dnoch boli bolesti fuc a uz sa nevratili.🙂 Vyskusaj, ak mas loptu k dispozicii.

gylla
8. apr 2013

@niki18 no tak to je super 🙂 aj mi vsetko dobre mame 500 g tak sa tesime 🙂

pasad
8. apr 2013

ahojte baby, tak mame po prvom 3d usg a najviac ma potesila veta "normalny zensky genital" 😀 a vahovy odhad 563 g, takze fajna vysepolkilova terezka mi rastie v bruchu 🙂
zelam vsetko dobre kazdej z nas!

niki18
8. apr 2013

@gylla tak my mame zatail len 380 g, ale verim, ze este to pride 😉 tak, len tak dalej....drzme sa 🙂

magdav
8. apr 2013

@marley7 My tiez kupujeme skoro vsetko. Monitor si pozicame z nemocnice, v TT stoi to 36 Eur za pol roka. Uz pomalicky rozkukavam sa po vsetkom a nakupila som uz nejake malickosti ponozky, rukavicky, atd. Vsetko v prirodnych farbach. Je toho tak vela ze radsej budeme nakupovat vsetko postupne. Aspon sa potesime kazdu chvilu ked doneseme nieco nove domov 🙂

maria512
9. apr 2013

@darka2001 ahojcek...az na tu energiu, tej nemam teda vela, ale to je asi tým počasím...keby som nemala mini bruško tak ani neviemze som tehotna 😉 niekedy je to aj dobre...ale ked vidím niektoré foto báb co maju ten istý týzden ako ja a oni majú dva krát take bruska ako ja ostanem na sekundu smutna ze ci je vsetko ok...ale tak kazda sme ina a ja som vzdy bola chudunká 🙂

lucka188
9. apr 2013

@zelovocka @barchee No ja som uz zacala behat v jarnom a vcera si to uz suseda vsimla a hovori mi - tusim bude mat nas Arturko kamosa coskoro 😀 Tak ma to potesilo, prvy krat co ma niekto kto o nicom nevedel jednoznacne vyhodnotil ako tehotnuuu 😅

lucka188
9. apr 2013

@kkkatarina Kamaratka na tom teraz bola, ze operacia je to v pohode, len potom musela tri dni lezat, ani na wc nemohla ist, z nemocnice ju pustili tyzden po operacii ale ze pravdepodobne sa po par tyzdnoch zas vrati kvoli infuzkam a teraz musi lezat doma. Ale ze kazda nemocnica ma iny pristup k tymto veciam, nie vsetci to beru tak prisne.