Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@freyjanr http://calendar.zoznam.sk/search_nameday-sk.php... ja kukam vzdy vsetko tu tam mi vzdy nieco v nejako kalendari najde 🙂 ... len Samanthu mi nenaslo nikde asi to je take americke tak zato ale uz som videla aj americky kalendar pre nameday a tam bola ale to nieje na tejto stranke,.. ale dost ma to prekvapilo lebo aj to meno som mala vybrate..
@angielka vraj od 24.-28.tt sa ma robit ten test... a neviem ci to musi byt v nemocnici, staci u lekara podla mna ved ten moj vzdy posiela prec vzorky na test.. a musis si kupit v lekarni ten glukozovy sirup ci co to je ale to ti dr.povie a niekolko hodin predtym nepapat tusim vecer predtym alebo tak nejak... vsetko dr.povedia..
V 18 tt mi doktor na sono povedal, že to bude chlapec. Myslíte, že to brať už na 100%?! Že už to nemôže byť zväčšený klitoris dievčatka, ako sa hovorieva?!
@barchee A tebe povedali pred tým s určitosťou, že chlapec a teraz že dievča?! Nevieš či bolo teraz niečo vidieť medzi nôžkami?! Nie že človek pokúpi všetko modré a nakoniec bude potrebovať ružové 🙂
Nemáte skúsenosti, nepoznáte niekoho, komu sa už okolo 20tt pomýlili v pohlaví?!
@limettka777 myslím ze na 100 % to nebudes mat nikdy. Určite je stále dosť prípadov kedy sa lekári pomýlili.
Baby, vidím, že rozberáte mená...dajte tip na nejaké pekné chlapčenské ......
@limettka777 poznam viec pripadov kedy cele tehu tvrdili že napr. dievčatko a narodil sa chlapček 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Akú vaničku na kúpanie by ste kúpili? Klasickú, alebo s už zabudovanou protišmykovou opierkou, kde je cca v strede taký výbežok, aby sa vám dieťa nezosunulo dolu? Ďakujem!
@marley7 podla mna cim vacsia a jednoduchsia, tym lepsie...malinke babo mas aj tak stale na ruke, pripadne je dobre dat na spodok vanicky latkovu plienku, nech to nie je neprijemne...a kupes len chvilocku, ani vo vanicke s nejakou opierkou nebudes mat istotu...vacsia vanicka dlhsie posluzi....mne osobne by vsetko vo vanicke zavadzalo, aj take lehatko ci opierka ci co sa to dalo dat dnu mi vadilo...ale to asi treba poskusat komu co sadne...zas nas krpec ked uz vedel sediet tak sme sli cim skor do velkej vane, v tej vanicke uz robil strasny splechot a mal tam malo miesta...ale zas neviem objektivne zhodnotit, my mame len jednoduchu
@darka2001 prvy trimester som bojovala s kazdodennymi nevolnostami , s otrasnymi silnymi migrenami,vyhadzana som bola,na tvari,na chrbte,na ramenach,zachlpilo sa mi brucho 😎 100x denne aj v noci na zachod ,zly spanok... aj som si parkrat poplakal,a ze uz nevladzem, a ze kto to vymyslel,ze tehotenstvo je nakrajsie obdobie v zivote zeny 😀
postupne nevolnosti a migreny prestali..tuk..tuk..tuk ani na zachod uz tolko nebeham(ani v noci),plet sa zlepsila,mm vravi ze cela som zacala ziarit 😵 ,brusko zostalo sice chlpate 😀 ale krasne gulate a ked babenko kopka,to je uplne nadherny pocit! ....teraz mozem povedat,ze si tehotenstvo aj uzivam!a zda sa mi akoby mi pomalsie rastli chlpy na nohach aj v podpazusi 😎 som viacej unavena a nevladzem tolko porobit,aj krize ma moria niektore dni,ale proti nevolnostiam je to nic... 🙂
@limettka777 mne v 22.3. to som bola koniec 20tt povedal jeden doktor ze je to na 100% chlapcek,este mi aj ukazoval jedna gulka,druha gulka a pipik...a 27.3. to som bola 21tt mi moj doktor povedal ze na 99% dievca....no a sestricka to zabila...ze aspon si mozete vybrat 😉 no ako si uz len mozem vybrat,sak to uz je davno vybrate 😎 len uz by som aj chcela vediet ze co 😀
@limettka777 my sme boli 16 tt na 3D a tam bolo vidno vycnelok-sulina akoze 🙂 ale v tom tyzdni to este moze kludne byt aj klitoris, lebo zvyknu to tam mat dievcatka najprv take spuchnute a ako rastu, tak sa klitoris zmensuje a prisposobuje. Dnes som na klasickom utz videla ciarku medzi nozkami, tak aj ja som mimozna z toho :D buduci tyzden na morfo uvidime, bude sa tomu venovat viac, dnes len kukol, ci je babo ok 🙂 a nie je to nic vynimocne ak sa dr pomylia v pohlavi, zalezi kedy ides, ako je babo otocene, niekedy aj utz skresluje 🙂
Ahojte maminy,pridávam sa k vám 🙂 Som trochu zaskočená s tým,že raz vám doktor povie,že je to chlapec a potom dievča,tak som napochybách čo rastie v bruchu mne 😀 . Bola som na morfol.utz v Martine a doktor Grochál mi povedal,že chlapček.....je to veľmi dobrý odborník,ale aj tak mám pochybnosti 😀 .Dnes som chcela objednať kočík,tmavomodrý a teraz mám-nemám???????? 😀 😀 😀 A ešte jedna vec,náš drobec nemá meno,doma máme Tomáška 😎 som v koncoch 😀 nijaké chlapčenské meno sa mi nepáči a keď náhodou niečo poviem,doma mi to hneď ofrflú 😝
@lada22 no mne pri prvom synovi povedali v 16tt, ze je chlapec, na morfo v 20 tt bol tiez chlapec ale pekne vidno sulino aj vajka a teraz toto druhe na 3D vyzeralo ako chlapec a dnes na utz kavove zrno medzi nozkami 🙂 budem v napati este do buducej stredy teda 😀 My mame prve Riska a druhe je vybrate Matus, tiez som mala problem vybrat, leno sa mi ziadne moc nepacilo meno, ale potom sme sa rozhodli pre Matusa, dievcatko by bolo Bibiana pravdepodobne 🙂
@lada22 no mne by tmavomodry nevadil ani pri dievcatku,ale ak chces nejaku typicky dievcensku farbu,by som radsej pockala este 😀 ja som kupila sivy a hotovo! my mame vybrate Samko uz vela rokov,este predtym ako ho kazdy zacal davat sa nam pacilo.ale paci sa mi aj michal,adam,matus,matej,jakub-take klasicke slovenske 🙂 s dievcenskymi menami som na tom horsie 😅
@barchee v nemocke som bola iba 3 dni,lebo bolo kopu rodičiek,tak som im tam potom zavadzala...pustili ma s tým,že keby sa mi čokoľvek nezadalo,tak mám okamžite prísť...keď ma hospitalizovali,hneď mi dali infúzky,strašne sa mi po nich chcelo spať a dostávala som 3x denne injekcie na zrenie pľúcok (hospitalizovali ma v stredu a rátali s tým,že malý sa do pondelka narodí),mala som prísny kľud na lôžku (v nemocke som mala dovolené ísť len do sprchy a na wc),nohy čo najvyššie,pri prepustení mi vraveli,nech sa snažím aspoň do 32tt vydržať..mala som potom častejšie poradne (každé 2 týždne do 32tt a potom každý týždeň) a mala som zákaz cestovať autobusom alebo vlakom..od 32tt som začala uberať z kľudového režimu,lebo som sa trochu zatvorila (ostala som otvorená na špičku prsta)..od 35tt to po odídení zátky vyzeralo,že každú chvíľu porodím a rodila som až 5 dní pred termínom 😀
@limettka777 a co si videla?ja som bola v pondelok a dost jasne som videla vajicka aj pipika 🙂 takze som si ista
@barchee mne hneď povedal,že sa mu zdá,že mám krčok skrátený,ale že sa neotváram,tak že ma nechá pre istou doma a o týždeň kontrola a na nej som už bola otvorená,tak ma okamžite do nemocnice poslal..riadne som si kvôli tomu poplakala..a ja som sa mala vtedy ešte aj vydávať,tak to bolo pre mňa hrozné,že musíme svadbu zrušiť 3 dni pred

@oskvarka Vdaka za info. Asi sa na najbližšej poradni na to popýtam.