icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

barchee
9. apr 2013

@lily14 mne koncom 34tt odišla zátka, také veľa hlienu ružovo-hnedého, ale inak nič, malý sa o týždeň narodil potom....teraz necítim nič, len keď dlhšie chodím, je mi nepríjemne, tak sa snažím len ísť s malým von a hneď domov a viac sedím alebo ležím.....výtok mám furt rovnaký, tam nebadám nejakú zmenu.Dnes bol len tato s malým vonku, aj teraz išli, ja si sťahujem film, idem kukať kým sú preč 🙂 tatinko okná dnes umyl, nedovolil mi nič robiť 😅 tak dnes som vegetila...

lily14
9. apr 2013

@barchee tak len pekne vegetuj a vsetko bude ok 🙂

barchee
9. apr 2013

@lily14 budem sa snažiť, ale musím sa starať ešte aj o synčeka, muž robí na smeny, čo je fajn, lebo je celý deň doma keď nerobí, tak viem si oddýchnúť, ale keď robí, tak je od 8-20 v robote, tie dni nejako budem musieť zvládnuť no... 😅

lada22
9. apr 2013

@barchee
@miciluci Ja by som chcela také normálne pekné chlapčenské meno ,ale v našej rodine sú obsadené mená čo sa mi ako-tak páčia 😅 Richard,Matej,Jakub.....

freyjanr
9. apr 2013

dievcence chcem sa spytat ci este niektora mate takyto problem: priatel mi vzdy vonal aj ked bol spoteny proste stale a teraz jak som v tehu mi zacal smrdiet,rano mi smrdi tak ze sa ani k nemu pritulit nemozem,ked si umyje zuby je mi zle z toho mentolu,vadi mi jeho deodorant aj parfem....myslite ze to po tehotenstve zmizne?je mi to strasne luto ked sa od neho musim odtahovat lebo mi je zle z toho

beruska1311
9. apr 2013

@freyjanr V pohode🙂Ja som na mojho ani nepozrela cele prve tehu a teraz detto, vadi mi aj ze dycha🙂 Nesmrdi mi ale nedotknem sa ho🙂

niki18
9. apr 2013

@lucka188 dakujem pekne 🙂 aj nam sa paci....no ved uvidime, co to nakoniec bude....jedna babka je levica a druha panna, takze uz teraz sa "stavkuje " 😀 a vy co budete mat???

beruska1311
9. apr 2013

@freyjanr A po tehu to bude v pohode hned hodku po porode mi uz nevadil🙂

freyjanr
9. apr 2013

@beruska1311 to ma potesilo ze som neni sama 🙂 a ako to znasa?

freyjanr
9. apr 2013

baby mrknite na tuto stranku http://www.retrokociky.sk/ tie postielky su uzastne aj tie kociky a ani drahe su neni a o tom obleceni pre chlapcekov ani nehovorym

beruska1311
9. apr 2013

@freyjanr Pri prvom pozeral ako puk,trosku nechapal,ale zvladol to a po porode sme uz boli v pohode...A teraz si uz z toho fakt nic nerobi,uz to pozna,ked sa odtiehnem tak sa rechta ci mi smrdi🙂 Ale on zase nikdy nebol muckaci typ...mozno takemu citlivejsiemu to treba viac vysvetlit...uz len 5 mesiacov😉

barchee
9. apr 2013

@lada22 no tie naše slovenské mená sú naprd úplne 😀 😀 jasom normálne nevedela vybrať druhé chlapčenské, sme s tatom srandovali, že bude Rišo 1 a Rišo 2, lebo sme nevedeli vybrať 😀 😀 dievčenské máme jasné už dlho, už pri prvom sme mali vybraté pre dievča Bibiana 🙂 Tak sme sa spýtali Rišiho, že aké meno bude mať bratčekl a on že "žlté" 😀 😀 a žltú farbu má v mene Matúš, tak bolo jasné ako sa bude volať bratček...ale keďže bratčekov šulino je teraz spochybnený, vystupuje zo zálohy aj Bibianka 😀 😀

barchee
9. apr 2013

@marley7 ja mám takú s opierkou s protišmykovou stenou, ale ajtak tam bábo musíš držať 😉 tá gulka zabezpečí, aby sa nešmyklo dole, je to fajn ;) ja som ju používala asi do 9 mesiacov, potom už vo vani normálne sedel, aj tam mám tú protišmykovú podložku 😉

darka2001
9. apr 2013

@freyjanr nadhera,doteraz som retro kociky velmi nemusela,ale tieto ma normalne dostali,hned tie prve tri su super,a naozaj aj cena je dobra,no a tie saticky -normalne nemam slov,hned si zapisujem stranku. 😉

freyjanr
9. apr 2013

baby neviete ci moze pitie bystrinky v tehotenstve skodit?zabudla som sa doktora opytat,strasne mi pomaha na palenie zahy ale priatel stale ze nech to tolko nepijem ze to neni dobre...ale sak co on vie

penelope111
9. apr 2013

@freyjanr To neviem, ale na začiatku som vypila aj niekoľko za deň 🙂

marley7
9. apr 2013

@miciluci Tak to je pekné! Tak čo teda idete mať?!?! A aj dievčatkám má niečo trčať, či?! Ja som z toho jeleň.....

miciluci
10. apr 2013

@lada22 este sa mi paci Branko-tak sa vola mm 🙂 teraz je to akesi popularne meno,vela ludi ho dava. podla nejakeho prieskumu za minuly rok boli najuspesnejsi muzi s menom Branislav 🙂

miciluci
10. apr 2013

@marley7 zatial nevieme 🙂))) 24.4. nas caka 4D a ak by nahodou babenko neukazalo,tak 26.4. mam kontrolny utz,tak snad tam uz mi to potvrdia.ja uz by som chcela aj farebne nieco kupit.take neutralne biele,smotanove uz mam kopu.ale zas na druhej strane lepsie takto,akoby som nakupila trebars vsetko ruzove a pri porode by nas prekvapili gilky :D to sa stalo mojim znamym ale naopak.9 mesiacov im tvrdili chlapcek a bum ...maju dievcatko....na podla mna v tomto tyzdni by to uz malo byt krasne vyvinute a zretelne,tam jedine je zradna pupocna snura medzi nozkami...to sa moze javit ako pipik,ale susurka by mala byt uz jasna.velmi som zvedava ake prekvapko nam ten nas drobcek chysta :D

niki18
10. apr 2013

Tak toto je nas Leo na 3d... 20+4, 380 gramov 🙂 pravdepodobne som divna, ale aj vam sa zda, ze ma neaky divny nostek??? 😒 mamca mi vravi, ze to sa upravi, ale aj tak.....asi som blba, ale co myslite vy? ??? Hlavne, ze na morfo bolo vsetko v poriadku! !!!!!!!!

jaruska8
10. apr 2013

@niki18 A nemá ho pritlačený o stenu maternice??? 😉

cleona
10. apr 2013

jedna otázocka. Podľa morfologického ultrazvuku mam placentu vpredu. To neznamena nic zle vsak? Pravdepodobne len budem trochu menej intenzivnejsie citit pohyby nasej krasavice, vsak?

deniska84
10. apr 2013

tak dnesne vysetrenie tehotenskej cukrovky a interne vysetrenie prebehlo uspesne s negativnymi vyledkami 🙂 ..konecne to mame za sebou 🙂

niki18
10. apr 2013

@jaruska8 hmm, tak to neviem, nic take mi nespominali...ja len ze, nema mat po kom taky capaty nos 😀

cleona
10. apr 2013

@niki18 urcite sa nemusis nicoho bat. Nostek bude krasny tak ako ma byt.

darka2001
10. apr 2013

@niki18 aj my sme dostali fotecku z 3D,ale len taku cierno bielu a aj mne sa zda divna,ale teraz ked pozeram tvoje foto..🙂
Ale nie,vsetko je o.k,je to usg v 20 tyz a vtedy nie je vsetko este pekne vyvinute a obalene tukom,krajsie foto je az v 30-32 tyzndi,a ked doky povedal,ze je to o.k tak je to tak to dorastu.🙂 🙂

drnduliak
10. apr 2013

@niki18 a meral ti aj dlzku nosovej kosticky teraz? to sa ti isto len zda, vsetky deti su v tomto stadiu tak trochu mimozemstania 😉 😵 ved keby sa dr. nieco nezdalo, povedal by ti 😉

niki18
10. apr 2013

Asi mate pravdu baby
@darka2001
@cleona
Ja len preto, ze mi to pripada ako taky "prasaci" nostek....asi som fakt blba!!!!!! Ale je to moje prve babo a dost mam z takychto veci stresy....ked som sa dokyho spytala, ci to bude mat taky capaty nostek tak mi povedal, ze nevie, ze uvidime..asi si zo mna robi prdel aj on....

niki18
10. apr 2013

@drnduliak ano merali a vsetko je v uplnom poriadku! !!! 🙂 tak ostava uz len vyckat do augusta a uvidime samy 😉 inac dakujem velmi pekne...

lucymk
10. apr 2013

@niki18 ahoj.nezda sa mi zeby mal dajaky divny,ale neboj sa .ked je trosku krivi on sa po pôrode vyrovna.ked sa mi narodila moja dcerka tak mala strasne krivi nostek. sestricky to v pôrodnici stale komentovali,ale ja som bola len rada ,ze je hlavne zdravucka,lebo mi tvrdili ze bude postihnuta .nostek sa jej potom narovnal asi do jedneho mesiaca