Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@niki18 chapem to.mne ked malu ukazali v pôrodnici,tak ma trosku zhrozil ten nostek,ale potom som si ju pritisla k sebe a strasne som sa rozplakala,ze je naozaj zdravucka.strasne som sa bala aj toho ,ze ako to bude moja rodina vnimat ked ju uvidia,ale strasne sa tesili stoho aka je krasna aj ked mala krivi nostek.manzel bol tiez zlaty a povedal mi ked som ho nato dopredu upozornila ze mu to nevadi.
@penelope111 krasa!!!! Len tak dalej 🙂
@niki18 Ďakujem 🙂 Ináč k tomu nošteku to mohol spraviť aj odraz alebo niečo také mohlo skresľovať 🙂 Môj malinký mal pred tváričku stále ručičku a tiež nám to skresľovalo a zas vyzeral ako by mal veľké uši 🙂
@penelope111 no ved uvidime...nechame sa prekvapit 🙂
@niki18 Aj tak ako si napísala každá budeme mať najkrajšie dieťa na svete 😀
@penelope111 pekneeee,ty len brusko mas ostatne chuducke 🙂 ja priberam vsade...zacala som 58 a uz mam 66 upssss nevadi....
@penelope111 presne!!!!!!!!! 🙂
@lily14 To je len optický klam 😀 Ja už som predtým bola bacuľka 🙂 však mám 81 kg a to som schudla kvôli tomu žlčníku ináč by som mala viac 😀
bola som dnes na nurológii a záver: vertebrogenna lumbalgia s otáznikom,vertebrologický nález je však v poriadku...mám mať kľudový režim a nemám dlho sedieť (len škoda,že v škole sa nič iné robiť nedá) a ešte ma čaká urológia 😒
Zisťujem že už sa do ničoho pomaly nenapracem heh 😅
@cleona ahoj....tam je riziko akurat to ze mozu nastat tazkosti pri cisarskom reze (ak by bol potrebny) zalezi od toho kde presne vpredu ju mas tu placentu, aj ja mam vpredu ale vlavo....takze to mi povedal lekar ze je polozena tak ze nebude vadit v pripade potreby cisarskeho rezu....to ti asi lekar musi povedat alebo sa ho spytaj do akej miery by to mohlo vadit🙂
@penelope111 ahoj, a co to mas za rez na brusku? neboli ta?

@lucymk jeeej, tak si ma teraz naozaj potesila 🙂 ja viem, ze najdolezitejsie je, aby bol zdravucky...len ma to tak trosku vylakalo, ale zatial to vyzera tak, ze je vsetko v poriadku!!!! A krivy nos predsa pridava na sarme 😉