icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

penelope111
11. apr 2013

@cerkutka Ahoj 🙂 Trošku ešte bolí, ale nieje to také hrozné 🙂 Pred troma týždňami mi operovali žlčník 😀 Vieš ja nemôžem mať nič normálne bez problémov 🙂

lucka188
11. apr 2013

@penelope111 Teda ja som si myslela ako mi uz pekne rastie brusko ale na to tvoje ani zdaleka nemaaam 🙂

penelope111
11. apr 2013

@lucka188 Ďakujem 🙂 To preto, že tam mám chlapa ako horu 😀

odabinka
11. apr 2013

Ahojte, je normalne aby mi v tomto tyzdni vytekalo "mlieko" kolostrum-ci ako sa to vola????? doteraz par kvapiek a vcera vecer som mala velke mokre flaky na pyzame... 😖

cerkutka
11. apr 2013

@penelope111 fuuuha....🙂 tak to je aka haluz...a bola si v umelom spanku? juuj tak to som rada ze vsetko je OK...ja som raz takyto (pre mna neuveritelny) pribeh uz pocula, manzelova teta tiez bola operovana na zlcnik v 8 mesiaci tehotenstva tak som na nu pozerala jak puk... 🙂

drnduliak
11. apr 2013

@penelope111 teda to mas paradne zosite 😉 hlavne ze ste v poriadku 😉

cerkutka
11. apr 2013

@penelope111 ja tiez nemam ani polovicu z tvojho bruska🙂) fakt krasne🙂

penelope111
11. apr 2013

@cerkutka Ďakujem 🙂 Ano uspali 🙂 Tak ale už mi je konečne lepšie lebo ja už som nevedela nič zjesť a už som mala stále bolesti lebo mi začínal zápal tak ho museli vybrať 🙂 No sme sa trošku rozpapali 😀 A bolo to večer fotené cez deň je trošku menšie 😀

penelope111
11. apr 2013

@drnduliak Ďakujem 🙂

grelu
11. apr 2013

Baby, cítite krpcov kazdy deň rovnako intenzívne? Včera a predvčerom bolo malé dost aktívne, ale od včera obeda ho takmer necítim...sem tam nejaký kvázi pohyb, ale to uz neviem, či si to len nahovaram alebo ozaj cítim...ja som uz z toho na nervy :-/

deniska84
11. apr 2013

@grelu ja som v 25 tt a tiez maleho prcka necitim kazdy den rovnako intenzivne..ono to moze byt sposobene ajod polozenia placenty..ja ju mam vpredu a to vraj aj trocha pohyby tlmi cize ked nieco robim a hybem sa nemusi to tak clovek citit hned...je uplne normalne ze do 28tt su babetka menej aktivne obcas...po 28tt uz bude tych pohybov viac 🙂 je zbytocne sa stresovat...urcite je vsetko ok 🙂

zuzu188
11. apr 2013

@barchee kvôli bolestiam krížov a môj gynekológ ma pre istou posiela aj na urológiu,aby sa vylúčilo,že mám niečo s obličkami

grelu
11. apr 2013

@deniska84 no teraz sa trochu pomrvilo, tak snáď to bude ok...ja lezim doma na pn, tak sa len pozorujem a googlim...neviem, či to prezijem v psychickom zdraví 🙂

Teraz akurát začínam dumat, či mi pomaly neodteka plodova voda, lebo mám sem tam vlhké nohavičky...čistá psychiatria...zajtra mám morfo uzv, tak dúfam, že bude všetko ok

deniska84
11. apr 2013

@grelu urcite je vsetko ok neboj dolezite je ze pohyby nejake citis a ty si este v 21.tt cize este to teprva pride vsetko.. a co sa tyka tych nohaviciek vlhkych tak tie mavam aj ja a je to urcite len bezny vytok ktory pokial nesvrbi a nezapacha tak uplne v pohode 🙂

cleona
11. apr 2013

@grelu Hlavne kľud. určite je všetko v poriadku, keď sa budeš stresovať každou drobnosťou tak to tiež nie je riešenie. Samozrejme treba sledovať ale netreba to prehánať. Jendoducho si to užívaj. Ja tiež necítim pohyby rovnako intenzívne. Niektoré dni len velmi slabucko a tiez si nie som ista ci si to skor nenahovaram. Ale to môoze byt sposobene aj tou placentou umiestnenou vpredu ako pise @deniska84 .

grelu
11. apr 2013

@cleona
@deniska84 dik baby....moje malé je asi citlive na koníka...akonáhle som napísala, že skoro necítim pohyby, tak hneď dalo pár kopancov 🙂...tak to vyskúšam aj nabudúce, ked bude dlhšie ticho 🙂

darka2001
11. apr 2013

@grelu je to urcite v poriadku,ani ja ju necitim stale rovnako,vcera vecer som akurat hovorila ,ze mala sa so mnou uz dva 2 dni poriadne nerozpravala,len obcas nejaky tuk,kocka ma asi pocula lebo som hned dostala riadny kopanec🙂

deniska84
11. apr 2013

@grelu presne tak ako vravi cleona netreba sa zakazdou malickostou stresovat a hlavne sa neporovnavt s inymi babami ktore su tehotne lebo kazde tehotenstvo je ine a kazda z nas ho znasa inak...pokial ti zajtra doktor povie ze je vsetko ok tak urcite sa nic nedeje zle a babetku je dobre a nic mu nechyba...drzim palce a uzivaj si tehotenstvo ak sa da plnymi duskami lebo je to najkrajsie obdobie zeny 🙂

grelu
11. apr 2013

@deniska84 no ja by som toto najkrajšie obdobie mala uz rada stastne za sebou a krpca pri sebe🙂))))

Ono ja sa tak pozorujem asi aj preto, lebo mám za sebou 3 potraty v 5tom mesiaci, takze mám take kritické obdobie...tak len lezim a prepinam telku, v ktorej nič nedávajú a pozorujem sa

deniska84
11. apr 2013

@grelu tak v tomto pripade ta chapem a verim ze vsetko teraz dobre dopadne...ja uz sa tiez tesim az bude na svete maly ale este si to zatial uzivam 🙂 prajem teda vela statia...drz sa 🙂 si urcite silna bojovnicka 🙂 🙂

miciluci
11. apr 2013

@odabinka ahoj,ano je to normalne na tento tyzden.pisu o tom v literaturach aj na webe.skus pohladat 🙂

lucka188
11. apr 2013

@zuzu188 Urcite ta poslal k urologovi? Ja som kvoli oblickam sledovana u nefrologa.

zuzu188
11. apr 2013

@lucka188 áno,k urológovi

lucka188
11. apr 2013

@zuzu188 Hmm no citala som si teraz na nete ze urolog aj nefrolog sa zaoberaju oblickami, zaujimalo by ma aky je tam rozdiel..

barchee
11. apr 2013

@lucka188 urolog sa zaoberá celým močovovým traktom všeobecne a nefrológ len konkrétne obličkami, ak bude nejaký problém vo fungovaní obličiek, pošlú ju nefrológovi 😉
@zuzu188 aha, len som sa spýtala, lebo som nečítala dozadu 😝 a čo ťa nejak extrémne bolia kríže? lebo mňa tiež bolia, ale tak tehotne, nijak moc, hlavne večer, po celom dni ma bolia...
@grelu moje malé je dnes vegetnejšie, včera kopcovalo o106 a dnes len tak kade tade ťuk malý, dnes sa skôr vála a naťahuje, lebo sa mi vydúva brucho furt 😀 😀 ani neviem ako ho mám oslovovať teraz, keď nevieme, či je to chlapec alebo dievčatko vlastne 😀 😀

zuzu188
11. apr 2013

@lucka188 už ma barchee predbehla

zuzu188
11. apr 2013

@barchee už pomaly od začiatku tehu ma bolia...okolo 12tt to bolo neznesiteľné a chytali ma ja bolesti podbrušia vtedy...teraz ma len kríže bolia,ale nebolia ma v kuse,niekedy aj týždeň dva nič a potom zas

barchee
11. apr 2013

@zuzu188 aha, tak to ano, to treba skontrolovať radšej, či je všetko ok 🙂

grelu
11. apr 2013

@barchee no ja som mala take tlaky v pondelok....dala som si práve guláš a krpcovi tuším chutil 🙂

Inak my tiež nevieme, čo budeme mať...cez víkend sme vyberali mená a s dievčenským bude tuším celkom problém 🙂

cleona
11. apr 2013

@grelu My sme sa naopak na dievčenskom zhodli pomerne rychlo. Horšie to bolo s mužskými. Tam sme mali viacerých favoritov. ;) Ale nakoniec to bude dievčatko (teda pokiaľ nebude nejaké prekvapenie) takže to máme poriešené. ;)