icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

niki18
10. apr 2013

@lucymk jeeej, tak si ma teraz naozaj potesila 🙂 ja viem, ze najdolezitejsie je, aby bol zdravucky...len ma to tak trosku vylakalo, ale zatial to vyzera tak, ze je vsetko v poriadku!!!! A krivy nos predsa pridava na sarme 😉

zuzu188
10. apr 2013

@cleona ja ju mám tiež vpredu a kopance teda cítim veľmi intenzívne

cleona
10. apr 2013

@zuzu188 Aj ja citim kopanceky. Tak je potom nejake rizikov tom ked je placenta vpredu?

zuzu188
10. apr 2013

@cleona nie..je to normálna poloha placenty 🙂

cleona
10. apr 2013

@zuzu188 Vďkaa za info. Som si to aj myslela ale pre istotu som sa spýtala.

lucymk
10. apr 2013

@niki18 chapem to.mne ked malu ukazali v pôrodnici,tak ma trosku zhrozil ten nostek,ale potom som si ju pritisla k sebe a strasne som sa rozplakala,ze je naozaj zdravucka.strasne som sa bala aj toho ,ze ako to bude moja rodina vnimat ked ju uvidia,ale strasne sa tesili stoho aka je krasna aj ked mala krivi nostek.manzel bol tiez zlaty a povedal mi ked som ho nato dopredu upozornila ze mu to nevadi.

niki18
10. apr 2013

@lucymk 🙂 aj tak si myslim, ze nase babatka budu pre nas tie najkrajsie na svete, ci uz budu mat krive nosy, odstavajuce usi alebo neviem co este 🙂 ...hlavne ze sme zdravy 😉

pufa
10. apr 2013

@cleona ahoj. aj ja mam placentu vpredu hore a tiez mi trochu tlmi pohyby. je viac vpravo, pohyby citim viac vlavo. pokial je hore a nezasahuje do porodnych ciest, vsetko je ok. tak mi povedal lekar. ziaden problem 🙂

lily14
10. apr 2013

@niki18 neviem,mozno sa mylim..ale radsej taky ako ziadny keby tam nebol skoro ziadny tak by som sa bala ze moze mat ds...aj moja malicka ma trosicku velky,,,🙂))))

niki18
10. apr 2013

@lily14 no ved jasneee....tak na morfo mi povedali, ze vsetko je v uuuuuplnom poriadku, vsetky vysledky som mala super 😎 ....len ta fotecka ma trosku zaskocila 😀 ...do augusta aj tak na nic neprideme...ale tak aspon ma zlate baby na mk potesili, ze "to se srovna " 😉

penelope111
10. apr 2013

Takto sa liečime a rastieme 🙂 22+1tt

niki18
10. apr 2013

@penelope111 krasa!!!! Len tak dalej 🙂

penelope111
10. apr 2013

@niki18 Ďakujem 🙂 Ináč k tomu nošteku to mohol spraviť aj odraz alebo niečo také mohlo skresľovať 🙂 Môj malinký mal pred tváričku stále ručičku a tiež nám to skresľovalo a zas vyzeral ako by mal veľké uši 🙂

niki18
10. apr 2013

@penelope111 no ved uvidime...nechame sa prekvapit 🙂

lily14
10. apr 2013

@niki18 zrovna se neboj se 🙂)))

penelope111
10. apr 2013

@niki18 Aj tak ako si napísala každá budeme mať najkrajšie dieťa na svete 😀

lily14
10. apr 2013

@penelope111 pekneeee,ty len brusko mas ostatne chuducke 🙂 ja priberam vsade...zacala som 58 a uz mam 66 upssss nevadi....

niki18
10. apr 2013

@penelope111 presne!!!!!!!!! 🙂

penelope111
10. apr 2013

@lily14 To je len optický klam 😀 Ja už som predtým bola bacuľka 🙂 však mám 81 kg a to som schudla kvôli tomu žlčníku ináč by som mala viac 😀

freyjanr
11. apr 2013

@niki18 co blaznis,sak to je este len take malilinke nunave akoze babo,uplne inak sa vyvnie kym sa narodi.a pre teba bude ten najkrajsi a najdokonalejsi

ada510
11. apr 2013

@niki18 hehe aj mne sa na morfologii zdalo že má divny nostek ale ked som sa pozrela na partnera zistila som po kom Ho má... 😀

niki18
11. apr 2013

@freyjanr ved jasne, ze pre mna bude ten najkrajsi na svete...ved uz teraz je - aj s capatym nostekom 😀

@ada510 no u nas to nemal po kom zdedit taky nostek, preto mi to neslo do hlavy! 😖 Nechame sa prekvapit co sa z toho nakoniec vykluje 😀

zuzu188
11. apr 2013

bola som dnes na nurológii a záver: vertebrogenna lumbalgia s otáznikom,vertebrologický nález je však v poriadku...mám mať kľudový režim a nemám dlho sedieť (len škoda,že v škole sa nič iné robiť nedá) a ešte ma čaká urológia 😒

barchee
11. apr 2013

@zuzu188 kvôli čomu si bola na neurológii? a na urolológiu?

ada510
11. apr 2013

Zisťujem že už sa do ničoho pomaly nenapracem heh 😅

cerkutka
11. apr 2013

@cleona ahoj....tam je riziko akurat to ze mozu nastat tazkosti pri cisarskom reze (ak by bol potrebny) zalezi od toho kde presne vpredu ju mas tu placentu, aj ja mam vpredu ale vlavo....takze to mi povedal lekar ze je polozena tak ze nebude vadit v pripade potreby cisarskeho rezu....to ti asi lekar musi povedat alebo sa ho spytaj do akej miery by to mohlo vadit🙂

cerkutka
11. apr 2013

@penelope111 ahoj, a co to mas za rez na brusku? neboli ta?

lucka188
11. apr 2013

@niki18 No tak my ak sa nic nezmeni budeme mat dievcatko Katku 🙂 A znamenim to celkom pravdepodbne vychadza na levika, lebo termin mame ku koncu levika a tipujem ze ak sa posunie tak to bude skor skor ako neskor

lucka188
11. apr 2013

@lada22 Ja dostanem kocikovu vanicku od svagrinej, taku riflovo modru a cakame dievcatko, tak som si povedala ze tam dam ruzovu deku a bude 🙂

cleona
11. apr 2013

@cerkutka Ja mam len na tom zazname z morfo napisane ze je vpredu. Takze netusim ci vlavo alebo vpravo alebo kde. No ved to este s lekarom hadam doriesime. V kazdom pripade dufam ze mi nic nebude bratit v prirodzenom porode tak s tym hadam nebude problem.