icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

barchee
11. apr 2013

@grelu mne doteraz detičko kopkalo po jedle furt len, teraz už bárskedy dá šťuch, ale sranda je to, že sme boli v tom podľa 3D, že je to chlapec a v utorok mi dr zahlási, že tam žiadneho šulina nevidí 😀 😀 tak preto sme na pochybách, že teda čo 😀 aj keď v princípe je mi to jedno, človek to už pri tom druhom bábätku berie úplne inak 😝 kočík máme, veci tie malinkaté mám neutrálne...teraz to berieme s takým kľudom, pri prvom sme to prežívali odušu, ale to bolo iné, kočík objednávať, všetky veci kupovať...teraz vlastne všetko máme 😀

lada22
11. apr 2013

@lucka188 My sme vybrali tento,len ešte čakám či nieje skoro 😉 http://www.babydream.eu.sk/produkt/kombinovany-...

luciarichard
11. apr 2013

kočky už vám niektorej puchnú nohy? Lebo u mňa katastrofa. Včera som si herečka obula lodičky a keď som išla z roboty som musela ísť v šľapkách čo som ich na nohu už neobula ☹ .... tak ak to pôjde takto ďalej to aby som si kúpila o dve čísla väčšie topánky ...

lada22
11. apr 2013

@lada22 Zaffiro farba

enynka30
11. apr 2013

@luciarichard mne puchnu nenormalne, vecer si ich uz ani necitim....neviem co budem robit v 35 stupnovych horucavach ☹

cleona
11. apr 2013

@luciarichard aj ja mam pocit ze mi zacinaju nejako puchnut, ale nastastie nic strasne. Skor ma niekedy chyta krc do lytka. Tiez nic silne ale predsa len tam je.

niki18
11. apr 2013

http://www.kociky.sk/detske-kociare/hlboke-koci... 😎 toto je zatial moj favorit na hlboky kocik....priznam sa, ze mne sa tie 3-kombinacie velmi nepacia a radsej si potom kupim neaky pekny sportiak 😉

kkkatarina
11. apr 2013

@lucka188 Ahojte tak som v nemocnici, ale serklaz mi budu robit az buduci tyzden, ma sa mi maternica ukludnit, som otvorena tak cez prst, neviem preco mi povedal predtym taku blbost. tak hadam bude dobre.

grelu
11. apr 2013

@kkkatarina mne sa to hneď nezdalo...nechcela som ta strašiť, ale so 6 cm sa uz pomaly rodí...to by uz nevedeli zasit...a aký dlhý máš krcok? Tvrdne ti brucho?

Držím palce a som rada, že nemáš taký zlý nález ako si vravela

kkkatarina
11. apr 2013

@grelu Brusko mi tvrdlo, ale teraz je uz fajn, mala som infulzku, beriem sirup a magnezium. Ma sa mi ukludnit maternica, takze si polezim trozku dlhsie, ale co nespravim pre deti...

drnduliak
11. apr 2013

@kkkatarina aj ja som bola v nemocke kvoli tvrdnutiu brucha, mala som pravidelne kontrkacie kazdych 5 minut, ale nastastie sa neotvaram, som doma len 2 dni a zas sa mi to vracia, tiez mi dali to magnezium, tak dufam, ze nebude uz vymyslat drobcek, ved este je straaasne skoro 😖

grelu
11. apr 2013

@kkkatarina no ja som si odlezala v nemocnici 6 týždňov

grelu
11. apr 2013

@drnduliak tabletkove magnezium tak nezaberá ako infuzka

freyjanr
11. apr 2013

@niki18. Fiha ten kočík je naozaj veľmi krásny

drnduliak
11. apr 2013

@grelu v nemocnici mi davali infuzie, na doma mam uz len tabletky...dufam, ze to prejde uplne, vcera sa mi to zase opakovalo, aj ked menej intenzivne, ale kym som zavreta je dobre 😝

niki18
11. apr 2013

@freyjanr ja viem! !!!! A asi som uz pevne rozhodnuta, ze takyto chcem 🙂

benczovie
12. apr 2013

@niki18 prekrasny ten kocik...sa mi paci aj "rifova verzia"...ja este rozmyslam nad tako warrioir jeans denim classic, len som citala recenziu,ze vela miesta zabera v kufri :(

benczovie
12. apr 2013

@luciarichard uz aj mne zacinaju opuchat-od vcera :( hlavne clenky... tak som dosla domov z prace, do postele a vylozila som si nohy...hruuza

cleona
12. apr 2013

baby poradte co pomaha na, resp. proti opuchom clenkov. Lebo vcera ked som dosla domov som ich mala ako z olova. Viem ze najlepsie je dat nohy hore ale to sa neda vzdy! ;)

benczovie
12. apr 2013

@barchee ani vy nechcete vediet, ci len sa nedalo doteraz zistit?

darka2001
12. apr 2013

Pomoc,lezie na mna nejaky bacil.Nanervy celu zimu som prezila bez jedneho kychnutia a teraz toto.

ivkp1982
12. apr 2013

Ahojte baby, som v 24 tyzdni a doktorka mi vcera povedala ze mam trochu makksi krcok .. presiaknuty ci ako to povedala, vraj sa mam setrit ale az doma ma pochytila panika z toho co to znamena, ze maknut by krcok mal az pred porodom, nevypisala ma na PN ani nic len ze nemam dlho chodit po obchodoch. nemate s tym skusenost?

enynka30
12. apr 2013

@cleona treba dat manzela do pozoru! kupit v lekarni chladivu mast na masirovanie, dat ju muzovi do ruky, a nechat sa vecer masirovat pri telke 😀 ale tiez by som rada vedela, ze co mam robit proti opuchom na nohach, lebo ma bolia akzdy vecer strasne 😒

enynka30
12. apr 2013

@ivkp1982 doktorka vie co robi, ked naordinovala nechodit po obchodoch, tak to znamena, ze sa mas viac setrit, viac oddychovat, aby si sa nezacala skor otvarat, nenamahat sa a len sa nechat obskakovat 😉 krcok zacina pomaly maknut uz kazdej z nas, aby sa pripravoval na porod, treba verit lekarke, dolezitejsia je dlzka krcka, preto chodime do poradne aby nas kontrolovali pravidelne, takze klud a pokoj 🙂

cleona
12. apr 2013

@enynka30 výborná rada. Musím to hned dnes vecer na manzelovi vyskusat. ;)

pufa
12. apr 2013

@ivkp1982 nepanikar.. keby to bolo naozaj take riziko, urcite by ta neposlala len tak domov. oddychuj, nechodievaj vela peso, nedvihaj tazke, nenatahuj sa smerom hore na police a tak. uvidis, bude to v poriadku 🙂

jankako
12. apr 2013

@niki18 čekla som tvoj výber kočíka.Super!!!ešte som takýto nevidela.Ktovie či je húpací.Ja by som si ho možno tiež kúpila,keby sa mi podarí predať po malej kočiar.Mala som X-Lander.Akože spokojná,až na to,že nie je húpací..a ona sa furt musel len natrisať,tak všetky jamy museli byť naše.😖 budem veru nad týmto uvažovať a možno ho pojdem pozrieť niekde do predajne.

benczovie
12. apr 2013

baby, som v 24. tyzdni,sedim este v praci, ale uz mi zacnaju nohy opuchat..a dost, takze masticka?

freyjanr
12. apr 2013

@benczovie. Nepomôže ked sa trošku poprechádzas? Mne ked pri sedení opuchnu postavím sa,trošku popreslapujem a oni splasnu

grelu
12. apr 2013

Cafte, tak hlásime ďalšieho chalana do partie 🙂...dnes sme boli na morfo, malý ma všetko, čo ma mať, len ma doktor vystrasil, že mám menej vody, aj ked ju potom našiel vytlacenu niekde za malým, tak snáď bude všetko ok....stale nejaký problém riešime :-/....vravel, že sa na to este pozrie nabudúce