icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

cerkutka
20. apr 2013

@pasad nieee🙂)) ja si zaplatim, len som nemala komu naposledy🙂)

cerkutka
20. apr 2013

baby ja som dnes mrtva, som menila zimne veci za letne makacka taka ze koniec...boli ma cele telo:(( a najlepsie na tom je ze som zistila ze sa zmestim asi tak do 10tich letnych veci🙂)) tricka su mi bud male na brusko alebo do pol pupka vyzeram ako janosik🙂) a nohavice a sukne povacsine nenatiahnem ani do polky lytok, saty viac menej to iste a do ktorych som sa aj zmestila tak som v nich vyzerala ako taka jaternica obtiahnuta🙂)) asi tie posledne 3 mesiace budem chodit po kanaloch🙂) 😀

benczovie
20. apr 2013

@freyjanr kedy si zacala? To asi sa uz neda neskor sa pripojit? A hlavne kedy byvaju,cez den?

barchee
20. apr 2013

@cerkutka s tými tričkami som na tom rovnako 😀 a gate mám teplákovú módu, v tých je mi najpohodlnejšie 😝 ešte na leto budem museť kúpiť nejaké trištvrťáky alebo dáku sukňu...

zelovocka
21. apr 2013

@cerkutka ahoj, ja som si tiež naivne myslela, že šaty sa na mne nejakým zázrakom roztiahnu, ale keď vidím, ako môj pupok všetko oblečenie dvíha do hora (po jánošíkovsky 😀 ), tak som zmenila názor 😀 včera som nakukla do H&M a celkom spokojnosť, kúpila som si letné tielko, tričko (obe po 7,95 eur) a letné šaty za 12,95, všetko z organickej bavlny a elastanu, a ešte som mala dva zľavové kupóny po 7 eur, takže za babku ma to vyšlo 😉 🙂

freyjanr
21. apr 2013

@benczovie do nášho kurzu sa uz nedá ale môžeš do ďalšieho.my sa stretávame každú druhú stredu o 8 ráno ale kazdy kurz ma iný čas.určite sa na to nevykasli a zavolaj jej co najskôr.je to veľmi dobrá a potrebná vec hlavne pre prvorodicky.

freyjanr
21. apr 2013

@cerkutka a co si čakala že celé tehotenstvo oblečes to co vlani? :D ja sa uz ani neskusam napratat do iných veci jak tehotenskych a frajerovych :D

cerkutka
21. apr 2013

@freyjanr tha vies...mne sa uz posledne dva tri roky pacili take volnejsie veci, nechodievam moc v obtiahnutych takze som si dako myslela ze sa do nich zmestim🙂))) a ono do niektorych sa aj zmestim no....len napriklad si zoberiem koselu a na to si zoberiem tehotenske tielko aby nebolo vidno ze kosela je len do pol pupka hihi🙂)) kombinujem ako sa da🙂)

cerkutka
21. apr 2013

@zelovocka heeeeeej?🙂) super...a odkial si mala ten zlavovy kupon??

cerkutka
21. apr 2013

@barchee tha ale ja nemozem este zahajit teplakovu modu...lebo chodim kazdy den do officu a stretavam sa s ludmi🙂) musim vymyslat kombinacie dake sportovo-elegantne aby som vyzerala ako clovek a zaroven zbytocne neinvestovala mailand do poslednych troch mesiacov🙂)

cerkutka
21. apr 2013

Inak a postielku uz mate?? ja uz mam kociarik doma a postielku dostanem akurat som si dnes uz v mysli skladala nabytok v spalni ako by som to tam popresuvala aby sa mi to zmestilo, uz som uvolnila aj policky pre malicku v skrini a tak...pomalicky krok za krokom pripravujem🙂) my sa budem stahovat niekedy v septembri takze toto je len take prechodne bojove...potom v novom byte uz si na tom dam zalezat🙂 este mi chyba vanicka a madrac do postielky a mala by som mat vsetko...🙂) ozaj uvzujete aj o tom pristroji na zachytenie dychania?? ze vraj v poistovni Dovera vam ho zapozicaju za darmo..

ada510
21. apr 2013

@cerkutka Ahoj cítim s tebou mi sa v máji stahujeme konečne do vlastného ani som nevedela že mám toľko veci normálne by som si mohla predajnú otvoriť a niektoré veci som este ani nenosila a v blízkej dobe asi ani nebudem lebo sa do nich nenapracem 😀 heh

ada510
21. apr 2013

@barchee este že ja som vždy kupovala voľné veci teraz nemám až taký problém aj no rifle a saka už nedam... 😒

babulka
21. apr 2013

@cerkutka nerieš 😀 Odlož pred-tehu veci do skrine a vytiahni až po roku od pôrodu a uvidíš, aké budú super 😉 jediné čo mám z pred-tehu a nosím sú saká, ale samozrejme nezapnuté...ale teším sa, že aspoň to.

@barchee Ja som nakúpila legíny v neutrálnych farbách a k tomu všelijaké dlhé topy, blúzky vo veselých farbách a v tom chodím. Keď mám "vážny" deň v robote, že musím byť za fešandu, tak mám dvojo elegantných nohavíc a k tomu tehu blúzku a sako. Ináč len legíny, sem tam tehu rifle.

@zelovocka v ktorom, HM-ku si bola? Lebo ja som pozerala pred mesiacom v Eurovei a tam nemali nič...

zelovocka
21. apr 2013

@babulka včera som bola na Obchodnej. inak tie tehu veci veru bývajú dosť preriedené, treba mať šťastie 😉

jankako
21. apr 2013

baby,taká otázočka.Začali ste už opúchať??Ja teraz cez víkend.Mám strach trochu.Pri malej som toto nemala.Ja neviem,napriek tomu že som nepribrala vela.Dosť zavčasu sa mi to zdá.To akože v lete budem ako vyzerať???Ved ma roztrhne ked ma bude nalievať!!!!A prestala som totálne vládať.Všetka energia zrazu je fuč.Bolia nohy,kríže....nezvládam domácnosť a dieťa.Ale kašlem na všetko,jedna suseda mi začne od zajtra pomáhať.príde mi okná umyť a jarné upratovanie,šatník,skrine,lustre poumývať.aj by som sa už bála driapať na rebríček..😖

freyjanr
21. apr 2013

@cerkutka no mňa takto sklamali moje letné šaty.myslela som si jak ich dobre vynosim a potom som zistila že vyzerám jak krava.v predu kratucke v zadu normálne.mama mi doniesla zo švajčiarska veľa nádherných tehu veci ale vo všetkom vyzerám jak vzducholod :(

freyjanr
21. apr 2013

@jankako to akože celé telo ti opucha?behni radšej zajtra k dr.držím palce nech ta to prejde

freyjanr
21. apr 2013

@cerkutka svokrovci mi majú dat takú starozitnu kolísku a mám uz zariadenu spálnu tak nech sa mi to pekne pomesti ale inak nemám nič este.nechávam nákupi na júl.plánovala som kúpiť ten prístroj na meranie dychu ale zmenila si mi plany.to s dôverou mas overene?asi sa tam behnem zajtra opytat.to by veľmi potešilo lebo je to strašne drahé

freyjanr
21. apr 2013

Baby je tu este nejaká co takmer necíti babo alebo som sama :(

cerkutka
21. apr 2013

@freyjanr a ty si v dovere poistena?? no a este viem ze sa to da prenajat na dakom linku chrapanie.sk.....za 6 eur na mesiac a v podstate to potrebujes iba pol roka takze je to lepsie prenajat🙂)

jablcko1
21. apr 2013

Žienky, čo chodíte na predpôrodnú prípravu, nemôžete napísať, čo vás tam učia, čo vám tam hovoria, čo tam robíte?! Ja by som na to rada chodila, ale u nás to momentálne nie je, vraj pre malý záujem. Tak prosím dajte sem nejaké postrehy 🙂 Ďakujem

marley7
21. apr 2013

@freyjanr A čo na to tvoj gynek.? Ja som od 20 tt začala dosť cítiť kopance, aj v noci.

barchee
21. apr 2013

@jankako mne ruky len puchnú trocha keď je mi moc teplo, ale ruky ako prsty a dlane, nie celé ruky...musím si ich pod studenou vodou schladiť... 😖

no ale som ostala dnes prekvapená, lebo som bola cez víkend s malým u našich a som sa celý deň vyvalovala na slniečku, rukávy som si vyhrnul a bruško odokryla, nech sa Maňuško troška poobzerá 😀 😀 a celé brucho poobede hneď vyhádzané takými pigmentovými škrvnami, na oboch predlaktiach sa mi spravili pigmentové škrvnky, dekolt úplne červený a také opuchlinky maličké sa mi tam spravili....že ďakujem 😖 a to som si myslela, že leto bude v pohode relatívne...pri prvom tehu som bola len v prvom trimestri, nereagovala som takto na slniečko... 🙄

katarinka_brnka
21. apr 2013

noo babulkyy tak sme boli dnes na pohotovosti a mame antibiotika :(

freyjanr
21. apr 2013

@cerkutka áno som.no to je paráda kopa peňazí ušetrená

freyjanr
21. apr 2013

@marley7 no pred dvoma týždňami povedal že to každú chvíľku príde a neviem či mu mám volať že stále nič alebo len tak čakať

freyjanr
21. apr 2013

@katarinka_brnka a co ti je :(

pufa
21. apr 2013

@freyjanr ja som začala cítiť babo každý deň a aj kopanceky tak intenzívnejšie od ukonceneho 22tt, placentu mám v predu možno preto. Teraz ho cítim viac krát denne rôzne intenzívne. O chvilocku to už bude neboj 🙂

katarinka_brnka
21. apr 2013

@freyjanr zapal hornych dychacich ciest + teplotka 😒