Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@katarinka_brnka skore uzdravenie prajem,ja som to prekonala pred tyzdnom
@freyjanr noo parada...strasny sajrajt zasa lieta vo vzduchu.......
@katarinka_brnka no vsak ja ani netusim kde som mohla ochoriet,aj frajera som hned nakazila.teraz uz len obcas trosku zakaslem inak som fit
@freyjanr nooo aj ten moje je uz chyteny....chudatko pekne sa o mna staral...a schytal to aj on ☹ a co ti presne bolo? brala si aj tbl?
@lenda8 tak to ti nejak zle povedala ta Dr. praveze do 3m je to rizikovejsie, teraz ti kludne aj operaciu urobia s ovela mensim rizikom ako predtym a to v celkovej anesteze, cize jedna lokalna anesteza ti ozaj nic neurobi, kludne si to daj vytrhnut ak to mas v zlom stave.
Napr. tehotnym , ktorym je zle od zaludka, alebo maju krce v zaludku sa podava to iste (cize napr. Mesocain )a to v infuzke, a tebe by to dal len lokalne do okolia zuba 🙂
tak ako pise @grelu
ja uz tak chcem aby bol augusttttttttttttttttttttt.....
babulky prosim vas v ktorom h&m alebo c&a v ba maju tehotensku modu? vcera som bola na obchodnej a nic, nechce sa mi lietat po celej ba a stav oblecenia zacina byt nedostatocny, brusko uz len tak do niecoho nenapracem 🙂
Baby, mozem sa k vam pridat? Termin mam 8.8. Citam vas dost casto od zaciatku.
Ahojte,aj ja By som sa rada k Vám pridala,termín mám 30.8.. takisto Vás čítam od začiatku.
@miciluci no tak sa ozvi keď príde 🙂
@margaretka35 v auparku určite v c&a
@katarinka_brnka teplotu som mala len jeden večer to som si dala polku paralenu a prešlo to a na dýchanie som brala sprej čo mám na astmu (v tehotenstve ho mám brať len v pripade núdze) ale veľmi pomohli cajiky.robila som si ten popradský kašeľ a priedušky a z čerstvého zázvoru s medom a citrónom.ty si co davas?
baby ja som uz hotova.v noci nespim, tak mi strasne trpnu ruky.este aj cez den.ide ma s toho porazit.a nie je na to ziadny liek ☹ dr.mi povedala ze musim vydzrat.dakujem pekne este do augusta nespavat.
@margaretka35 No v auparku v H&M som nevidela, v C&A maju, ale ja osobne som bola dost sklamana co sa triciek tyka, pripadalo mi to ako keby zobrali par veci velkosti nad 40 a povedali ze tak toto je tehotenske ☹
@babatko2012 jasnacka,pofotim a zavesim si to do albumu 🙂 mozno uz buduci tyzden by mohol dojst...tesim sa

už Vám začalo tiecť z prsníkov? ja som sa zobudila vnoci s mokrou košelou 😕