icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

freyjanr
23. apr 2013

@sandy312. Ale snáď to nebude trvať až do augusta.hádam je to len take prechodne

eestimlha
23. apr 2013

@margaretka35 v c a v auparku, len mensi vyber, v avione v c a je toho viac.

freyjanr
23. apr 2013

@nina41 samich chlapov mas doma?🙂 a v jakom sú veku?držím palce s maličkým nech je všetko ok

freyjanr
23. apr 2013

dievcence jak ste na tom s vahou?ja som uz pribrala 10kg 😀 😀 😀 pametam sa jak sme tu riesili +2 az 3 kg 😀

janasu
23. apr 2013

ahojte, citam si vase prispevky, ku ktorym by som sa rada pridala, termin mam 4. augusta a ako som sa tak pozerala na vahu-tak uz mam tiez 10kg, ale asi ide vacsina do bruska, nuz ale to patri predsa k tomuto stavu 🙂

katarinka_brnka
23. apr 2013

@freyjanr no ja som na antibiotikach lebo som skoncila aj na pohotovosti mla som 4dni teploty a stale navecer trosku vystupi tak sa musime poriadne preliecit... ☹

barchee
23. apr 2013

@freyjanr ja mám +6 kg zatiaľ 😝

miciluci
23. apr 2013

@freyjanr som na tom podobne +10kilo.. z toho 4 kila za posledne 4 tyzdne ..no neviem..takymto tempom na akom cisle skoncime 😅

drnduliak
23. apr 2013

@barchee ja +7 kg k dnesnemu dnu 😝

barchee
23. apr 2013

@drnduliak + necelých 6 kg bolo v sobotu, takže dnes to bude niečo aj nad 6 😀 😀

rybca
23. apr 2013

@miciluci ja mam +6 - 7 kg, podla navstevnosti zachoda, ale uz teraz vidim, ze svoje predsavzatie - do 10 kg - nesplnim, teraz to ide nejak rychlo hore

dasiacik
24. apr 2013

@freyjanr
Ja uz 11kg hore 😀

grelu
24. apr 2013

No ja mám stale -3kg 🙂...ale ja som zase začínala vysoko 🙂)

freyjanr
24. apr 2013

@grelu. No to ti aj závidím a doktor co na to?

grelu
24. apr 2013

@freyjanr aby som veľa nejedla 🙂)))..ale ja mám teraz 88kg, takze to nechcem nejak preháňať, nech sa môžem hýbať a tlak nech nevyskoci....navyše ja celé dni len lezim, takze výdaj skoro žiadny

zuzullik1001
24. apr 2013

Ja mam 5 kg nejako to zacina stupat babenky vsak??

rybca
24. apr 2013

@grelu to sa ti ako podarilo?..🙂

lenuska1lele
24. apr 2013

Ja mám +15 kg 🙂)

grelu
24. apr 2013

@rybca schudnúť? 🙂mesiac a pol v nemocnici zanechá nejaké stopy 🙂)

...ale ja celkovo veľa nejem a keďže nechodím na nákupy, tak ani maskrty doma nemáme 🙂

miciluci
24. apr 2013

@rybca ja som naivne dufala ze do 12kg to zmaknem.zozaciatku to slo pomaly;ale ked vidim ake tempo to nabralo za posledny mesiac...uffff..bojim sa konecneho numera 😅

rybca
24. apr 2013

@grelu ou tak to ano, to radsej nejake to kilecko navyse..🙂

@miciluci vsak to, som sa aj ja vytesovala, ale teraz a ten moj chlap by len nezdrave jedol, zhaname teraz po poobediach a veceroch vacsie auto, tak nemam cas na normalnu veceru, tak by len same kupovane blbosti jedol, a potom sa nemam cudovat, ze priberam, co? ale tak jemu to ani nepride, kedze je z tych co mozu zjest aj slona a nevidno to na nom...:(

margaretka35
24. apr 2013

@nina41 vitaj :o) pat chlapcov uz by sa patrilo aj nejake dievcatko, ci zase bude chlapcek? 🙂

margaretka35
24. apr 2013

@grelu
@lucka188 dakujem baby, pozriem ten aupark, snad na nieco natrafim, inak budem chodit vo vreci :o)

margaretka35
24. apr 2013

@eestimlha dakujem, v sobotu idem hodit sestru na letisko tak sa tam zastavim a popozeram

margaretka35
24. apr 2013

@freyjanr ja 8kg, dufam, ze sa neprepracujem k 27 kg co pribrala sestra, ked bola tehotna 😅

margaretka35
24. apr 2013

baby aj vy sa tak strasne potite? ja cez den, v noci, to sa aj dva razy musim prezliect a to este nie su tie prave horucavy.

lily14
24. apr 2013

ja mam + 9kg

penelope111
24. apr 2013

@margaretka35 Ja sa neskutočne potím ako krava 🙂 V noci sa budím na to ako so mňa tečie a cez deň neviem čo zo sebou a kam sa schovám pred teplom :-/

barchee
24. apr 2013

@margaretka35 mi hovor, z dlaní mi tečie cícerkom a ponožky si mením aj 5x za deň 😖 tričko mám pod pazuchou mokré za 2 minuty od oblečenia, v noci mi vrzga plachta keď sa otáčam, ako mám mokré pyžamo...a to ešte neni tak teplo kurňa.... 😅

pasad
24. apr 2013

@freyjanr ja som za posledne 3 mesiace nic nepribrala, cize stale som na +3kg, ale dr povedal, ze babo je ok a kedze mam nadvahu, tak pre mna len dobre, ze nepriberam 🙂