Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@margaretka35 v c a v auparku, len mensi vyber, v avione v c a je toho viac.
dievcence jak ste na tom s vahou?ja som uz pribrala 10kg 😀 😀 😀 pametam sa jak sme tu riesili +2 az 3 kg 😀
ahojte, citam si vase prispevky, ku ktorym by som sa rada pridala, termin mam 4. augusta a ako som sa tak pozerala na vahu-tak uz mam tiez 10kg, ale asi ide vacsina do bruska, nuz ale to patri predsa k tomuto stavu 🙂
@freyjanr no ja som na antibiotikach lebo som skoncila aj na pohotovosti mla som 4dni teploty a stale navecer trosku vystupi tak sa musime poriadne preliecit... ☹
No ja mám stale -3kg 🙂...ale ja som zase začínala vysoko 🙂)
Ja mam 5 kg nejako to zacina stupat babenky vsak??
Ja mám +15 kg 🙂)
@grelu ou tak to ano, to radsej nejake to kilecko navyse..🙂
@miciluci vsak to, som sa aj ja vytesovala, ale teraz a ten moj chlap by len nezdrave jedol, zhaname teraz po poobediach a veceroch vacsie auto, tak nemam cas na normalnu veceru, tak by len same kupovane blbosti jedol, a potom sa nemam cudovat, ze priberam, co? ale tak jemu to ani nepride, kedze je z tych co mozu zjest aj slona a nevidno to na nom...:(
@nina41 vitaj :o) pat chlapcov uz by sa patrilo aj nejake dievcatko, ci zase bude chlapcek? 🙂
@eestimlha dakujem, v sobotu idem hodit sestru na letisko tak sa tam zastavim a popozeram
@freyjanr ja 8kg, dufam, ze sa neprepracujem k 27 kg co pribrala sestra, ked bola tehotna 😅
baby aj vy sa tak strasne potite? ja cez den, v noci, to sa aj dva razy musim prezliect a to este nie su tie prave horucavy.
ja mam + 9kg
@margaretka35 Ja sa neskutočne potím ako krava 🙂 V noci sa budím na to ako so mňa tečie a cez deň neviem čo zo sebou a kam sa schovám pred teplom :-/
@margaretka35 mi hovor, z dlaní mi tečie cícerkom a ponožky si mením aj 5x za deň 😖 tričko mám pod pazuchou mokré za 2 minuty od oblečenia, v noci mi vrzga plachta keď sa otáčam, ako mám mokré pyžamo...a to ešte neni tak teplo kurňa.... 😅

@sandy312. Ale snáď to nebude trvať až do augusta.hádam je to len take prechodne