icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

pasad
26. apr 2013

@miciluci ja som vcera mala take pichanie, bodave bolesti v okoli pupka a priamo nad nim. tak som zvedava, ci sa to bude opakovat, ale nemala som to na ziadnej strane.

miciluci
26. apr 2013

@pasad tak daj vediet ci sa ti to opakuje.dufam, ze sa ti to ale nebude opakovat 🙂

pasad
26. apr 2013

@miciluci dakujem, ty tiez. je to na nervy, ze ako prvorodicky nevieme posudit co je ok a co nie...ale tak to tehotenstvo su tak velke zmeny v tele, ze nejak sa to prejavovat musi.

zinhka
26. apr 2013

@pasad nemalo by to byt nic vazne, neboj. Vacsinou je to bud kvolli napinaniu koze na brusku alebo roztahovaniu brusnych svalov aby uvolnili miesto maternici 🙂 skus si to miesto jemnucko masirovat, oddychuj a pi vela vody 🙂 malo by to prejst

barchee
26. apr 2013

@pasad ako píše @zinhka budú to skôr roztiahnuté svaly, lebo v okolí pupka ťa nemá nič iné čo bolieť...maternicu máš už nad pupkom, keď už pobolieva, zvykne skôr dole v podbrušku ako hore...kde máš placentu? lebo môže bábätko aj nejako blbo sa vtláčať do placenty a to môže robiť nepríjemné pocity zvnútra maternice, lebo samotná placenta nebolí, tú necítiš 😉

pasad
26. apr 2013

@zinhka @barchee dakujem. presne to si myslim, ze to je, podla toho, co som vcera citala na nete, aj podla toho, ze to tak velmi pripomna svalovku. mala som v stredu poradnu, vsetko bolo ok, malu tiez citim stale ako kopka a uz podla vasich prispevkov viem, ze skor je dovod sa znepokojovat, ked su bolesti nizsie, nie v okoli pupku a uz vobec nie nad nim. len ma vcera prekvapila ta intenzita. skusim tu masaz, vcera mi to trosku zjemnila vana s teplou vodou. placentu mam vraj niekde na strane, tusim vlavo, pokial dobre pamatam spravu z morfo usg posledneho.

barchee
27. apr 2013

@pasad s masažou bruška veľmi opatrne, môže vyvolať sťahy maternice, nemalo by sa bruško "masírovať" ale len jemne hladkať 😉

lada22
27. apr 2013

Ahojte baby,ja to mám dnes presne za 100 dní do pôrodu a potom už len dvojcifernè číslo 😎 .Ináč aj mňa stále niekde pichá a bolí ,tiež sa koľkokrát bojím či je to normálne a to som druhorodička 😀 . Tak sa držte. Rada vás čítam,ale menej píšem 🙂

pasad
27. apr 2013

@barchee som rada, ze vas tu mam 🙂

adamkohlusko
28. apr 2013

tak sa ozyvame po dlhsej dobe .-) Ninuska si pekne rastie,boli sme na 3D,ale nakoniec sa nekonalo ,lebo bola tak zaborena v placente,ze nic moc by sme z toho nemali,dokonca sme sa aj presli a nic 😀 no jednoducho si zmyslela,ze nic nebude,tak este skusime v 30tt ked pojdeme aj na to normalne sono 😀 ale aspon pohlavie sa na nam potvrdilo na 100 percent a teda to ,ze sme uplne v poriadku 😵

marley7
28. apr 2013

Ahojte dievčatá 🙂 Už tretí deň pociťujem "dole" pravdepodobne mykózu. Keďže je víkend, neviete, čo by som si mohla na to dať?! Čo sa môže v tehotenstve?! Čo vám predpísal, ak ste mali takýto problém váš lekár?! Alebo radšej mám zájsť na pohotovosť?! Myslela som, že by som si zbehla niečo kúpiť do lekárne, aby sa náhodou nedostala nejaká infekcia k dieťatku. ĎAKUJEM

evkafi
28. apr 2013

@zuzu188 aku mate hmotnost ? 🙂

jana201
28. apr 2013

Ahojte pridavam sa k vam cakame chlapceka Leonarda14.august mam + 8 kil a tesim sa z vytvorenej skupiny len som ju nasla az teraza vo vela prispevkach som sa nasla ;) prijemne tehulkovanie zelam

jana201
28. apr 2013

@hnedka17 A je vytvorena aj nejaka sukromna skupina ?? rada by som sa pridala ;)

zuzu188
28. apr 2013

@evkafi neviem,to mi nevravel..robil mi sono,len aby srdiečko skontroloval a povedal pohlavie 🙂

magdav
28. apr 2013

@marley7 Aj ja som mala mykozu v nejakom 10 tt. Kupila som si nejaku masticku v lekarne ale vobec to nepomohlo. Potom gyn. predpisal mi nejake vaginalne tabletky a az to zabralo, v obale boli 3 ks ale zial nepapamatam si ako sa volali..

magdav
28. apr 2013

Asi konecne nasla som kociar ktory sa mi paci http://www.svetkocikov.sk/kociky-dada-paradiso/...
Co myslite? 🙂

pasad
28. apr 2013

@magdav tento kupil kolega a su s nim neuveritelne spokojni. v tejto cenovej relacii jeden z najlepsich podla nich.

adamkohlusko
29. apr 2013

dobre ranko maminky a maminky cakatelky 😎 este sa chcem spytat,kolko ste asi pribrali?ja zatial +7,ale ludia sa ma pytaju,ci idem uz zajtra rodit 😀

niki18
29. apr 2013

@adamkohlusko ja + 8, ale zacinala som na 46 kg a ani brusko este nemam take velmi viditelne...ale pomaly ale isto uz vykukuje 🙂

magdav
29. apr 2013

@pasad To si ma velmi potesila. Strasne sa mi paci a aj ta cena je uplne v pohode 🙂 Dakujem

magdav
29. apr 2013

@adamkohlusko ja som zatial +8, malinka ma 670g

rybca
29. apr 2013

@adamkohlusko ja mam od vcera +8, ale divne je, ze ruky, dekolt, krk a tvar mi schudli

darka2001
29. apr 2013

Ja mam + 2 kg

pasad
29. apr 2013

@magdav nemas zac 😉. inak kolega mi vravel, ze uz dalsi traja si ho kupili, ked si ho "skusili" u nich. drkzatej sa.

lucka188
29. apr 2013

Ja som +7kg 🙂

cleona
29. apr 2013

ja som +1 kg

lucka188
29. apr 2013

Juj baby strasne sa tesim ze viem ako bojovat s palenim zahy s ktorym som v poslednom case zacala mat problem - citronom 🙂 Ja viem ze som neobjavila Ameriku a urcite to uz mnohe viete ale ja som na to fakt prisla az teraz uplnou nahodou ze citron pomaha 🙂

pasad
29. apr 2013

tak baby, odo dnes uz odratavam dvojciferne cisla, mam to za 99 dni 🙂 boze, ako to leti...

barchee
29. apr 2013

ja som +6kg furt, teraz som nepribrala za 2 týždne nič, som radikálne vysadila kesíky a margotky 😀