Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@pasad ako píše @zinhka budú to skôr roztiahnuté svaly, lebo v okolí pupka ťa nemá nič iné čo bolieť...maternicu máš už nad pupkom, keď už pobolieva, zvykne skôr dole v podbrušku ako hore...kde máš placentu? lebo môže bábätko aj nejako blbo sa vtláčať do placenty a to môže robiť nepríjemné pocity zvnútra maternice, lebo samotná placenta nebolí, tú necítiš 😉
@zinhka @barchee dakujem. presne to si myslim, ze to je, podla toho, co som vcera citala na nete, aj podla toho, ze to tak velmi pripomna svalovku. mala som v stredu poradnu, vsetko bolo ok, malu tiez citim stale ako kopka a uz podla vasich prispevkov viem, ze skor je dovod sa znepokojovat, ked su bolesti nizsie, nie v okoli pupku a uz vobec nie nad nim. len ma vcera prekvapila ta intenzita. skusim tu masaz, vcera mi to trosku zjemnila vana s teplou vodou. placentu mam vraj niekde na strane, tusim vlavo, pokial dobre pamatam spravu z morfo usg posledneho.
Ahojte baby,ja to mám dnes presne za 100 dní do pôrodu a potom už len dvojcifernè číslo 😎 .Ináč aj mňa stále niekde pichá a bolí ,tiež sa koľkokrát bojím či je to normálne a to som druhorodička 😀 . Tak sa držte. Rada vás čítam,ale menej píšem 🙂
tak sa ozyvame po dlhsej dobe .-) Ninuska si pekne rastie,boli sme na 3D,ale nakoniec sa nekonalo ,lebo bola tak zaborena v placente,ze nic moc by sme z toho nemali,dokonca sme sa aj presli a nic 😀 no jednoducho si zmyslela,ze nic nebude,tak este skusime v 30tt ked pojdeme aj na to normalne sono 😀 ale aspon pohlavie sa na nam potvrdilo na 100 percent a teda to ,ze sme uplne v poriadku 😵
Ahojte dievčatá 🙂 Už tretí deň pociťujem "dole" pravdepodobne mykózu. Keďže je víkend, neviete, čo by som si mohla na to dať?! Čo sa môže v tehotenstve?! Čo vám predpísal, ak ste mali takýto problém váš lekár?! Alebo radšej mám zájsť na pohotovosť?! Myslela som, že by som si zbehla niečo kúpiť do lekárne, aby sa náhodou nedostala nejaká infekcia k dieťatku. ĎAKUJEM
Ahojte pridavam sa k vam cakame chlapceka Leonarda14.august mam + 8 kil a tesim sa z vytvorenej skupiny len som ju nasla az teraza vo vela prispevkach som sa nasla ;) prijemne tehulkovanie zelam
Asi konecne nasla som kociar ktory sa mi paci http://www.svetkocikov.sk/kociky-dada-paradiso/...
Co myslite? 🙂
dobre ranko maminky a maminky cakatelky 😎 este sa chcem spytat,kolko ste asi pribrali?ja zatial +7,ale ludia sa ma pytaju,ci idem uz zajtra rodit 😀
@adamkohlusko ja + 8, ale zacinala som na 46 kg a ani brusko este nemam take velmi viditelne...ale pomaly ale isto uz vykukuje 🙂
@adamkohlusko ja som zatial +8, malinka ma 670g
@adamkohlusko ja mam od vcera +8, ale divne je, ze ruky, dekolt, krk a tvar mi schudli
Ja mam + 2 kg
Ja som +7kg 🙂
ja som +1 kg
Juj baby strasne sa tesim ze viem ako bojovat s palenim zahy s ktorym som v poslednom case zacala mat problem - citronom 🙂 Ja viem ze som neobjavila Ameriku a urcite to uz mnohe viete ale ja som na to fakt prisla az teraz uplnou nahodou ze citron pomaha 🙂
tak baby, odo dnes uz odratavam dvojciferne cisla, mam to za 99 dni 🙂 boze, ako to leti...
ja som +6kg furt, teraz som nepribrala za 2 týždne nič, som radikálne vysadila kesíky a margotky 😀

@miciluci ja som vcera mala take pichanie, bodave bolesti v okoli pupka a priamo nad nim. tak som zvedava, ci sa to bude opakovat, ale nemala som to na ziadnej strane.