Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
ja som pribrala od zaciatku + 10 kg 🙂
@adamkohlusko ja som + 10kg,aj ked od prvej poradne +7kg,ale pribrala som uz aj prvy mesiac,pokym ma nevazili. za posledne 4 tyzdne +3kg som nabrala,takze sa trosku krotim s mlsanim.lebo som krpec a aj na mna ludia pozeraju ze ake mam uz velke brucho a ked im poviem ze rodim za 3 mesiace,nechcu verit...ale tie ich reci neriesim,hlavne ze miminecek sa ma krasne,rastie ako ma a vazi uz 850g 😀
@drnduliak no to mas presne ako ja 😀
@barchee aj ja ,ved ked si predstavim ake stastie sa nam tam skryva 😵 som sa len chcela uistit,ze nie som sama s takym mega brusom 😀
mne sa zdá, že ho mám na 6.mesiac malé... že ešte len posledný týždeň ho ozaj začalo byť vidno...
@miciluci najviac paci sa mi tento http://www.svetkocikov.sk/kociky-tutek/24775-tu... ale ta cena.. je to trosku moc. Aj tie kolesa su dobre na cesty len v kufri zoberu vela miesta.
Ma este niektora z vas taku neskutocnu chut na pivo???? Priznam sa, ze ja som to minule nevydrzala a dala som si male tmave pivko, lebo ta chut sa uz nedala vydrzat...
Prekvapenie dna, malo byt devcatko, bude chlapcek 🙂
baby mam jednu otazku,zajtra mam ist na GTT-vysetrenie teh.cukrovky viem ,ze nalacno,ale kamoska mi dnes vravela ze 2dni pred nesmiem jest sladkosti???Neviete je to pravda??
@lily14 jasne, a zober si aj citron, sprijemni to ten "napoj" 😉
tam, kde som bola ja to robia len stredy. ale teraz obe stredy su statne sviatky.
drzim prsty, ja uz som dnes volala vysledky, tak su ok. akuratze mam zvysene bielkoviny. tak uvidime, co bude nasledovat. caka ma kontrola v nemocke u porodnika...
bré ránko babulky 🙂 dnes poradňa dopadla ok, Matúško je zas dole riťulou, včera sa otočil, som to normálne cítila, kopká si kopká a zrazu vlna na bruchu veľká a hneď mi bolo jasné, že sa milosťpán otočil, lebo kopance zas dole na močák 😀 😀 Krčok mám 4 cm, ale je furt mäkší. V sobotu som si kúpila parfemované intimky, som si to neuvedomila a už večer som mala svrbenie, tak dr ma dnes kukol a vraví, že vovnútri je ok, ale zvonka červené podráždené, tak som dostala volaký krém na to, som si to bola v lekárni vybrať, ale nemali, tak objednali, pojdem pre to poobede. Objednala som sa na 16.5. na 3D veľké,budem 25tt sa teším 😵 😵

@adamkohlusko to sa pytaju aj mna, ze o kolko dni mam termin, ked zahlasim ze este tri mesiace tak na man kukaju, ze ci mam v tom bruchu trojcata...no co uz, niekto musi vyzerat aj ako vorvan 😝 😝 a inak som tiez pribrala 7kg co podla mna nie je az take zle, ale ked vidim to svoje mega brucho... 😅 😔