Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Bambulky pridala som fotky zo vcerajsieho 3D
aj mne povedaliv 21tt na 3D ze to je dievcatko dalsi ultrazvuk az v 30 tt tak hadam 🙂 to bude potvrdene ..uz mam par ruzovych veciciek :D a co sa tyka glukozoveho testu, mala som ho min. stvrtok. Rao nalacno dokonca ani nepit iba si vyplachnut rano usta vodou cistou. potom o 7.15hod odber krvicky z prsta a vypitie cukrovej vody mohla som si priniest vyzmichany citronik bolo to ako limonadka 🙂 a potom sa posadit na 2 hod do cakarne zase nepit nejest a potom druhy krat odber z prsta.
ahojte 🙂 pridávam sa k Vám.. doktor mi pozmenil termín z júla na prvý augustový týždeň 🙂 chodila som Vás predtým občas prečítať, no popri diplomovke som veľmi nestíhala.. ☹
Je tu nejaká budúca mamička zo Zvolena? alebo okolie? 🙂
Inak baby, ktoré ešte nemáte výbavičky, uvádzam do pozornosti dva sety do postieľky, ktoré sme dostali od priateľovej rodiny a nechceme si ich nechávať, keďže už máme vybraté svoje.. ak máte niektorá záujem, sú v mojom bazári 🙂
Kocenky,otazocka,kedy idete,ste objednane na dalsi velky usg-prietoky-fetalny skrining,lebo ako pozeram tak by to malo byt v 30 tt,ale ako ratam tak mna sestricka obj na 32 tt,nie je to neskoro?alebo je tam nejake rozmedzie kedy to treba asbolvovat?
@darka2001 podla mojich papierov z centra fetalnej a gynekologickej diagnostiky v myslave mam napisane, ze "tretotrimestralny skrining - skrining rastovej retardacie plodu a vysetrenie prietokov" sa robi v 28 - 32 tyzdni tehotenstva. ja som objednana tam na piatok 10.maja, cize budem 27w3d-cize v 28.tyzdni.
@pasad ja som bola pri prvom na prietokoch tuším v 30tt, bolo to úplne super, lebo dr tam mal medičky a skúšal ich, takže som si poobzerala malého vtedy zo všetkých uhlov 😀 😀 a potom im nastavil utz medzi nožky a pýtal sa ich, čo tam vidia a baby ticho, obzerali to tam, skúmali...ja som sa smiala, aj dr sa uchechtával a baby furt ticho, nakoniec im teda vraví, ale baby, šak nevidíte semenníky a penis? a oni jáááááááj a rehot 😀 😀 no sranda tam bola.
@pasad Tonsa este rozhodujem,lebo je naozaj super aj priztup pri vysetreni v pohodicke,vesely,mily,uvolneny,ale za to odbornik vsetko povysvetloval co sommchcela vediet,ale aj moj Murin je super a on rodi na snp tak sa este rozhodujem,ale ak ta srdcova chyba-selest tam bude aj v 30 tt tak to ostane na novu nemocku,lebo tak je vsetko pre babetka.
Babulky Vam tiez sa tak tazko dycha? Ja mam nekedy pocit ze uz viac sa nenadychnem a ze zacnem sa dusit... neprijemny pocit!
K tomu od vcera nieco ma boli v pravom boku, akokeby vajecnik ale asi nie je to on. Dufam ze to nie je slepe crevo alebo nejake ine svinstvo. Neboli to stale len sem tam tak neviem ci mam volat doktorovi alebo nechat to tak. Zajtra ideme na tyzden domov do Polska tak dufam ze sa to nezhorsi...
Už len ♥ 100 ♥ moc sa tešíme
@magdav ahoj, aj mna kadetade pobolieva, popichava, je to ževraj normalne, posuvajú sa nám organy ako sa zvacsuje maternica, pokial to nie su nejake velké a celohodinové bolesti tak by som sa nestresovala
@niki18.peknucke 🙂ja som včera ulovila v h&m take body že batman strasne sa z toho teším
a uz vsetko viem "Zväčšujúce sa bruško vám vytláča vnútorné orgány vyššie, tlačí na pľúca a vy máte pocit, že sa už nedokážete poriadne zhlboka nadýchnuť. http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/siedm...
Na lavy bok?tak to musim vysvetlit mojej kocke ,lebomna lavp sa jej nepaci,hned ako si lahnem nalavo tak sa preberie a kopeeeeeeeee,asi preto ,ze na lvo ma hlavicku a komu by sa chcelo byt dolu hlavou🙂 mne je zatial najlepsie asi na chrbte,uvidime este ako dlho.

@darka2001 My sme to este dnes troska museli rohodit. Tiez uz som si bola ista ze bude to devcatko. Do konca svagrina kupila par veci pre malu. No budu musiet pockat.
Boli sme na 3d a mame veeelmi dobre zabery a dokazy na to ze je to chlapcek 🙂