icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

drnduliak
29. apr 2013

@adamkohlusko to sa pytaju aj mna, ze o kolko dni mam termin, ked zahlasim ze este tri mesiace tak na man kukaju, ze ci mam v tom bruchu trojcata...no co uz, niekto musi vyzerat aj ako vorvan 😝 😝 a inak som tiez pribrala 7kg co podla mna nie je az take zle, ale ked vidim to svoje mega brucho... 😅 😔

barchee
29. apr 2013

@drnduliak aj ja mám veľké bruško už, ale na 6.mesiac je akurátne také 😀 neriešim, hrdo ho vypúčam 😀 😵

idem kuknúť do lidla malému tie kroksíky, jaká je to kvalita,našim do záhrady by mohli byť dobré 😝

deniska84
29. apr 2013

ja som pribrala od zaciatku + 10 kg 🙂

miciluci
29. apr 2013

@magdav dlho to bol aj moj favorit cislo 1 🙂 pekny vyber!

miciluci
29. apr 2013

@adamkohlusko ja som + 10kg,aj ked od prvej poradne +7kg,ale pribrala som uz aj prvy mesiac,pokym ma nevazili. za posledne 4 tyzdne +3kg som nabrala,takze sa trosku krotim s mlsanim.lebo som krpec a aj na mna ludia pozeraju ze ake mam uz velke brucho a ked im poviem ze rodim za 3 mesiace,nechcu verit...ale tie ich reci neriesim,hlavne ze miminecek sa ma krasne,rastie ako ma a vazi uz 850g 😀

miciluci
29. apr 2013

@drnduliak nie si v tom sama,aj ja mam "zevraj" velke...ale mne sa zda akurat a krasne 😀

lucka188
29. apr 2013

@drnduliak @barchee @miciluci No vidite, ludom nevyhoviete 🙂 Ja mam podla mna take akurat brusko na siesty mesiac, ale ludia mi zvyknu hovorit ze to uz si vazne v siestom?? Stavim sa ze keby som mala o nieco vacsie tak by sa zas cudovali ze este nejdem rodit ako u vas 😀 Nikdy sa im to nezda akurat.

adamkohlusko
29. apr 2013

@drnduliak no to mas presne ako ja 😀

adamkohlusko
29. apr 2013

@barchee aj ja ,ved ked si predstavim ake stastie sa nam tam skryva 😵 som sa len chcela uistit,ze nie som sama s takym mega brusom 😀

ziarcankaa
29. apr 2013

mne sa zdá, že ho mám na 6.mesiac malé... že ešte len posledný týždeň ho ozaj začalo byť vidno...

magdav
29. apr 2013

@miciluci najviac paci sa mi tento http://www.svetkocikov.sk/kociky-tutek/24775-tu... ale ta cena.. je to trosku moc. Aj tie kolesa su dobre na cesty len v kufri zoberu vela miesta.

miciluci
29. apr 2013

@magdav to je krasny retro kocik 🙂...ale ja som viac na moderne 🙂 dobre si vybrala ten dada,ja som ho nevidela nazivo,takze neviem aky je vysoke,preto som ho nekupila....

evkafi
29. apr 2013

@miciluci sme na tom uplne rovnako 🙂)))

niki18
29. apr 2013

Ma este niektora z vas taku neskutocnu chut na pivo???? Priznam sa, ze ja som to minule nevydrzala a dala som si male tmave pivko, lebo ta chut sa uz nedala vydrzat...

evkafi
29. apr 2013

@niki18 ja som si tiez minule kupila 🙂 vsetko v normalnej miere mozeme 🙂

niki18
29. apr 2013

@evkafi aj ja si myslim! !!! Ved take fajne vychladene k teplemu pocasiu jednoducho patri...samozrejme, pokial sa to neprehana 😉

magdav
29. apr 2013

Prekvapenie dna, malo byt devcatko, bude chlapcek 🙂

evkafi
29. apr 2013

@niki18 presne tak, ja som si dala minule aj kofolu 🙂

darka2001
29. apr 2013

@magdav a to ti kedy vraveli ,ze dievcatko?kedy stihol dorast pipik?no dufam,ze nam uz nic nedorastie 😲

lily14
29. apr 2013

baby mam jednu otazku,zajtra mam ist na GTT-vysetrenie teh.cukrovky viem ,ze nalacno,ale kamoska mi dnes vravela ze 2dni pred nesmiem jest sladkosti???Neviete je to pravda??

lily14
29. apr 2013

@niki18 ja som si dala radler citronovy mnammmmmm

niki18
29. apr 2013

@lily14 mnaaaaaaaam 🙂

magdav
29. apr 2013

@darka2001 v 20 tt na 95 % bolo devcatko, no dnes na 100% je chlapec a to sme v 26 tt

magdav
29. apr 2013

@lily14 to je nejaka blbost, ja som jedla aj sladke, potom na druhy den na lacno zobrali krv, vypila som co mi dali, pockala dve hodinky, potom zas krv a k tomu moc a hotovo

pasad
29. apr 2013

@lily14 ja som mala nakazanu dietu od 20tej den pred. jest som mohla az po poslednom odbere krvi a mocu cca o 11tej. kam ides? ja som bola na poliklinike stare mesto, na masiarskej, v tom laboratoriu.

lily14
29. apr 2013

@pasad ahaaaa,tak potom pojdem az buduci tyzden,idem na Rastislavku do laboratoria mam ist utorok ,alebo v stredu,len neviem ci 1.maja tam budu...

pasad
29. apr 2013

@lily14 jasne, a zober si aj citron, sprijemni to ten "napoj" 😉
tam, kde som bola ja to robia len stredy. ale teraz obe stredy su statne sviatky.
drzim prsty, ja uz som dnes volala vysledky, tak su ok. akuratze mam zvysene bielkoviny. tak uvidime, co bude nasledovat. caka ma kontrola v nemocke u porodnika...

darka2001
30. apr 2013

@magdav no teda🙂 aj nam povedali v 20 tt,ze dievcatko a na dalsi usg idem az v 30 tyzdni 😲 ja som sa uz tak stotoznila s nasou Sonickou,tak dufam,ze uz nic nedorastie,a to ste boli na 3D?

darka2001
30. apr 2013

@lily14 mne vraveli,ze jeden den nejest sladke,rano na 7 nalacno,doniest citron,rano mi vzali krv z prsta a zo zily a po 2 hodinach znova krv zo zily,tot vsjo🙂

barchee
30. apr 2013

bré ránko babulky 🙂 dnes poradňa dopadla ok, Matúško je zas dole riťulou, včera sa otočil, som to normálne cítila, kopká si kopká a zrazu vlna na bruchu veľká a hneď mi bolo jasné, že sa milosťpán otočil, lebo kopance zas dole na močák 😀 😀 Krčok mám 4 cm, ale je furt mäkší. V sobotu som si kúpila parfemované intimky, som si to neuvedomila a už večer som mala svrbenie, tak dr ma dnes kukol a vraví, že vovnútri je ok, ale zvonka červené podráždené, tak som dostala volaký krém na to, som si to bola v lekárni vybrať, ale nemali, tak objednali, pojdem pre to poobede. Objednala som sa na 16.5. na 3D veľké,budem 25tt sa teším 😵 😵