icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

magdav
30. apr 2013

@darka2001 My sme to este dnes troska museli rohodit. Tiez uz som si bola ista ze bude to devcatko. Do konca svagrina kupila par veci pre malu. No budu musiet pockat.
Boli sme na 3d a mame veeelmi dobre zabery a dokazy na to ze je to chlapcek 🙂

magdav
30. apr 2013

Bambulky pridala som fotky zo vcerajsieho 3D

darka2001
30. apr 2013

@magdav a to aj v 20 tyzdni ste mali 3D,no aj ja asi s tym dievcenskym nakupovanim pockam 😉

magdav
30. apr 2013

@darka2001 nie nie to v 20 bolo obycajne ale aj tak sme sa namotali 🙂

anka56
30. apr 2013

aj mne povedaliv 21tt na 3D ze to je dievcatko dalsi ultrazvuk az v 30 tt tak hadam 🙂 to bude potvrdene ..uz mam par ruzovych veciciek :D a co sa tyka glukozoveho testu, mala som ho min. stvrtok. Rao nalacno dokonca ani nepit iba si vyplachnut rano usta vodou cistou. potom o 7.15hod odber krvicky z prsta a vypitie cukrovej vody mohla som si priniest vyzmichany citronik bolo to ako limonadka 🙂 a potom sa posadit na 2 hod do cakarne zase nepit nejest a potom druhy krat odber z prsta.

patesladko
30. apr 2013

ahojte 🙂 pridávam sa k Vám.. doktor mi pozmenil termín z júla na prvý augustový týždeň 🙂 chodila som Vás predtým občas prečítať, no popri diplomovke som veľmi nestíhala.. ☹
Je tu nejaká budúca mamička zo Zvolena? alebo okolie? 🙂
Inak baby, ktoré ešte nemáte výbavičky, uvádzam do pozornosti dva sety do postieľky, ktoré sme dostali od priateľovej rodiny a nechceme si ich nechávať, keďže už máme vybraté svoje.. ak máte niektorá záujem, sú v mojom bazári 🙂

darka2001
30. apr 2013

Kocenky,otazocka,kedy idete,ste objednane na dalsi velky usg-prietoky-fetalny skrining,lebo ako pozeram tak by to malo byt v 30 tt,ale ako ratam tak mna sestricka obj na 32 tt,nie je to neskoro?alebo je tam nejake rozmedzie kedy to treba asbolvovat?

pasad
30. apr 2013

@darka2001 podla mojich papierov z centra fetalnej a gynekologickej diagnostiky v myslave mam napisane, ze "tretotrimestralny skrining - skrining rastovej retardacie plodu a vysetrenie prietokov" sa robi v 28 - 32 tyzdni tehotenstva. ja som objednana tam na piatok 10.maja, cize budem 27w3d-cize v 28.tyzdni.

deniska84
1. máj 2013

@darka2001 ja som objednana 24.5. a to budem v 30+0 tt

barchee
1. máj 2013

@pasad ja som bola pri prvom na prietokoch tuším v 30tt, bolo to úplne super, lebo dr tam mal medičky a skúšal ich, takže som si poobzerala malého vtedy zo všetkých uhlov 😀 😀 a potom im nastavil utz medzi nožky a pýtal sa ich, čo tam vidia a baby ticho, obzerali to tam, skúmali...ja som sa smiala, aj dr sa uchechtával a baby furt ticho, nakoniec im teda vraví, ale baby, šak nevidíte semenníky a penis? a oni jáááááááj a rehot 😀 😀 no sranda tam bola.

darka2001
1. máj 2013

@pasad lebo podla toho ako mi dala sestricka termin tak budem 31+6 a to sa mi zda dost neskoro,tak si tam radsej zavolam ci sa nepomylila a preobjednam sa.

pasad
1. máj 2013

@darka2001 vychadza ti to teraz tesne, ale je to vramci rozpatia. ale samozrejme cinkni jej, budes kludnejsia 😉 kam pojdes?

darka2001
1. máj 2013

@pasad ja som bola v Saci pri Dosedlovi a ako citam papiere tak doky napisal,ze odpor fetalny skrining v 30 tyzdni tak preto nerozumiem preco mi sestricka dala termin na 32 tt ked sedela pri nas?no nic buduci tyzden tam cinknem.

pasad
1. máj 2013

@darka2001 tak to sa aj mohla pomylit ta sestricka, radsej si to over. budes u dosedlu aj rodit? kolegyna uz nastupila na md a chce rodit u neho. je z neho nadsena aj ako z cloveka aj ako z lekara. same chvaly idu na neho.

barchee
1. máj 2013

@anka56 a ti brali len z prsta krv? by sa mala zo žily brať pred vypitím aj po vypití...

darka2001
1. máj 2013

@pasad Tonsa este rozhodujem,lebo je naozaj super aj priztup pri vysetreni v pohodicke,vesely,mily,uvolneny,ale za to odbornik vsetko povysvetloval co sommchcela vediet,ale aj moj Murin je super a on rodi na snp tak sa este rozhodujem,ale ak ta srdcova chyba-selest tam bude aj v 30 tt tak to ostane na novu nemocku,lebo tak je vsetko pre babetka.

anka56
1. máj 2013

@barchee iba z prsta mi brala 2 Krat na krv idem az o cca 3 tyzdne

pasad
1. máj 2013

@darka2001 pokial viem, murin planuje dovcu koniec jula-zaciatok augusta. kamoska ma na den rovnaky termin ako ja (6.8.) a chcela rodit u neho. tak od nej to viem. ale ty by si ho mohla stihat po jeho dovolenke podla tvojho terminu...

barchee
2. máj 2013

@anka56 aha, zaujímavé, mne vždy brali z prsta aj zo žily 😅 no teraz idem inam, tak uvidím ako to budú robiť tam 😝

inak baby, čo ste z BA, to 3D v GynFive mi bude teraz robiť Papcun...som zvedavá, jeho som ešte nestretla 🙂

magdav
2. máj 2013

Babulky Vam tiez sa tak tazko dycha? Ja mam nekedy pocit ze uz viac sa nenadychnem a ze zacnem sa dusit... neprijemny pocit!
K tomu od vcera nieco ma boli v pravom boku, akokeby vajecnik ale asi nie je to on. Dufam ze to nie je slepe crevo alebo nejake ine svinstvo. Neboli to stale len sem tam tak neviem ci mam volat doktorovi alebo nechat to tak. Zajtra ideme na tyzden domov do Polska tak dufam ze sa to nezhorsi...

anka56
2. máj 2013

Už len ♥ 100 ♥ moc sa tešíme

daniela7481
2. máj 2013

@magdav ahoj, aj mna kadetade pobolieva, popichava, je to ževraj normalne, posuvajú sa nám organy ako sa zvacsuje maternica, pokial to nie su nejake velké a celohodinové bolesti tak by som sa nestresovala

grelu
2. máj 2013

@magdav mňa tiež pobolievaju akokeby vajecniky...viac ten naľavo, ale to som mala vzdy....su to upony maternice...citim to 2-3 dni, potom to prejde a po nejakom čase znova začne

magdav
2. máj 2013

@grelu daniela7481 Dakujem Vam, asi fakt nebudem stresovat 🙂

niki18
2. máj 2013

Moj dnesny ulovok z H&M 🙂

freyjanr
2. máj 2013

@magdav aj mne sa ťažšie dýcha.pomáha ked si lahnem na ľavý bok.učili nás o tom na predporodnom kurze.najhoršie je na dýchanie ked lezis na chrbte

freyjanr
2. máj 2013

@niki18.peknucke 🙂ja som včera ulovila v h&m take body že batman strasne sa z toho teším

magdav
2. máj 2013

@freyjanr uz som sa naucila spat a lezat vetsinou len na lavom boku, len ze mna to vzdy chyti v praci kde lachnut si nemozem a tak dychcim ako stara babka 🙂

magdav
2. máj 2013

a uz vsetko viem "Zväčšujúce sa bruško vám vytláča vnútorné orgány vyššie, tlačí na pľúca a vy máte pocit, že sa už nedokážete poriadne zhlboka nadýchnuť. http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/siedm...

darka2001
2. máj 2013

Na lavy bok?tak to musim vysvetlit mojej kocke ,lebomna lavp sa jej nepaci,hned ako si lahnem nalavo tak sa preberie a kopeeeeeeeee,asi preto ,ze na lvo ma hlavicku a komu by sa chcelo byt dolu hlavou🙂 mne je zatial najlepsie asi na chrbte,uvidime este ako dlho.