Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@darka2001 myslíš cenu toho kocika keď je nový? Info najdes na www.forbaby.sk. Model future už asi nie je v predaji, tak pozri f6. To je asi následnik. Kocik samotný stojí asi 650 E, všetko dokopy aj s autosedackou cca 1100. Ale po jednom dieťati kúpis na bazosi trojkombinaciu od 350 E.
Ženy ja som taká zvedavá, ktorá z nás porodí ako prvá 🙂
a niekto robil tú tabuľku s pohlavím bábätka a termínom pôrodu? 🙂
Kto bol alebo bude v Bratislave na Heydukovej v Onk. ustave sv. Alzbety na glukozovom teste - krv beru zo zily alebo k prsta?
@pufa no v nasich milovanych Kosicoch su az tri obchody a povedali mi ze su to drahe kocare tak su len na obj,ale do paroma ked mam dat tolko penazi tak ho chcem aj vidiet a vyskusat a nie kupovat nieco len podla katalogu.no ale vcera som volala do babetkova a povedali mi ze do 3 tt by mali mat vystavenu vzorku,tak este pockam a dnes islamjedna kocka do polska tak mi exte kukne tam,lebo do Pl je blizsie ako do BA🙂
Ja som bola v Poľsku v jednom obchode, v Nowom Targu, je to obrovský obchod asi so všetkým pre bábo, volá sa BABYBOO, www.babyboo.pl tuším, je stránka. Tam majú obrovský výber kočíkov, autosedačiek, doplnkov, postieľok, oblečenia.
baby, ked uz je rec o plienkach, my sme pri prvom synovi pouzivali pampers a huggies. ale uz pampers nechcem, fakt mal z neho alergie, takze ktore odporucate aj pre alergicku citlivu pokozku?? tie babylove z dm??
Kocky,ktore z vas mali zvyseny ten glukozovy test?
Ako to pokracuje dalej?
@darka2001 ahoj, len nahodou som tukla do vasej temy, ale dovolim si vstupit do debaty, ak nemas problem zainvestovat viac peniazkov, tak potom naozaj odporucam Gesslein F6, nas stal pred dvoma tyzdnami v predajni Forbaby 900EUR ( komplet vybava, ale bez vajicka, to sme nekupovali). Aj ja som mala podla netu vybranych x modelov a vsetky som zavrhla po videni v obchode, iba F6tka tuto skusku prezila, naozaj je uzasny a hodny tych penazi 🙂 Ale dodacia doba su az 2 mesiace, takze ak ho chces, treba co najskor, aby si stihla 🙂 drzim palce nech sa rozhodnes spravne 🙂
@amadea3 vdaka za reakciu urcite pomoze pri rozhodovani,jamsom najprv myslela,ze s trojkombinaciou sa zmestime do 600-700€,ale to som rychlo prechodnotila🙂 a pridala dalsich par €,ale naozaj som nemyslela,ze sa vysplhame tak vysoko,lebo dat za kocar 1200€ sa mi zda naozaj moc,este citam recenzie a prehodnocujem tak uvidim co nakoniec vyhraje,vdaka paaa
ahojte,tak nam rano doviezli tatoša a postielku. musim do večera vydržať v práci,kym uvidim ako vyzeraju.postielku este nebudeme skladat kedze sme v prerabke.az ked bude hotovo a kocik zlozime kvoli kontrole funkcnosti 😀
drnduliak @ no u mna to prebiehalo ked bol sviatok a tak sa aj chovala lekarka co ma rodila, ked som kricala s kontrakcii ktore som inak mala den noc den tak hukala na mna aby som nekricala, dietatko som mala mat velke tak ze sa urobi cisarsky zrazu ho nemal kto urobit, potom ze chcem epidural nemali anesteziologa a bodka bola ked si okolo mna posadali sestricky, zacali pit kavu a rozpravali si svoje prihody z vikendu.. Dotrhala som sa tak ze som si na rit sadla asi po 2 mesiacoch a pol no hroza to bola.. pristup taky ako keby som si vela dovolila ze som tam prisla ked nemali nikoho... tak preto tie obavy.. a tebe sa teda pacilo? A kedy si rodila? Epidural teda odporucas?
@drnduliak no u mna to prebiehalo ked bol sviatok a tak sa aj chovala lekarka co ma rodila, ked som kricala s kontrakcii ktore som inak mala den noc den tak hukala na mna aby som nekricala, dietatko som mala mat velke tak ze sa urobi cisarsky zrazu ho nemal kto urobit, potom ze chcem epidural nemali anesteziologa a bodka bola ked si okolo mna posadali sestricky, zacali pit kavu a rozpravali si svoje prihody z vikendu.. Dotrhala som sa tak ze som si na rit sadla asi po 2 mesiacoch a pol no hroza to bola.. pristup taky ako keby som si vela dovolila ze som tam prisla ked nemali nikoho... tak preto tie obavy.. a tebe sa teda pacilo? A kedy si rodila? Epidural teda odporucas?
baby kedy sa chodi na prietoky? ste uz niektora objednana?
Baby z Bratislavy potrebovala by som poradit 😀 ....buduci tyzden sa chystam do Ba a chcela by som spojit prijemne s uzitocnym, takze by som od vas privitala neake typy, kam by som mala ist omrknut kociky...tu v Ke je tych obchodov zalostne malo, tak dufam, ze najdem moj krasny Peg Perego v Ba 😉 ....ak by ste mali neake typy na obchodaky , kde by som nasla take kocikove predajne tak vam budem veeeeeeeeeelmi vdacna 🙂
@niki18 Peg perego maju v Brendone v Raci, ale nie vsetky farby, tak snad budu mat co hladas. Inak neviem, tiez sa teraz cez vikend chystam ist omrknut nejake veci - do Avoinu, tam je vraj velky detsky obchod a potom este kusok od avionu je Predeti. Inak pozeram prave ze v Avione by mal byt BabyMarket a tam podla web stranky tiez maju Peg Perego
@niki18 Ahoj, peg perego maju na zlatych pieskoch v Shopping palace - obchod Premaman, to take zastrcene nad food courtom. Potom v Avione Baby market, vchod zozadu pre MC Donalde, Pre deti v OC Korzo. No a este je Kocikovo na Drienovej, to je za Billou na Bajkalskej. A uz spominany Brendon v Raci. Mala som pocit, ze v tom brendone maju skor take lacnejsie kociky, Babymarket je zase dost drahy. V Premamane dostanes zlavu 5% ak si objednas kocik u nich, vyjde to lacnejsie ako cez net.

@darka2001urcite ak chces druhe, neboj sa investovat. skus este Bocian Baby Nám.L.Novomeského 13 v tip tope, je tam aspon 10 ks vystavenych. nejake som videla aj v kike, hypertescu, ale tam je len par kuskov. ja som kukala aj po ulici a ked ma daco zaujalo, zastavila som mamicku a opytala sa jej na jej nazor a ci si mozem chytit. kedze videli brucho, nepovazovali ma za blazna 😀