icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

jankako
10. máj 2013

ženy čafte..bože,ste už aj vy také nevládne??na kríže a nohy???ja ked mám frmol,tak idem zdechnuť na kríže a nohy 😖
a bruch si veselo tvrdne tvrdne..paprčky napuchnuté...😖 ešteže ma aspoň to bubuškove vystrájanie v bruchu vie potešiť,zatial.pokial nedáva kopance do rebier 🙂

rybca
10. máj 2013

@jankako tak mna stale trapia len slabiny a podbrusko, vcera na mna prisla neskutocna unava, a este k tomu sa mala otocila nozickami dnu, a bolo to dost neprijemne, ked sa tam tak do druhej strany vytahovala, dnes som zase zvladla aj kupelnu vyriadit, okrem vane, tam nech sa ohyba tatino, a este sa chystam upratat povalu, ale asi az po hokeji...🙂 takze mne sa to tak strieda den za dnom...🙂

lucka188
10. máj 2013

@rybca Inak tie slabiny, to su take tie uzliny medzi stehnami a panvou? V takych tych priehlbinach? Lebo aj mna tam pobolieva na lavej strane ked kracam a nie som si ista ci to su tie slabiny alebo nieco ine.

rybca
10. máj 2013

@lucka188 ano tam, po stranach venusinho pahorku..🙂

niki18
10. máj 2013

@lucka188 @brona110 Dakujeeeeem 🙂 hned som ovela mudrejsia a snad najdem to co hladam, pre mojho krpca 😉

evkafi
10. máj 2013

@sisulqa a to ides sama od seba ci na odporucanie svojho gynekologa?

evkafi
10. máj 2013

@darka2001 ides sama od seba ci na odporucanie svojho gyn?

kamca93
10. máj 2013

@evkafi to j nejake vysetrenie???... prvy krat otom pocujem...

lily14
10. máj 2013

Baby aj vy chodite na wc každu chvílu.už to mam na nevydrzanie.

ivana2209
10. máj 2013

@lily14 Ano 🙂 najhorsie je ked pojdem na wc a po piatich minutach idem zase 🙂

sisulqa
10. máj 2013

@evkafi lekar ma poslal

marley7
10. máj 2013

@lily14 Ja tiež .... Všade kde prídem, hľadám len WC..... . Bábo nám tlačí 🙂 A počkaj, všetci mi hovoria, že neskôr keď si kýchnem, tak si cvrknem 🙂

marley7
10. máj 2013

Ako máte otočené vaše bábätká v brušku?! Čo vám povedali na sone?! Môj je otočený zadočkom. No dúfam, že sa otočí 🙂

ivana2209
10. máj 2013

@marley7 Tak ja som bola dnes a bol dole hlavickou. Urcite sa otoci, ma este kopu casu 🙂

niki18
10. máj 2013

@marley7 aj my sme este dole zadockom 🙂

darka2001
11. máj 2013

@evkafi toto vysetrenie -prietoky,alebo fetalny skrining sa robi normalne okolo 30 tt,my sme tam boli v 20 tt na morfo usg tak som sa s nim rovno dohodla na usg aj v 32 tt,mam pocit ,ze na priwtoky by ta mal poslat tvoj dr ak to on nerobi tak do nemocnice.

darka2001
11. máj 2013

No tie slabiny a krize riadne trapia aj mna a obcas mam pocit,ze mam svalovku v celom bruchu,nie je to tvrdnutie,ale ako ma vsetko tahalo,nohy zatial v pohode,nic neopucha ,ale zacina alergia tak sa cez den poriadne nakycham obcas si aj cvrknem a vecer ma picha podbrusko,no a o unave ani nehovorte,vecer isem spat ako zbity pes a celu noc sa prehadzujem na posteli,tlaci ma brusko,zacnu krce v litkach,je mi horuco,potom som smadna a o 10 min mi treba curat......
Ale inak sa mame skvele 😉

enynka30
11. máj 2013

boze baby a aj vas tak bolia krize a bruchi ako pri menstruacii?? lebo mna strasne, netrva to dlho, vzdy taku polhodku ale je to des ☹ a tie nohy opuchnute, a ked sedim, zle sa mi dycha, aj pri soferovani, och och a este cele leto 😀

evkafi
11. máj 2013

@kamca93 no ano, je to nejaky specialny utz ci co... a neviem ci sa tam ide vzdy alebo len ked je nieco podozrive, ja idem do poradne 29.5,tak sa chcem na to opytat...

lily14
11. máj 2013

Baby este spite ci lezite na chrbte?vraj by sa nemálo??? Ale mne je tak najlepšie..co je na tom pravdy?

rybca
11. máj 2013

@lily14 ja tak este lezim v posteli pred spanim, ked citam, ale to neni dlho a v pololeze pred tv, ale ak sa mala zacne prilis mrvit, tak menim polohu

lily14
11. máj 2013

jojjj ja dnes cely den len stresujem...od zaciatku citim pohyby len velmi jemne a dnes ziadne....dufam je vsetko ok

freyjanr
11. máj 2013

@marley7 môj bol dole hlavičkou ale este sa pootaca aj 3 krát

freyjanr
11. máj 2013

@lily14 ahoj už sa to tu raz preberalo.aj mne je tak lepšie ale vždy som tak len chvíľku.môže sa stat že potom nedokyslicis bábätko.ked už musíš ležať na chrbte maj aspoň pokrcene nohy.je to tak menej nebezpečné

ivana2209
11. máj 2013

@lily14 Aj mne sa najlepsie lezi na chrbte, ale maly sa mi potom stale zacne dost hybat, tak sa snazim lezat na pravej alebo lavej strane. Aj vecer zaspavam na boku, ale v spanku sa stale pretocim na chrbat...

freyjanr
11. máj 2013

Dievčence ale to že ked lezite na chrbte sa začne bábätko moc hýbať nie je spôsobené tým že by bolo nespokojne ale tým že sa voda viac rozlozi a preto tie kopance silnejšie cítite 🙂

grelu
12. máj 2013

@lily14 no ja tiež uz stresujem...malého sice citim, ale úplne malo v porovnaní s ostatnými dňami...trvá to uz treti deň :-/...uz by sa mohol rozkopkat trochu viac

jankako
12. máj 2013

@freyjanr no podla mňa je to nespokojnosťou..tak mi to bolo aj v nemocke pri malej povedané.jednak tebe može prísť zle,lebo plod tlačí na dutu žilu a aj dieťaťu sa dostáva menej kyslíka..ja radšej nepokúšam.
@grelu moj sa zase dáko za posledné týž.riadne rozkopal..už kopcuje aj ked sa hýbem.dovtedy len ked som bola v klude.a šutruje už po celom bruchu,dovtedy len dole som ho cítila.🙂

jankako
12. máj 2013

@enynka30 takto nejako je to aj u mňa-a dotoho tvrdnutie brucha..😖

jankako
12. máj 2013

@lily14 nemalo by sa určite.mne to zakázal lekár v prvom tehotenstve ked som ležala v nemocke.
Jasné,najmä v noci.ked dobre nespím idem aj 3-4 krát.😖