Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@barchee @darka2001 @deniska84
Presne tak isto trpim ale nasla som na to dobre riesene. Kazdy vecer robim si shake: mlieko, ovsene vlocky - 2-3 polievkove lyzice , banan, jahody alebo co najdem cerstve v obchode, nekedy pridam aj jogurt alebo med, vcera som pridala lanove semienka (2 lyzice). Potom to vsetko rozdrvim a zmiesam blenderom a sup vecera hotova. Len takto viem kazdy den ist na WC inak je to hrozne, vsetko mna boli, naduva, mam pocit ze chcem a nemozem! Uz je to trapne. Skuasala som vlakninu a bolo to o nicom. Od nedele som brala zelezo a myslela som ze mna roztrhne tak som ho vysadila!
@darka2001 len cukor 😉
@magdav ja mám intoleranciu laktózy, takže mám trocha obmedzený jedálniček, čo sa týka mliečnych výrobkov, mlieko samotné ma preháňa stále, teraz v tehotenstve ako tak môžem jogurty, smotanu a tvaroh, to mi nerobí žiadnu neplechu, ale šejk len keď počujem, tak ma napne 😀 😀 ja si dávam ovsené vločky do polievky rozvariť.
ja som tiež celé noci na záchode, aj 5x za noc, rano ma maly budí už od 4 kopancami a vacsinou som už taká hladná že sa do nejakej 7 prevalujem v posteli a potom sa idem najesť, ale pupok mi ešte nevytlačilo naopak, hoci som pribrala 14 kg a nato, kolko vela toho cez den zjem som koli železu na zachode minimálne tak rozmýšlam kde sa to všetko ukladá, nechcem ani pomyslieť 🙂)))
@kiki75 no veru môžeš 😀 ja som v noci fakt na wc každú chvíľu, pokaždé keď sa otočím aby som napravila staršieho syna v posteli, pokaždé sa musím potom postaviť a ísť čurať 😅 z postele zliezam 5 minút, sa pregúlavam, kým vobec zídem dole, lebo mám postieľku so starším synom prisunutú na svojej strane, takže sa musím tak zošúchať ku koncu postele, aby som vedela zliezť 😀 jak sa tak šúcham k tomu koncu, tak si fajne tlačím močák a dojdem na hajzel len tak natesnotku 😀
Dneska som bola pozret kamarátku co včera rodila a nikdy v živote som nevidela nič tak malé a nádherne ako je novorodenec.nie ze by som sa doteraz nevedela dočkať pôrodu ale teraz sa teším este sto krát viac 🙂
baby,co si davate na palenie zahy???????? dajte nejaky tip,lebo ja som uz zufala :((((((
@freyjanr a ja sa zase zacinam bat...🙂 ci budem vediet toho drobceka hned po narodeni drzat, predsalen prvy syn mal uz asi den ked som ho prvy krat chytila (po celkovej anesteze), bol v zavinovacke, mal 4 kila a bola som v nemocnici, kde bol skoleny personal, ktory keby daco mohol pomoct, ale tu, par hodin po porode si vezmem to drobuliatko domov...🙂 sice bude chodit ku nam pani pomahat, ale nebude u nas 24 hodin denne..🙂
@freyjanr A to este len uvidis tu radost, ked to male nadherne stvorenie bude tvoje🙂 Najsilnejsia laska na svete je matka a dieta🙂
Tak co baby kolko kg navyse uz mate????? U nas to je + 10 kg a velmi sa im tesim 🙂 A vy ako???Dufam, ze tu ziadna z nas nedietuje, lebo minule som sa dostala k clanku o dietujucich tehulkach, ktore vyhladoveli svoje babatka v brusku!!!!! ☹

@barchee no presne aj ja mam pocit,ze teraz to brucho rastie zo dna na den,tricko ktore som doteraz v pohode obliekla som uz vcera cez brucho stiahla len tak tak a to do 20 tt ani nebolo vidiet, ze som tehu.mna doteraz velmi boleli klby,slabiny a krize ale po masazi sa to riadne zlepsilo tak dufam,ze to troska vydrzi.
A preco zacinas chodit na rizikovu poradnu len pre cukor,alebo aj ine dovody mas?