Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Ja mám len plus 6 kg a to mi povedal, že je ešte všetko v poriadku, že sme na hranici, takže sa nemám báť
Ja plus 12kg,Ale to aj vidno...uz aj obrucka mi je mala 🙂
@freyjanr ja mam +12 a tiez si myslim, ze okrem brucha a prs som nikde nepribrala... ani leginy a gate, co som si kupila este na zaciatku tehotenstva, mi nie su uzsie a nezaryvaju sa mi do bokov... tak si myslim, ze do konca tehotenstva na tych +15 az +17 budem 😠 sem tam ma chyti take mierne zufalstvo, ze som ako vorvan, ale potom si vravim, ze hlavne, ze cakame miminko a dietovat rozhodne nemienim 😉
Ja mam + 4,ale obcas mam pocit,ze + 40 ako fucim a nevladzem,ale brucho pekne rastie to ho budem mat do konca ako slon🙂
@darka2001 ked ja neviem, do kedy je clovek v "norme". teda nie podla nejakych tabuliek, ale aby nepribral tak vela, ze to bude az nezdrave.... co myslis?
@jana201 fiha fiha, to mas taky dobry metabolizmus? 🙂
@pepaa89 akoze na spodnej hranici ci ako?
@marin.frist myslim,ze tych 15 -18 kg je v norme,aj ked kolegina mala na sebe 33kg!ja si to nejako neviem predstavit,ze by som tolko pribrala🙂 🙂 🙂 aj ked nikdy nehovor nikdy🙂
Ja zatial + 6 kg
žE VRAJ KED SA EčAKá CHôLAPčEK tak sa priberie viac.Len som to počula a aj na kamoške videla ,ale neviem potvrdit.🙂
Chodí tu dajaká mamička z Terasy z Ke?
@darka2001 to ani ja 🙂 🙂 a to sa stravujem ako pred tehotenstvom, ale asi som zvacsila porcie trochu, lebo byvam od zaciatku viacej hladna. na druhej strane sa nedokazem vzdat sladkosti, tak sa nemozem cudovat 😀
@marin.frist v tehotenskej knižke máš graf, a tam ti zaznačí, v ktorom týždni máš aké veľké brucho od lonu až po maternicu, a ak to označenie bude v tej modrej zóne tak je všetko v poriadku, ja som mala v modrej zone, povedal, že všetko prebieha tak ako ma
@pepaa89 diky, som stale rozmyslala, na co to tam je 😀 ale nemam pocit, ze by mi nejako extra pozerala brucho, to asi len od oka 😀 len mi to znaci nad tu ciernu ciaru do modrej zony vzdy 🙂
@lylkatomaskova to je individualne.napr.moja mama ked čakala brata mala +6 a ked mňa tak +20 ;)
@niki18 ja som pribrala cca 6kg.ale cítim už riadne boky a stehná.išla som o 8kg ťažšia do druhého tehul 😒
Zajtra poradňa,som zvedavá kolko váži malý.Dáva už riadne bolestivé kopance.myslím že už je dole hlavou.uvidím.
Bože a tie krče v nohách a sťahy maternice neprestávaju.možem sa magnezia aj obžrať s prepáčením a nič.
Hm tak asi ano 🙂
@lylkatomaskova AHOJ JA SOM Z TERASI Z KE 🙂
@marin.frist ja ani neviem snad to bude aj teraz tak 🙂))))
@marin.frist no zaujimave, mne to normalne meria krajčírskym metrom :D
@pepaa89 jaaaj tak mozno aj som ako vorvan a neriesi to 😀
@marin.frist ak vidí, že bruško je dosť veľké tak to asi naozaj nerieši 🙂

@niki18 ja uz mám +14kg ale nechápem kde 🙂 akože bruško mám pekne veľké ale nevidím ze by som inde mala nejake tukove zásoby