icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

freyjanr
1. jún 2013

@niki18 ja uz mám +14kg ale nechápem kde 🙂 akože bruško mám pekne veľké ale nevidím ze by som inde mala nejake tukove zásoby

jana201
1. jún 2013

@rybca ja som v pluse 13 🙂 a velmi mi chuti jest asi vsetko 🙂

jana201
1. jún 2013

@freyjanr to iste aj ja 🙂 pri prvom som pribrala 27 a po porodesom v nemocke nechala 11 a po roku na svoju vahu a to som nechudla necvicila nejak popri malom so sa vratila spat. ;) tak snad aj teraz

pepaa89
1. jún 2013

Ja mám len plus 6 kg a to mi povedal, že je ešte všetko v poriadku, že sme na hranici, takže sa nemám báť

evkafi
2. jún 2013

@freyjanr a ake tabletky ti dal?

freyjanr
2. jún 2013

@evkafi lanzul.skoč za svojim aj ked si neni objednana a povedz ze chces len tabletky predpisat.strasne veľa tehotnych ich musi brat

lily14
2. jún 2013

Ja plus 12kg,Ale to aj vidno...uz aj obrucka mi je mala 🙂

evkafi
2. jún 2013

@freyjanr a to je len na predpis a je to urcene vyslovene na palenie zahy???

freyjanr
2. jún 2013

@evkafi neviem ci je to len na predpis ale určite je lepšie ked ti doktor sam povie ze ich môžeš brat.a áno je to určené len na palenie.kým ich nemáš pomoze aj bystrinka

marin.frist
2. jún 2013

@freyjanr ja mam +12 a tiez si myslim, ze okrem brucha a prs som nikde nepribrala... ani leginy a gate, co som si kupila este na zaciatku tehotenstva, mi nie su uzsie a nezaryvaju sa mi do bokov... tak si myslim, ze do konca tehotenstva na tych +15 az +17 budem 😠 sem tam ma chyti take mierne zufalstvo, ze som ako vorvan, ale potom si vravim, ze hlavne, ze cakame miminko a dietovat rozhodne nemienim 😉

darka2001
2. jún 2013

Ja mam + 4,ale obcas mam pocit,ze + 40 ako fucim a nevladzem,ale brucho pekne rastie to ho budem mat do konca ako slon🙂

marin.frist
2. jún 2013

@darka2001 ked ja neviem, do kedy je clovek v "norme". teda nie podla nejakych tabuliek, ale aby nepribral tak vela, ze to bude az nezdrave.... co myslis?

marin.frist
2. jún 2013

@jana201 fiha fiha, to mas taky dobry metabolizmus? 🙂

marin.frist
2. jún 2013

@pepaa89 akoze na spodnej hranici ci ako?

darka2001
2. jún 2013

@marin.frist myslim,ze tych 15 -18 kg je v norme,aj ked kolegina mala na sebe 33kg!ja si to nejako neviem predstavit,ze by som tolko pribrala🙂 🙂 🙂 aj ked nikdy nehovor nikdy🙂

mirka007
2. jún 2013

Ja zatial + 6 kg

lylkatomaskova
2. jún 2013

žE VRAJ KED SA EčAKá CHôLAPčEK tak sa priberie viac.Len som to počula a aj na kamoške videla ,ale neviem potvrdit.🙂

lylkatomaskova
2. jún 2013

Chodí tu dajaká mamička z Terasy z Ke?

marin.frist
2. jún 2013

@darka2001 to ani ja 🙂 🙂 a to sa stravujem ako pred tehotenstvom, ale asi som zvacsila porcie trochu, lebo byvam od zaciatku viacej hladna. na druhej strane sa nedokazem vzdat sladkosti, tak sa nemozem cudovat 😀

pepaa89
2. jún 2013

@marin.frist v tehotenskej knižke máš graf, a tam ti zaznačí, v ktorom týždni máš aké veľké brucho od lonu až po maternicu, a ak to označenie bude v tej modrej zóne tak je všetko v poriadku, ja som mala v modrej zone, povedal, že všetko prebieha tak ako ma

marin.frist
2. jún 2013

@pepaa89 diky, som stale rozmyslala, na co to tam je 😀 ale nemam pocit, ze by mi nejako extra pozerala brucho, to asi len od oka 😀 len mi to znaci nad tu ciernu ciaru do modrej zony vzdy 🙂

freyjanr
2. jún 2013

@lylkatomaskova to je individualne.napr.moja mama ked čakala brata mala +6 a ked mňa tak +20 ;)

jankako
2. jún 2013

@niki18 ja som pribrala cca 6kg.ale cítim už riadne boky a stehná.išla som o 8kg ťažšia do druhého tehul 😒
Zajtra poradňa,som zvedavá kolko váži malý.Dáva už riadne bolestivé kopance.myslím že už je dole hlavou.uvidím.
Bože a tie krče v nohách a sťahy maternice neprestávaju.možem sa magnezia aj obžrať s prepáčením a nič.

lylkatomaskova
2. jún 2013

Hm tak asi ano 🙂

gylla
2. jún 2013

@lylkatomaskova AHOJ JA SOM Z TERASI Z KE 🙂

jana201
2. jún 2013

@marin.frist ja ani neviem snad to bude aj teraz tak 🙂))))

pepaa89
2. jún 2013

@marin.frist no zaujimave, mne to normalne meria krajčírskym metrom :D

marin.frist
2. jún 2013

@pepaa89 jaaaj tak mozno aj som ako vorvan a neriesi to 😀

pepaa89
2. jún 2013

@marin.frist ak vidí, že bruško je dosť veľké tak to asi naozaj nerieši 🙂

mabliss
2. jún 2013

@evkafi Dakujem. Skusim. 🙂