icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

darka2001
31. máj 2013

@barchee no presne aj ja mam pocit,ze teraz to brucho rastie zo dna na den,tricko ktore som doteraz v pohode obliekla som uz vcera cez brucho stiahla len tak tak a to do 20 tt ani nebolo vidiet, ze som tehu.mna doteraz velmi boleli klby,slabiny a krize ale po masazi sa to riadne zlepsilo tak dufam,ze to troska vydrzi.
A preco zacinas chodit na rizikovu poradnu len pre cukor,alebo aj ine dovody mas?

magdav
31. máj 2013

@barchee @darka2001 @deniska84
Presne tak isto trpim ale nasla som na to dobre riesene. Kazdy vecer robim si shake: mlieko, ovsene vlocky - 2-3 polievkove lyzice , banan, jahody alebo co najdem cerstve v obchode, nekedy pridam aj jogurt alebo med, vcera som pridala lanove semienka (2 lyzice). Potom to vsetko rozdrvim a zmiesam blenderom a sup vecera hotova. Len takto viem kazdy den ist na WC inak je to hrozne, vsetko mna boli, naduva, mam pocit ze chcem a nemozem! Uz je to trapne. Skuasala som vlakninu a bolo to o nicom. Od nedele som brala zelezo a myslela som ze mna roztrhne tak som ho vysadila!

darka2001
31. máj 2013

@magdav naozaj ma kazda asi svoj trik co pomaha,ja banan nemozem ani vidiet lebo uz som upchata🙂 mne zas celkom zabera hrozno a jablka,ovsenne vlocky sa snazim dat aj do polievok,len aby som ich zjedla co najviac no a celkom este zabera mak🙂

barchee
31. máj 2013

@darka2001 len cukor 😉
@magdav ja mám intoleranciu laktózy, takže mám trocha obmedzený jedálniček, čo sa týka mliečnych výrobkov, mlieko samotné ma preháňa stále, teraz v tehotenstve ako tak môžem jogurty, smotanu a tvaroh, to mi nerobí žiadnu neplechu, ale šejk len keď počujem, tak ma napne 😀 😀 ja si dávam ovsené vločky do polievky rozvariť.

kiki75
31. máj 2013

@magdav citim sa presne takto 🙂 a k tomu este aj v noci musim vstavat v preimere2x na wc, vacsinou mi to trva 5 min
🙂

barchee
1. jún 2013

@kiki75 2x na wc v noci??? tak to ti úprimne závidím 😅 ja idem aj 5-6krát, vždy keď sa otočím 😀

daniela7481
1. jún 2013

ja som tiež celé noci na záchode, aj 5x za noc, rano ma maly budí už od 4 kopancami a vacsinou som už taká hladná že sa do nejakej 7 prevalujem v posteli a potom sa idem najesť, ale pupok mi ešte nevytlačilo naopak, hoci som pribrala 14 kg a nato, kolko vela toho cez den zjem som koli železu na zachode minimálne tak rozmýšlam kde sa to všetko ukladá, nechcem ani pomyslieť 🙂)))

kiki75
1. jún 2013

@barchee takze mozem byt stastna ze iba 2x ? 🙂) bravo

barchee
1. jún 2013

@kiki75 no veru môžeš 😀 ja som v noci fakt na wc každú chvíľu, pokaždé keď sa otočím aby som napravila staršieho syna v posteli, pokaždé sa musím potom postaviť a ísť čurať 😅 z postele zliezam 5 minút, sa pregúlavam, kým vobec zídem dole, lebo mám postieľku so starším synom prisunutú na svojej strane, takže sa musím tak zošúchať ku koncu postele, aby som vedela zliezť 😀 jak sa tak šúcham k tomu koncu, tak si fajne tlačím močák a dojdem na hajzel len tak natesnotku 😀

freyjanr
1. jún 2013

Dneska som bola pozret kamarátku co včera rodila a nikdy v živote som nevidela nič tak malé a nádherne ako je novorodenec.nie ze by som sa doteraz nevedela dočkať pôrodu ale teraz sa teším este sto krát viac 🙂

evkafi
1. jún 2013

baby,co si davate na palenie zahy???????? dajte nejaky tip,lebo ja som uz zufala :((((((

ivana2209
1. jún 2013

@freyjanr Aj ja sa uz neviem dockat, trosku sa aj bojim, ale ovela viac prevlada radost a ocakavanie 🙂

rybca
1. jún 2013

@evkafi mne pomaha zopar pistacii

rybca
1. jún 2013

@freyjanr a ja sa zase zacinam bat...🙂 ci budem vediet toho drobceka hned po narodeni drzat, predsalen prvy syn mal uz asi den ked som ho prvy krat chytila (po celkovej anesteze), bol v zavinovacke, mal 4 kila a bola som v nemocnici, kde bol skoleny personal, ktory keby daco mohol pomoct, ale tu, par hodin po porode si vezmem to drobuliatko domov...🙂 sice bude chodit ku nam pani pomahat, ale nebude u nas 24 hodin denne..🙂

alaniska
1. jún 2013

@pasad to si bola co na tej matrike vybavovat?My niesme manzelia tak len priznanie otcovstva.Nepotrebovali sme nic len OP.

beruska1311
1. jún 2013

@freyjanr A to este len uvidis tu radost, ked to male nadherne stvorenie bude tvoje🙂 Najsilnejsia laska na svete je matka a dieta🙂

marley7
1. jún 2013

@freyjanr Neboj, aj ty budeš mať čoskoro to "krásne malé voňavé" doma. A ako prežila tá kamarátka pôrod?! Dala ti nejaké rady? 🙂 🙂 🙂

mabliss
1. jún 2013

@evkafi Niekedy mi zaberie par obycajnych piškót a pohar mlieka. Ale priznam sa, že sú dni, keď môžem robiť čokoľvek a nič nepomáha. :( A Maces tiež nie je na zahodenie. 🙂

evkafi
1. jún 2013

@mabliss maces mi chvilu pomahal, ale teraz uz hadam nic nepomoze... TUMS je vypadok - dnes som si kupila Rennie orange, ze to mozu aj tehotne,tak som zvedava...

mabliss
1. jún 2013

@evkafi No, ja som sa doteraz snazila neriesit to liekmi, ale asi tiez zajdem do lekarne, lebo niekedy je to fakt neznesitelne. Ak nezabudnes, skus dat vediet, ci tie Rennie zaberaju. Co uz, musime to vydržať. Naše babatka za to určite stoja. 🙂

niki18
1. jún 2013

Tak co baby kolko kg navyse uz mate????? U nas to je + 10 kg a velmi sa im tesim 🙂 A vy ako???Dufam, ze tu ziadna z nas nedietuje, lebo minule som sa dostala k clanku o dietujucich tehulkach, ktore vyhladoveli svoje babatka v brusku!!!!! ☹

rybca
1. jún 2013

@niki18 este vcera +10kg, dnes som sa este nevazila...🙂

kamca93
1. jún 2013

@niki18 zatiaľ len 2a pol kila 🙂

niki18
1. jún 2013

@kamca93 fuuuuha a to ako????

kamca93
1. jún 2013

@niki18 no ja nemam ani šajnu v prvom trimestri som schudla 3kilá a to som ani nevracala.. A odvtedy som pribrala iba 5a pol čiže mám len plus 2,5 kila.. A pritom sa stale niečím napchavam... Ale zato sa cítim ako malý slon.. A len funim a nevladzem sa niekedy ani pohybovať.. 🙂))

evkafi
1. jún 2013

@mabliss vies co, celkom mi to zabralo. minule som mala gaviscon a nic moc ... ved poskusaj 🙂 tieto tbl neuskodia chrustikom 🙂

niki18
1. jún 2013

@kamca93 tak pokial ste ty aj babo v poriadku, tak tym lepsie pre teba a len sa napchavaj dalej!!! 🙂

freyjanr
1. jún 2013

@marley7 no vravela ze 5 hodín strasnej bolesti ale stalo to za to.nadávala žiadne rady.možno ked sa z toho trošku spamätá

freyjanr
1. jún 2013

@rybca nemáš sa čoho báť hlavne ked to neni tvoje prvé.určite si budeš vedieť poradiť

freyjanr
1. jún 2013

@evkafi mne dal gynekológ tabletky na to.kázal mi brat 2 denne ale stačí mi jedna.dovtedy som bola zúfalá fakt to bolo hnusne ale teraz uz 3 týždne nemám problém a môžem jest úplne všetko