Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@lylkatomaskova A kde budes rodit uz si sa rozhodla?
@gylla po dlhom zvážení v starej nemocnici a Ty?
Myslíte, že mi stačí 1 zavinovačka?! Či radšej treba mať dve?!
Ahojte baby. Sorry ze sa vam vkradam do temy;) ale mam v ponuke skoro novy /cca 3ttpouzyvany /vankusik na kojenie. Nepredavam tu veci v bazare ani neviem ako sa to robi preto som zvolila tuto cestu. Vankusik je absolutne prakticky,mne velmi pomohol ale potom som zistila ze sa mi lepsie koji v lahu. Ma aj vibracnu vlozku a original obal.povodna cena 35eur teraz 20.prajem stastne porody;).lenny
@lylkatomaskova No aj ja asi pojdem do starej nemocnice este to zalezi od mojej lekarky ci bude moct byt pri porode a potom sa rozhodnem 🙂
@gylla Akú máš lekárku ak smiem vediet a kedy termín dakujem.A čo to bude🙂
Čafte ženy.Včerajšia poradňa dopadla dobre.Spodok tuhý,zavretý.Malý váži cca 1400g ale je to aj +_500g.Vravím Dr.že mám dojem že sa pred týž.dal dole hlavou.A veru som mala pravdu.Je už dole hlavinou.🙂
@lylkatomaskova ahoj ja chodim ku Dr Mikulovej a termin mam 10 augusta.a budem mat dievcatko a ty kde chodis?
baby... neviem ci si ma pamatate... ale.. mala som rodit s vami.. v 5tt som potratila... no a chcem vam povedat.. ze asi som znovu tehotna 😀 ... este cakam ze ako krvne testy.... domaci test bol slabulinky... ale M este staaale nedosla - 8 den 🙂 ...
ahojte baby.. chcem sa spytat ako ste na tom s pohybmi plodu v okolo 31-32 tt... tiez ich citite pomenej ako predtym? ja som ich predtym citila skoro cely den v kuse a teraz ich zacinam pocitovat znatelne menej..ako kedy..mozno ma maly uz menej miesta v maternici a ma obmedzeny pohyb..co myslite?
@deniska84 ahojky, mne sa hybe mala trosku menej posledne dva tyzdne. minuly utorok som prestrasena zbehla k dr., lebo som ju necitila skoro 12 hodin. ale bolo to nakoniec polohou. ked je hore hlavkou, pohyby su hrozne jemne a menej caste. ked sa vsak prekruti dole hlavkou, vtedy ju citim aj ako kope aj ako hybe ruckami omnoho castejsie a intenzivnejsie. dr. mi povedal vcera, ze uz sa nebude tak divoko hybat a ze ked sa bojim, nech si lahnem a trosku ju stimulujem, aby sa rozhybala. cize moze to byt aj zmenenou polohou. teraz vraj budem citit skor taky obcasny buchanec a nez kotrmelce, na ktore som bola zvyknuta. drzim prsty, ten strach je neprijemny. ale skus ju trosku "posteklit" akonahle budes nekludna, ze je dlho bez pohybu.

@gylla Jéj tak ja tu nebývam dlho tak som chcela vedieť o dajakej maminke čo rodí v auguste🙂