icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

lylkatomaskova
3. jún 2013

@gylla Jéj tak ja tu nebývam dlho tak som chcela vedieť o dajakej maminke čo rodí v auguste🙂

gylla
3. jún 2013

@lylkatomaskova A kde budes rodit uz si sa rozhodla?

lylkatomaskova
3. jún 2013

@gylla po dlhom zvážení v starej nemocnici a Ty?

marley7
3. jún 2013

Myslíte, že mi stačí 1 zavinovačka?! Či radšej treba mať dve?!

lenyy
3. jún 2013

Ahojte baby. Sorry ze sa vam vkradam do temy;) ale mam v ponuke skoro novy /cca 3ttpouzyvany /vankusik na kojenie. Nepredavam tu veci v bazare ani neviem ako sa to robi preto som zvolila tuto cestu. Vankusik je absolutne prakticky,mne velmi pomohol ale potom som zistila ze sa mi lepsie koji v lahu. Ma aj vibracnu vlozku a original obal.povodna cena 35eur teraz 20.prajem stastne porody;).lenny

ivana2209
3. jún 2013

@marley7 Tak ja mam dve. Jednu od sestry a druhu som dokupila pre istotu...

freyjanr
3. jún 2013

@marley7 ja mám dve a rozmýšľam ze si kúpim aj tretiu

gylla
3. jún 2013

@lylkatomaskova No aj ja asi pojdem do starej nemocnice este to zalezi od mojej lekarky ci bude moct byt pri porode a potom sa rozhodnem 🙂

petrah3
3. jún 2013

@evkafi Skus Iskru, mne zabera - davam si polovicnu davku. Este pomaha aj zopar glgov Fatry liecivej,ale nie vela, aby si sa nezacala zavodnovat 🙂

lylkatomaskova
3. jún 2013

@gylla Akú máš lekárku ak smiem vediet a kedy termín dakujem.A čo to bude🙂

lily14
3. jún 2013

@gylla aj ja idem dø starej

niki18
3. jún 2013

@lily14 @gylla aj ja sa chystam do starej.!!!! Teda som zvedava, ci mi uz konecne v stvrtok na poradni potvrdi, ci tu v auguste bude alebo nie...ak sa nemylim, tak aj vy chodite k Janke Mikulovej....vsak?

lily14
4. jún 2013

@niki18 ano chodim k Janke,Ale este som sa jej nepytala...ty ano? vraj må dovolenku od 15.7 ,dufam se v auguste tu bude..

jankako
4. jún 2013

Čafte ženy.Včerajšia poradňa dopadla dobre.Spodok tuhý,zavretý.Malý váži cca 1400g ale je to aj +_500g.Vravím Dr.že mám dojem že sa pred týž.dal dole hlavou.A veru som mala pravdu.Je už dole hlavinou.🙂

niki18
4. jún 2013

@lily14 v stvrtok mam poradnu, tak sa jej spytam....

lily14
4. jún 2013

@niki18 ok daj potom vediet....

niki18
4. jún 2013

@lily14 platiii 🙂

gylla
4. jún 2013

@lylkatomaskova ahoj ja chodim ku Dr Mikulovej a termin mam 10 augusta.a budem mat dievcatko a ty kde chodis?

gylla
4. jún 2013

@niki18
@lily14 ahojte ja idem do poradne 10 juna tiez uz chcem sa opytat a uz sa aj dohodnut tak som zvedava 🙂

lily14
4. jún 2013

@gylla uz si aj dohodnuta takze ti dala aj kontakt na seba super......ja mam az 20.6 poradnu

gylla
4. jún 2013

nie este niesom dohodnuta teraz na poradni chcem tak dufam ze to tak vynde ako chcem ak nie tak idem asi do sace

@lily14

gylla
4. jún 2013

@lily14 nie este niesom dohodnuta teraz na poradni chcem tak dufam ze to tak vynde ako chcem ak nie tak idem asi do sace

os
4. jún 2013

baby... neviem ci si ma pamatate... ale.. mala som rodit s vami.. v 5tt som potratila... no a chcem vam povedat.. ze asi som znovu tehotna 😀 ... este cakam ze ako krvne testy.... domaci test bol slabulinky... ale M este staaale nedosla - 8 den 🙂 ...

ivana2209
4. jún 2013

@os Tak silno drzim prsteky, nech mrcha nedojde... A samozrejme nech tentokrat dopadne vsetko dobre 🙂

pasad
4. jún 2013

@alaniska ahojky, este som sa na tu matriku nedostala, pisala som iba mail na najblizsiu (stare mesto). tak od nas tam chcu rodne listy, op a odo mna este aj to cestne prehlasenie o mojom stave a trvalom bydlisku. na ktorej matrike si bola, ze stacili op?

lily14
4. jún 2013

@gylla aha ok som to zle precitala 🙂

lily14
4. jún 2013

@os velmi ti drzim palce 🙂

deniska84
5. jún 2013

ahojte baby.. chcem sa spytat ako ste na tom s pohybmi plodu v okolo 31-32 tt... tiez ich citite pomenej ako predtym? ja som ich predtym citila skoro cely den v kuse a teraz ich zacinam pocitovat znatelne menej..ako kedy..mozno ma maly uz menej miesta v maternici a ma obmedzeny pohyb..co myslite?

pasad
5. jún 2013

@deniska84 ahojky, mne sa hybe mala trosku menej posledne dva tyzdne. minuly utorok som prestrasena zbehla k dr., lebo som ju necitila skoro 12 hodin. ale bolo to nakoniec polohou. ked je hore hlavkou, pohyby su hrozne jemne a menej caste. ked sa vsak prekruti dole hlavkou, vtedy ju citim aj ako kope aj ako hybe ruckami omnoho castejsie a intenzivnejsie. dr. mi povedal vcera, ze uz sa nebude tak divoko hybat a ze ked sa bojim, nech si lahnem a trosku ju stimulujem, aby sa rozhybala. cize moze to byt aj zmenenou polohou. teraz vraj budem citit skor taky obcasny buchanec a nez kotrmelce, na ktore som bola zvyknuta. drzim prsty, ten strach je neprijemny. ale skus ju trosku "posteklit" akonahle budes nekludna, ze je dlho bez pohybu.

jolly84
5. jún 2013

@marley7 ja osobne som mala tri, maly to miloval....